2008. nov. 12.

Az utolsó

Village Jam Factory, Melbourne, Ausztrália - 2oo8.11.12.

Fergeteges derű, mosolyok, ölelések, kézfogások. Ezek jellemezték a mai melbourne-i HSM3: Senior Year premiert - melyen a páratlan négyes jelent meg - no meg a fekete. ×P


Ettől függetlenül, Miss Tisdale és Miss Hudgens mély barátsága, Miss Hudgens és Mr. Efron nincs-hozzá-fogható-szerelme mindegyik bámulatos képen tökéletesen látható.


S bár Vanessa nem gondolta úgy, hogy elég a legelegánsabb színből, tökéleteset választott, mert az én szívem mégjobban dobog. Vagy ez Zachary eszméletlen laza sármjára fogható? Nem tudom, nem tudom, de lélegzetelállító. :)


És ím, megvolt - az utolsó High School Musical utolsó premierje - Zanessa számára!
HQ képek az utolsóról: ITT és ITT!
De ne legyen síri hangulat - csak vidáman!:)

62 megjegyzés:

Névtelen írta...

Remélem most hogy vége lett a premiereknek azért még kapunk elég sok képet Zanessáról. Lassan itt lesz Vanessa szülinapja na és karácsony, januárban pedig a HSM-es "Martha"(azaz Kayce Stroh) esküvője, azt olvastam a VABN-on, hogy a Vadmacskák is hivatalosak. A melbourne-i képek, hát forrók és szexisek. Olyan érzésem van, mintha Zac alig várná, hogy a premier után "vele legyen úgy" Vanessa. Remélem értitek, nem akartam részletezni.

Névtelen írta...

VALAKI NEM ADNÁ MÁR MEG A VABN-OS OLDALT?????

Névtelen írta...

Csak írd be a google-ba, hogy Vanashbrenique ott menj rá az elsőre. Különben a képekkel kapcsolatban olyan érzésem van, hogy Zac olyan szorosan öleli némelyik képen Vanit, mintha valaki el akarná lopni tőle. Itt azokra gondolok, amin hárman vannak.

ades írta...

o nagyon rég írtam na de a szinek tényleg egy hanguak de azért nekem sosem okoz csalodást vanessa és igen én is érzek valami olyasmit a levegöben mint névtelen föleg azért is mert idáig a csodálatos zacünk morcinak tüntt de végre megint aza simulos és hajszagolgato férfi akit az edigi premiereken látni .tényleg hajszagolgatás sosem maradt ki.

Névtelen írta...

köszönöm névtelen az oldalt!!!!

Névtelen írta...

Azért arra ne vegyetek mérget, hogy ez az utolsó. Még van egy rakás jelentős ország, ahol nem mutatták be a filmet, gyanítom, hogy oda is ellátogatnak majd. Például múltkor olvastam, hogy Japánban valamikor február környékén lesz a bemutató - egy akkora piacot nem hagynak személyes megjelenés nélkül - szerintem. Persze ez az utolsó - de csak egyelőre (tippem szerint legalábbis).
Első névtelen: értjük :)

Névtelen írta...

A képek pedig jeltolmácsok után kiáltanak! :))

xdittax írta...

Különös, miközben írtam, Fant, én is arra gondoltam, Hong Kong, Tokyo...ők ho maradnak. Lehet, hogy túl messzi városok, de úgy gondolom, rosszat nem okozna nekik, és egyébként is van miből utazniu, vagy nem értesz egyet, Fant, hmmm?×P

Az emlegetett VABN-en, egy beszámolóban az olvashatü, hogy a képek nem adják vissza a legtkéletesebben vanessa hihetetlen vaeázsát és szépségét. Az aki látja Őt személyesen, tökéletesen megérti, miért öleli magához Zac annyira, miért nem akarja őt elengedni, miért tartja magához közel az idő nagy részében. És igaza van. Bár azt is tudjuk, Zanessa nagyon tuti alapokon nyugszik, úgyhogy képek mindig jönni fognak, majd meglátjátok!;)

Névtelen írta...

De Ditta, teljesen egyetértek. :) Az imdb tanulsága szerint Japánban konkrétan február 7-én lesz csak a premier. És van még pár jelentős ország, aminek lakói még csak várják a filmet :) Szóval hajrá :) Túl messzi? Ditta, nekünk esetleg, de ők az Államokból elrepültek egészen Európa közepéig, majd Ausztráliáig :) Nekik Japán pl. nem távolság :))
Hogy a képek nem adják vissza teljes mértékben Vanessa varázsát és szépségét? Ezt megértem, de akkor élőben milyen lehet :))) Mi (na jó, én) már a képeket látva is nem győzzük rendezni a légzésünket meg bámulni (hitetlenül :) ) hát akkor élőben :))) Komolyabbra fordítva: ez viszont megerősíthet minket abban a meggyőződésünkben, hogy színházban is megállná a helyét. Szóval semmin nem csodálkozok, a képeket és a filmeket nézve is hat ránk a kisugárzása, élőben csak még erőteljesebb lehet. :)
Zac-et pedig tökéletesen megértem így látatlanban is, ki ne tenne ugyanígy a helyében :))

Jó, kész vagyok, jöhet az elfogultsági indítvány! :)) Megyek fordítani :)

Névtelen írta...

Nem gondoltatok még arra, hogy most hogy vége lett a premiereknek, talán több igazi csakis Zanessás képeket fogunk kapni. Én legalábbis reménykedem ebben. Most már nem kell azzal foglalkozniuk, hogy ez a HSM-ről szól most igazán mindent beleadhatnak.

Névtelen írta...

Ezek a képek,ismételten feltudják (borzolni) a kedélyeket!:))
A két csajszi ruhája most valahogy
sokkal trendibbnek tűnik nekem,mint a múltkori fehér (nászruha).:)
De Vani,most "mellesleg" igen kicsiny rucit választott,ami előnyösen megmutatja bájait is. És,hogy a Mr se maradjon ki,ez a szerkó tutira jól áll neki. Talán már ő is rájött arra,fő a lazaság!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Ilyen ruha mellett csodálkoztok, hogy "szorongatja"? :)

xdittax írta...

Ja igen, fő a lzaság!:)

Névtelen, még nem is mertem belegondolni úgy, ahogy Te, mi jön ezután. Úgy értem, nem tudatusolt bennem az annyira, mélyen, hogy több csak Zanessa kép. Eddig ilyen csak nagyon ritkán fordult elő. Például a palm Springs. Az egy olyan különleges pillanat volt, csak kettőjük, és mi nagyon megbecsültük. De várjuk a többit is.:)

Névtelen írta...

Gondoljátok, hogy ha nincs médiafelhajtás, akkor több személyes kép lesz? Szerintem nem nagyon.
Melyik az a Palm Sprigs-i?

Névtelen írta...

Hú b! te kifogyhatatlan vagy a kérdésekből!:)) Első kérdésedre: tulajdon képen miért ne!!?:) A másodikra:ennek utána kéne néznem,mert annyi minden volt,lesz... :) (f.é.)

xdittax írta...

Nem személyes kép, nem dehogyis, csak akkor már valamilyen oldalról nézve, konkrétabb lesz a akpcsolatuk. Az emberek tudják, hogy ők Zac Efron és Vanessa, a HSM-ből, de maikor csak ketten lépnek a vöröszsönyegre, egymás oldalán, mindenki tudni fogja azt is, hogy már nem csak a HSM miatt. És úgy gondolom, ez valamilyen szempontból, nagyon is fontos. És izgatottan várom ezért (is).

Palm Springs IFF Awards Gala :) 2008. január - fontos esemény! ;)

Névtelen írta...

Elküldtem a kengurus videó fordítását Ditta :)
Médiafelhajtás... gondoljátok, hogy csillapodni fog? Úgy értem, a normális szint is elég nagy felhajtást eredményez.
Ruhák: na igen, a múltkor kissé visszafogottak voltak, nademostaztán :) Zac meg furcsa is lett volna az elsőáldozós öltönyében ilyen csajok mellett :)

Névtelen írta...

Ditta köszi szépen! Így már képben vagyok :) Ezek tényleg jó és tündéri képek! (Bírtam a kölcsönadott zakót :D) És már értelek, hogy értetted a személyes képeket.

F.é. próbálok nem sokat kérdezni akkor :))

Névtelen írta...

Fant ez az elsőáldozós zakója :)

F.é. azért gondolnám, hogy nem nagyon, mert eddig sem volt jellemző rájuk. Vagy gondolod, hogy meg akarják látványosan cáfolni a "hsm3-ig tartott a kapcsolatuk" szalagcímet? :)

Névtelen írta...

Húúúú,sziasztok! Jó sokat írtatok! Délután megnéztem én is már a képeket, a videókat, de csak ost értem ide...és már mennem is kell tovább.
de azért csak nem hagyon szó nélkül, hogy "mellllesleg V nem piti rucit akasztott magára, csoda ha Zac tapadt mint a légy? Márcsak azért is, hogy legalább a mellének egy részét eltakarhassa a kíváncsi szemek elől ;o)
A kommenteket olvastam én is reményt keltve, hogy hamarosan valamilyen ok kapcsán csak láthatjuk őket. Addig meg marad a paparazzi munka termése (már ha sikerül valamit összehozniuk.
Nagyon tetszett Zac szerelése. Órákat tudok mosolyogni a 45ös lábméretén a szűk szárú farmerrel...édes pofa.
Night!
;o)

Névtelen írta...

Nekem az első 'ITT' felirat nem működik.

xdittax írta...

;o) Rövididőre is üdv!
Fant, vettem, de már csak holnap, ha nem probléma ez se Neked, se másnak.

B, és ha szabad beleszólnom, szerintem F.É. jól el van a kérdéseiddel. Nem fog megharagudni, ha adsz neki és nekünk még többet, hidd el! :)

Névtelen írta...

Hahó b! annyit kérdezz,amennyi csak jól esik!:) Képben vagy? Én székben,de már nem sokáig!:) Az áldozási öltönyre pedig most szüksége lett volna,ugyanis "démoni alakot öltött" nők láttán,a ruha a kísértés gondolatának eltérítésében fontos eszközt képezhetett volna. Ha!!!:))
(f.é.)

xdittax írta...

F.É. nem vagy semmi, de én megint ráhibáztam a kérdésekkel kapcsolatban, na?:)

És B, ahogya kérdések megengedettek midnig, úgy nyugodtan szólhattok is, mert Dittuska nem fogja észrevenni magától, hogy rosszul linkelt. Bocsi, mostmár javítottam!

Névtelen írta...

Na divat, újabb idegen terep és képzavar nekem :) Akkor ez most az elsőáldozós öltöny a fiatalemberen, vagy nem? :) Tippem szerint nem, vagy tévedek :)
Ditta, semmi probléma, a lényeg, hogy nem volt fennakadás útközben :))

xdittax írta...

Szerintem sem, de ettől függetlenül, nekem megfelele. Egy fehér póló mindig elegáns egy zakóval, Zachy-hez pedig nagyonis illik. Persze teljes férfias cicomában is passzolna a lányokhoz, de Vanessához így is úgy is remekül illik.:)

Névtelen írta...

Köszi! :)

F.é. Ditta értettem, de akkor szóljatok ám, ha már nagyon idegesítőek a kérdéseim! Nem szeretnék kiutált ember lenni :)

Fant csak a zakó az, a gatyó nem :)

Névtelen írta...

Hoppá b!!

Mit is írtam??:) "tulajdon képen"
És nem tulajdonképpen!! Pusz!:))
Cáfolni? Nem hiszem,én ezt hiszem,és mindenki azt hisz,amit csak akar!!:)) (f.é.)

xdittax írta...

Soha nem lennél az, b! :)

Szép éjsazkát, gyerekek! Megyek németezni...;)

Névtelen írta...

Ez szerintem nem az áldozás napja volt!:) Ez a hála napja,mondhattunk is vagy 3-at. Ezekért a képekért!?:)) De Dittus te ezt jobban vágod,nem!?:)) (f.é.)

xdittax írta...

Jesszus, F.É. Te egy nagyon komplikált nőci vagy!^^

Na mostmár tényleg húzok, csak leesett az állam...

Cupp!×××

Névtelen írta...

F.é., szóval akkor ez nem az áldozós zakó, azt mondod :)) Nem könnyű követni téged, jól mondja Ditta :))
Németezni Ditta? :) Hajrá! :)

Jó éjt!

Névtelen írta...

Sziasztok:)
Zanessa elképesztő volt, mint mindig, a ruhák most ezerszer jobbak...és a képeket asszem megintcsak nehéz lenne karika nélkül elemezni, szóval inkább nem kérek ilyesmit:P
Sztem se biztos, hogy ez az utsó premier, a VABN olyasmit írt, hogy Japánban is lesz, de nem tudni, mikor és kik mennek.
Emberek, a zakós dologba teljesen bekavarodtamxP

És igen, egy nappal a vizsga előtt megengedtem magamnak, hogy ellógjam ezt a napot...és mivel nem szeretnék teljesen eltűnni, és amúgy is szükségét érzem, csinálok egy fordot...csak jelként, hogy élek...és most sztem ennek nagy szerepe lesz a vizsga előtt, nem tom, miért, de így kell lenniexP Szóval mindjárt keresek vmit, amit a németek nem találtak meg:))

Névtelen írta...

Asszem megtaláltam az elsőt...a Sears szteptáncos reklámja V-vel...coming soon:)

Andi írta...

A "lógással" kapcsolatban a tegnapi és a mai napon én is lógok a melóhelyemről...!
Annyira elbűvölő Zanessa, hogy igazándiból még ez idáig szóhoz sem tudok jutni,de jól megnéztem az apró részleteket..!:)..nagyon ott vannak mindenben...nagyon jók!!!

Névtelen írta...

Én teljesen úgy gondolom, hogy azért majd ezután egy kicsit többet mutatnak kapcsolatukból, főként, hogy levegyék róluk azt a "megbélyegzést", miszerint csak a HSM miatt vannak együtt és, hogy ez üzleti fogás. Legalábbis én így gondolom.

Névtelen írta...

Érdekes, hozzám vhogy nem jutott el ez az üzleti fogás dolog, az amcsik kommentjeit mondjuk nem is olvasom annyira...nem hinném, hogy a premierek után megugrana az érdeklődés, ami így is hatalmas Zanessa iránt. De remélem, kaunk képeket, viszont nem akarom, hogy tönkretegyék őket a papsok, szóval ez nagyon ellentmondásos...
De hogy kapcsolódjak az előttem szólóhoz, nem hiszem, hogy Zanessa azért nem akart sokat mutatni a kapcsolatából, mert akkor az emberek azt hiszik majd, hogy direkt csak a HSM-et reklámozzák. Képzeld a helyükbe magad: boldogok együtt, és tök8 nekik, mit gondolnak az emberek a kapcsolatukról, csak ne tudjanak sokat róla, hogy ne sérthesse a média. Szerintem az utsó premier ezen nem változtat.

Névtelen írta...

Aki tud angolul beleolvashatna a VABN-os és JJ-s kommentekbe, ott elég szépen írogatják, azt, hogy Zac ezzel befejezte Vanessával, meg hogy Ashley-t szereti, ez csak reklámfogás volt. Meg,hogy innét már külön utakon folytatják minden értelemben.

Névtelen írta...

Antifanok mindenhol vannak, ez nem lep meg...de végül is semmivel nem tudnak többet nálunk, csak nincs jobb elfoglaltságuk, mint hogy ilyenekről szövegeljenek. Az, hogy angolul teszik ezt, semmin nem változtat.

Andi írta...

Megint itt tartunk...???
Miért...?????
Bízzuk Őket EGYMÁSRA....és ne másokra...!!!

Névtelen írta...

Nah kb ezt akartam mondani egy kicsit visszafogottabban:))
Egyébként dupla ford postázvaxP Annyira szeretnék visszatérni...már rég elmúlt az a muszáj feelingem a fordok iránt...

Andi írta...

Hiányoznak is a fordjaid LL....!!:)
Most mennem kell, majd este...

xdittax írta...

LL válaszaival vagyok egyetértésben.:) A jó öreg LL-ével:)

Úgy gondolom, hogy Zanessa nem fog azzal törődni, ki mit szeretne látni... Úgy gondolom, hogy bárki szövegelhet akármit Zanessáról, Őj tudják mi van, senki nem mondhatja meg kívülről, mi jó Nekik és mi nem, ki illik hozzájuk ki nem. És úgy gondolom, azért mert vannak ilyen kommentek Amcsiban, nekünk nem kell róla tudnunk. :)

Andi, örülök, hogy mostanában látunk itt többet, és LL, ez Rád is vonatkozik, minden oldlaról! ;)
De ha ttól, hogy én egész du, távol maradok, valaki még életben tarthatja a blogot. Vagy maajd este beszélgetünk?:)

Pussz Mindenkinek: Ditta×××

Névtelen írta...

Névtelen ne kezdjük el megint! Megtárgyaltuk már párszor, hogy ki kivel van - Andinak és LL-nek igaza van, hallgass rájuk, én inkább semmit nem mondok.
És LL, bizony hiányoznak a fordításaid, de én tudom, hogy nem tűntél el :) Álljunk csak meg: egy nappal a vizsga előtt ellógod EZT a napot?? Vagyis holnap lesz a nagy nap??

Névtelen írta...

És persze Ditta álláspontja is tökéletesen helyénvaló - mint mindíg! :)

Névtelen írta...

Hey! Sziasztok!
Sajnos megint őrületben vagyok, de nem hagyhatok valamit szó nélkül. Átfutottam a mai termést nagyjából. Látom itt is elkezdődött az őrület. Ma kaptam egy linket (állítólag a VABN blogjából szedték). Egy cikket rejt, amit a Mirror(?) írt V szüleiről, illetve gyermekkoráról, csupa "jól értesült, nagyon jó ismerőssel". Sajnos erre sem volt időm, így csak átfutottam, de nagyon -nagyon csúnya a cikk. Ha jól értettem aláássák a szülőket, miközben V-t szegény, csendes, de törekvő gyermeknek írják le. Ez még hagyján lenne, de a többi...számomra vérlázító ez a megnyílvánulás ami itt az utolsó napokban megy. Nem is szabadna reagálni rá, hátha hamarabb elül. Ha éjjel lesz időm és lelkierőm elolvasom. De hogy minek? :o(
;o)

Névtelen írta...

Tudod, hogy van ez ;o), minél híresebb vagy, annál több "jóismerős" bukkan elő a múltból, akik baromi hiteles sztorikkal állnak elő a gyerekkorodról és mindent annyira jól tudnak, jobban, mint te magad. Röhelyes az egész, szerintem ne olvasd el, minek hergelnéd vele magad? És csak hogy "megnyugtassalak": rengeteg hasonló sztori lát még napvilágot ezután. Eddig is voltak ilyen történetek ezután is lesznek, hagyd a fenébe az egészet. Nézd meg Dittát: soha ilyen pletykaszintű sztorit ki nem tett a blogjára. Szelektálj hát te is, azt javaslom. Minek húznád fel magad ilyesmivel: nincs elég bosszantó körülmény a mindennapokban?
És különben nézzük a tényeket: Vanessa 19 éves korára lenyűgöző tehetségének köszönhetően három olyan filmben alakított főszerepet, amelyek globális világjelenséggé, önjáró gépezetté váltak, fiatalok és még fiatalabbak millióinak kedvence, kedvelik, tisztelik. Emellett énekesnőként is sikereket ér el. Eddig a tények. Minden más csak puszta képzelgés és találgatás.
Engem is bosszantanak az ilyen dolgok, de tudod te is, mindíg lesznek kételkedők és nagyokosok.
És jól látod: ha nem reagálunk rá, előbb utóbb elülnek az ökörségek.

Névtelen írta...

Már mindegy. Megnyugodtam.
;o)

Névtelen írta...

Helló!
Leszavazom a Bárdos-Máté párost,mint hírolvasókat!:) Mostanában a tények-ről lemaradok,de ezt sikerült elkapnom.

Fant,súgógéped volt-e?:)) Ha-ha-ha!!:) Tök állat!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Szóval már elkéstem :))
Lendülj túl rajta, nekem is ezt mondtátok, mikor a múltkor felhúztam magam egy cikken, ami még mindíg V képeit emlegeti. :)
Ezek ilyenek - sajnos. És ilyen a világ is - méginkább sajnos. És nem is néz ki úgy, hogy v.mi is változna - leginkább sajnos.
De ha megnyugodtál, akkor jó :)

Névtelen írta...

F.é. :)) Te vagy az egyszemélyes buliszervíz :) Lapos vagy komor a hangulat? Hívja f.é.-t: hangulatfelelős és jeltolmács egyben! :)) Egyre vigyázni: a tempója nehezen követhető :)))

Súgógép? Én még olvasni is lusta vagyok, inkább fejből nyomom :)) Meg is látszik, mi :))

Névtelen írta...

Hát akkor ok,én is alapból vagyok "hibás" !:) És ha még nem tudtátok volna: 22o felett,észre sem veszed,és elhagyod a valóságot.....
lá-lá-lá!!:)

Így könnyebb a szürke hétköznapokban lavírozni!!:))
Remélem már megy a dúdolgatás,és jobb a hangulat is!:) (f.é.)

Névtelen írta...

... 220 felett átértékeled magadban a világot.
220 felett senki nincs veled, közelre kerül a távol,
220 felett több már nem lehet a kerékbe zárt magányból....

Mondtam már, hogy ha magányra vágyom beülök az autómba és csak megyek....valamerre....
;o)

Kösz (f.é)

Névtelen írta...

Erről jut eszembe:

"A bús képű lovag az utakat rója, ha nincs, hát keres akadályt..."

Na, na ? :)) Ez persze nincs olyan jó, mint a tiétek, de egy kezdő lazulótól ez is valami nem? :)))

Névtelen írta...

Nyomd csak neki!:) De ugye 22o-ig nem tolod?:)) Különben lehet tőle lazulni,persze ésszel,és némi pénzel!:)) (f.é.)

Névtelen írta...

Ó te Don Quijote!!!:))

Ne szállj szembe a szélmalommal!!:)

Tök laza vagy Találó!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Találó üzemmódba kapcsoltam és nézzétek csak mit találtam :)) :

http://www.youtube.com/watch?v=uaFUVdvp85E&eurl=

A lényege az, hogy Zac és Vanessa számára bizony nem ez volt az utolsó premier: ott lesznek Japánban is!! (csak ketten :)) )
Már ha hihetünk a németek fordításának, bár azt, hogy Japán, azt én is kristálytisztán kihallottam :))

Névtelen írta...

Áldjuk érte Disney-t!!:))
(f.é.)

Névtelen írta...

Köszönjük, Disney! :))

Névtelen írta...

Szeretünk Szindi!!:))

Ja bocsi.:) Utálom a játékbabákat.:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Jaaaaaaaj, nagggggggggggyyyyyyyon jók vagytok! Tiszta "veterán-party" lesz itt a végén. A Yamaha fesztivált csak miattunk fogják újra megrendezni...
Szegény lányok, hogy szédületnek már... remélem kitartóak vagytok csajok! Nem olyan gáz ez....és főképp nem tart sokáig... ;o)

Névtelen írta...

Akartam jönni tegnap, de kívülről egy személy meggátolt ebben...sorry.
Igen, ma van a nagy nap, azt hittem már, túlhangsúlyozom, de ezek szerint az ellenkezője történt:S. Szóval 2-től 5-ig küldjétek a pozitív energiákat:))
Úgy látom, egyesek profizmusra tettek szert lazulásban...nekem se ártana:P
Mikor a VABN-es kommenteket csekkoltam, én is láttam azt a cikket, elvileg az Egyesült Királyságból van...és egy angol csaj azt írta, az az újság egy szennylap, szóval erről ennyit, elolvasni se érdemes.
És azt a vidit én is láttam, amelyikben V azt mondja, Japánban valszeg lesz még premier, de Ashley nem lesz ott. Ash is mondta, hogy neki ez volt az utsó:)