2008. nov. 21.

Ez tetszeni fog;)

Sziasztok! Ahogy már említettem, és próbáltam közben jelezni a tegnapi itteni terveim dugába dőltek, ed ma itt vagyok/leszek, hol többet-hol kevesebbet, reméljük előbbi. De most mindenképpen meg akartam osztani Veletek, LinkLuvor legújabb munkáját.

Ahogy szó volt róla, Zachary Efron után Vanessa Hudgens is beszélgetett az Új-Zéland-i ZM 91.0 rádió műsorvezetőjével, és szó volt természetesen a suliról, barátokról, és persze a kihagyhatatlan HSM3-ról! Plusz, Vanessa másik új filmjéről, a most Banslam címet viselő szintén fiatalos, zenés filmjéről, amiből megcsodálható immáron az első fotó is!

Még mielőtt elkezdenétek olvasni a lefordított interjút, IDE kattintva meg is hallgathatjátok! Enjoy! =)

Vanessa, hogy vagy?
Jól, te hogy vagy?
Nagyon jól, köszi, hogy csatlakoztál a mai adásba!
Nincs mit!
Amikor beválogattak az első filmbe...gondoltad volna, hogy ilyen hatalmas jelenség lesz?
Nem, persze, hogy nem. Úgy értem, hogy hihettem volna? Ez nagyon váratlan volt, senki nem gondolta volna, hogy ilyen hatalmas lesz, szerintem nagyon sok múlt a szerencsén.
Értem, hogy a szerencsén is múlt, de tudom, hogy biztosan nagyon keményen dolgoztál, hogy elérhesd azt, amit most elértél. Mikor kezdtél el táncolni tanulni?
Nagyon fiatalon kezdtem, nagyjából olyan 6 éves lehettem. És onnantól 6 évig szinte minden nap táncoltam. Szóval sok tapasztalatot szereztem.
És hány évesen kezdtél el énekelni?
10 éves korom körül.
Wow.
Nagyjából akkor, de úgy értem, akkortól jártam énekórákra, akkortól szerepeltem showkban.
Mindig anyukád vitt el az órákra?
Igen, mindig ő vitt egyik helyről a másikra, nagyon elfoglalt volt.
Vannak testvéreid?
Egy húgom van.
Őt is érdekli az éneklés és a tánc?
Igen, ő is járt ezekre az órákra, és ő is elindult a saját útján.
Láttuk a filmet, hihetetlen volt. Mennyi ideig tart minden egyes számot elpróbálni?
Elég sokáig, öt hetet próbáltunk együtt most, az első két film előtt viszont csak kettőt. Most sokkal több időnk volt, hogy tökéletesítsük a mozdulatokat, de úgy értem, az összes számot elpróbáltuk az öt hét alatt.
És mikor Zac-et láttad táncolni, nem gondoltad, hogy „Ember, ő nagyon profi táncos!”?
Igazából először nem volt nagyon otthon ebben a műfajban, ez új dolog volt számára.
Wow, ez hihetetlen! Szóval még csak nem is volt táncos?
Nem, nem annyira, Corbin volt a legjobb.
Akkor csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem Zac a legjobb. Ő az, akiről nem tudod levenni a szemed...
(nevet)
...mikor táncol...
Akkor mondd ezt meg neki.
Az, hogy ő a párod, megnehezíti, vagy megkönnyíti a közös munkát?
Tudod, három filmet forgattunk együtt. Nagyon sokat értünk színészként és emberként, és ez nagyon megkönnyíti a munkát, mert nagyon jól ismerjük egymást, így az egész jó móka, hogy együtt vagyunk a kamerák előtt.
Mi volt a legjobb dolog a gimiben számodra? Mert ezek nehéz idők, ha később visszagondolsz rá, azt mondod: „Ember, ezt nem csinálnám végig még egyszer!”.
Igazából magántanuló voltam...szóval igazából sosem tapasztaltam ezt meg, otthon tanultam anyukámmal...szóval...igen.
Ha lesznek gyerekeid, otthon taníttatnád őket vagy szerinted jobb, ha keresztülmennek ezen?
Szerintem jobb, ha igazi iskolába járnak, úgy értem, nem voltam mindig magántanuló. Szerintem fontos, hogy iskolába járj, mert ott nősz fel, ott tanulsz meg gondoskodni magadról, megtanulod az életet.
Mikor együtt lógtok, van olyan, hogy hirtelen elkezdtek énekelni?
Én és Ashley vagyunk a „legrosszabbak”, egy koncert után mindenről elfeledkeztünk és elkezdünk énekelni.
Fura érzés a középpontban lenni?
Azóta sokkal több embert érdekel a magánéletünk...
Na igen, ez nagyon nehéz. Van lehetőségetek elmenni valahova együtt, vagy inkább csak otthon tudtok szórakozni?
Általában...én és Ashley...Ashley a legjobb barátnőm.
Ó, ez cool!
Szóval sokszor találkozunk, és a többi szereplővel is nagyon közel állunk egymáshoz, szóval gyakran összejövünk valamelyikünk házában. Ez egyszerűbb, mint kimenni a paparazzik közé, szóval inkább otthon szoktunk szórakozni.
A High School Musical 3 hatalmas siker, nagy publicitást kap, de tudod már, mi lesz a következő lépésed?
Nem igazán, most egy jó szerepet, egy jó filmet keresek, valami érdekeset. Van egy filmem, amelyik júliusban jelenik meg az Államokban, Bandslam a címe, egy teljesen más karaktert játszom, nagyon izgatott vagyok a film miatt.
Gonosz lányt játszol? Mert nagyon kedves lány vagy...
Nem, nem vagyok gonosz, csak egy fura, darkos lány.
Ó, cool! És mondd még egyszer a címet!
Bandslam.
Oké, már várom.
Király.
Köszönöm, hogy ma csatlakoztál hozzám, és mondd meg Zacnek, hogy nagyszerű táncos.
Oké, ez tetszeni fog neki.

Fordította: LinkLuvor.

127 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm LL!! Már nagyon rámfért valami Vanessa-s hír, kezdtem kicsit furán érezni magam, hogy újabban kizárólag csak Zac-ről szól a fáma :)
Már várom a Bandslam-et, legalább jövőre is lesz ilyen filmes cél, amire érdemes várni (jó, tudom, nektek több is van :)) ), kíváncsi vagyok a darkos rocker csajra.
HA pedig valami igazán érdekes szerep lesz a következő V számára (amire vár), akkor minden meg van bocsátva a menedzsmentjének :)
Bízom benne, hogy megtalálják egymást azzal az érdekes filmmel.

És úgy látszik, ma a diplomaták napja van: Ditta után Vanessa rendkívül okosan és diplomatikusan válaszolt a privát szféráját firtató kérdésre :)

Névtelen írta...

Köszönöm Ditta a Footlose infókat.
Csodálatos elme vagy - természetesen abszolút pozitív értelemben, de úgyis mondhatnám, hogy up to date!
Ez az interjú is jó lett (köszönöm én is LL)- már kíváncsi voltam, hogy miért ennyit a suliról V (- már arra gondoltam, hogy egyetemre megy ő is.)a tegnapi JJJ cikk igen szűken közölte a tényeket (talán nem is baj, hogy nem cifrázza, akkor nem jöhet ki nagy marhaság belőle).

Fant, hamarosan történnie kell valami jövés-menésnek ezen a téren. A kérdés csak az, hogy ki és merre? film v a menedzsment?

Névtelen írta...

Ez jónak tűnik, emberek, bár nem a blogalanyokkal kapcsolatos (nem szorosan, de HSM):

http://blog.vanashbrenique.net/2008/11/a-few-words-from-auntie-alyson/

Esetleg, ha valaki lefordítaná, azt megköszönném.

Névtelen írta...

;o) , bár V menedzsmentjének nem vagyok nagy barátja, azért remélem a film jön... Jönnie kell (előbb vagy utóbb), ezt a sikert meg kell tudni lovagolni. Ha pedig különleges lesz a film, akkor megéri rá várni kicsit többet is. Persze bízom benne, hogy azért olyan nagyon sokat nem kell várakozni. Na jó, pozitív leszek: a film(ek) jön(nek) majd és pont. (Addig is várom szeretettel a Bandslam-et).

ades írta...

EZT TALÁLTAM http://x17video.com/celebrity_video/while_you_were_sleeping/wyws_gq_men_of_the_year_party.php

Névtelen írta...

Szívesen:) vagyis...you are welcome:)
Sokszor volt V-özön, de most tényleg hiány volt...de mindenből.
Az az érdekes film engem is érdekelne...ahogy a Bandslam is. Viszont nem tudom, hogy ez fogja-e a kiugrást jelenteni Vanessának.
Szívesen bevállalom az Alyson Reed interjút, de akkor csak a vizsga után küldöm el. Tudjátok, a visszatérés...xP

Névtelen írta...

Szerintem a Bandslam csak annyiban lesz kiugrás Vanessa számára, hogy megmutathatja magát egyedül is, de értem mire gondolsz. Az a bizonyos nagy kiugrás egy másik film lesz majd úgy gondolom, azt keresi ő is valószínűleg.
Ráér az interjú a vizsga utánra is, persze, tanulj csak. Hagyd meg motivációnak :) Az a visszatérés meg akkora lesz, hogy nem győzzük majd kapkodni a fejünket :)

Névtelen írta...

LL t aztán tudod, hogy kell feltüzelni a népet! Nagyon klassz csaj vagy. csak "lennénk" már túl azon a vizsgán. Szerencsére a soraid hangulata egyáltalán nem utal arra, hogy ideges lennél a vizsga miatt, mint inkább a zavaró tényezők miatt. De imádnak és ez a lényeg!

Kis agytorna: milyen típusú filmet tudnátok elképzelni Vnek, ami segíthetne a nagy "kiugrásban"?!

Névtelen írta...

Sziasztok!
Már többen is tudjátok,hogy a múltkori voksomat én is Vanessa
filmjére adtam le. Kíváncsian várom.:)
De belegondolva ez is amolyan "sablon" történetű filmecskére utal.
Szívesen látnám még valami táncos filmben is,gondolok most a HONEY.c.filmre,de megfordult fejecskémben a keményebb filmek gondolata is.:) Nem kimondottan horror,inkább valami akció dús thriller-t képzelnék el vele. Romantikus szálak képződése nélkül.:) Vagy számításba jöhetne valami drámai jellegű,na az lenne csak a feladat.:) Egy olyan csajszi,aki ha éppen semmit sem csinál,de a szemei mégis mosolyognak.Lehet-e megfelelő alanya a drámának? Elgondolkodtató számomra.:)
Hú,most olyan tárgyilagos voltam,talán az idő ?:) (f.é.)

Névtelen írta...

Én is valami drámás filmre gondoltam...Az aztán más lenne, mint a HSM.

Névtelen írta...

Nem feltétlenül a vizsga után fordítom azt az interjút, de nagy adag fordot akarok küldeni majd egyszerre, és lehet, hogy megint hírtelen időszak lesz...
Névtelen - ;o) voltál? Egyébként köszixP Nem vagyok ideges - még. Sztem 3 hónap elég volt a felkészülésre, de ez a pár nap még kell...a tényezők meg mindig idegesítettek és mindig idegesíteni fognakxP Nem tudok változtatni rajtukxP

Én egy teljesen más műfajú filmre gondoltam, aminek nincs közös pontja a HSM-mel, szóval nincs dráma, se ének se tánc. Vagy csak az egyik. Akkor meg tudná nyerni azokat, akiknek nem tetszett a HSM.

Szeretek szeretve lenni, és jó ez a megerősítés:))Szóval meghalnék nélkületekxP

Névtelen írta...

Nagy kiugrás: na ez nagyon jó kérdés ismét, micsoda eszmecsere lehetőség! Nehéz lenne megmondani, mi jelenthetné a nagy elismerést neki. Látható hogy azok a filmek, amik sok estben igazi közönségsikert aratnak, azokat a kritika nem annyira ismeri el. Pl. a HSM 3 hiába tart 206 milliós bevételnél soha nem fogják elismerni a színészek teljesítményét benne, vagy népszerűek a képregényfilmek pl. , bár ez nem annyira jó példa mert a TDK közönség és kritikai siker egyben - ami ritka is. Szóval akkor ez a két kategória kilőve részemről. Akciófilmben én V-t nem annyira tudom elképzelni, nem az az alkat, sem külsőre, sem habitusra. Amiben igazán el tudnám őt képzelni, az egyrészt a romantikus filmek világa, valami színvonalas film ilyen témában általában a kritikusok által is elismert. A másik kategória amiben szívesen látnám az a dráma. Egy totálisan eltérő karakter, mint a HSM Gabriella-ja. Az lehet, hogy nagy kihívás, de úgy gondolom menne neki . A kritikai sikert szerintem ez a két kategória hozhatja meg neki igazán... Bár még a kosztümös kalandfilm az, ami még eszembe jutott.
Én a magam részéről szívesen látnám még őt további zenés filmekben, fenntartom, hogy az ő hangját kár volna kihasználatlanul hagyni - dehát ezekkel a filmekkel ugye az a helyzet, amit az elején említettem.
A Bandslam kb. annyira lesz eredeti sztori és világrengető film, mint a 17 again...(ezt most nem lenézésnek szánom, Zac-től is a MAOW lesz a kritikai siker) Első lépésnek megfelelőnek tűnik. Én úgy vagyok vele, hogy nem (elsősorban) az a lényeg mekkora sztorija van egy filmnek, hanem az, hogy hogyan adják elő, szóval a megvalósítás az érdekesebb. Ki tudja mit lehet kihozni egy egyszerűnek tűnű történetből, lásd ugye a filmünket...

Névtelen írta...

A csudát LL!:)
Na ez a mozgatórugója ennek a klassz
blognak: a SZERETET!:))
Mindenki szereti,ha szeretettel figyelnek rá,és meghallgatásra talál.
Hidd el,még mi is,a kissé nagyobb tapasztalattal rendelkező, fiatal felnőttek is szeretünk szeretve lenni,épp úgy,ahogy ti itt mind.:)
Meglesz az!:) (f.é.)

Andi írta...

Ades, ki a megadott x17 video alanya, mert nekem nem jelenik meg?

Névtelen írta...

Ne is legyél ideges, LL, csak szép nyugodtan, lazán, megnyerően, szóbeli vizsgákon ezek a nonverbális dolgok is sokat számítanak :)
Meghalnál nélkülünk? Mi meg a te hiányodat tűrnénk igencsak nehezen :) Mondom én, hogy akkora visszatérésed lesz, hogy nem győzünk lesni majd :) Majdcsak túl leszel már rajta, nincs már sok hátra :)

Andi, a videó a hét eleji rendezvényen készült, Zac és sokan mások pózolnak a fotósoknak...

Andi írta...

Tudod "Valaki" majd meg hal, mert fele annyi szeretetben sem részesül mint Ti itt valamennyien, de nem csak kapni jó, adni is...!!!

Névtelen írta...

Na jó,hogy visszakanyarodjak Vanessához. Persze,hogy az örök törvényű romantikus,táncos,énekes filmek feküdnének,egy ilyen fiatal,tehetséges,sőt szexi csajnak.:) De ez is,csak skatulyába
tenné őt,és kitudja milyen találgatások,cifra kitalált sztorik kerülnének ki valótlanul a köztudatba. De ez,innentől az ő választása. Egy biztos,ha módom lesz rá,én megnézem, legyen az bármilyen kategóriájú film.:)
(f.é.)

Andi írta...

Köszi Fant:)

Névtelen írta...

Andi, ha az a "Valaki" teljesen véletlenül te lennél esetleg, ne légy kishitű, én kedvellek és sokan még itt szerintem :)
F.é., az utolsó mondatodhoz csak csatlakozni tudok :)

Névtelen írta...

Andi,egyik a másikból adódik.:)
Jobb helyeken persze. (f.é.)

Andi írta...

Köszönöm Néktek,már is jobban érzem magam...:)

Fant, hogy lehet, hogy Te ilyen pillanatok alatt tudsz reagálni "dolgokra", ráadásul azt is tudod, hogy kinek mit...ez fantasztikus ráérzés....:)

Igen (f.é.), jobb helyeken!:)

Elbűvölő és sokoldalú tehetség a lány, úgyhogy én is kiváncsian várom, akármi lesz is a következő...!

Névtelen írta...

Andi,adni jó,és én most neked szeretnék adni.:)
"Legyek a kendő,mely könnyet töröl,
Legyek a csend,mely mindig enyhet ad.
A kéz legyek,mely váltig simogat,
Legyek,s ne tudjam,hogy vagyok."
(Reményik Sándor)


Most úgy kézbe kapnálak,és jól megráználak.:) (f.é.)

Andi írta...

Az nagyon jó lenne (f.é.)....és talán máris rázkódom, ahogy a verset olvasom....és tudod mit?
...roppantúl jól esik....köszike!:)

Névtelen írta...

Na akkor minden ok,örülök,hogy rendbe raktuk a kusza dolgokat.:)
Jaj,ne mond roppant,remélem nem kékül.:) Jól is esett? Nálunk még mindig.:)
Hát,ha ennyi,akkor én menni.
idő Jó éjt!:)

Andi írta...

Jó éjt!:)

Névtelen írta...

Hmmmm, micsoda érzelemáradat van itt ma este. Talán az a cudar hideg teszi, ami kinnt honol? De kit is érdekel a hideg, ha itt ilyen nagy a szeretet és a megértés......és az ötletelés!
Nekem is a kosztümös film jutott eszembe Fant. nem igazán tudnám LaraCroftként elképzelni (egyenlőre). Egy ilyen exotikus szépségnek sajnos a skatulya lóg a levegőben (f.é) megjegyzését maximálisan osztom, de szerintem megoldja a csajszi és az élet hamarosan - nagyon bízom benne.
LL a névtelen én voltam. Csak kis időket kicsippentve jövök a net közelébe, most nekem vannak kötelezettségeim és sok-sok gátló tényezőm :oS!
Andi, nem tiszta igazán számomra, hogy mi a baj, de szerintem itt nincs olyan blogger aki ismeretlenül is ne szeretne vagy fogadna el. Azt is mondhatnám, hogy bolond aki nem szeret! És bárki bármit mond, ez a legjobb hely, hogy megoszthasd a kételyeket a kérdéseket és hogy feltétlen szeretet és figyelmet kapjon az ember.
Night!

Andi írta...

Névtelen..köszönöm...a baj az az, hogy lassacskán már "csak Itt Van" és ennek nem így kellene lennie...de ez a sorsom és megpróbálom egyszerűen csak "túlélni" és örülni....a "padlóról feltápászkodni"....és menni tovább...mert NEM ADHATOM FEL!!!
...hogy jön ez ide???!!! Sorry!

Névtelen írta...

Jó reggelt Mindenki-net!
Andi neked remélem különösen jó reggeled és napod van/lesz. nagyon szomorú voltál az este, bárcsak tudnék segíteni valahogy. nem voltam névtelen tegnap este sem, csak szétszórt és ismét nem írtam alá....
Jó hétvégét mindenkinek!
Üdv
;o)

Névtelen írta...

Andi de ez a blog itt van neked, és ez is sokat számít!!!
ismét :)) Névtelen jól mondta, itt szeretetre, és meghallgatásra találsz.

Az 1 éves évfordulókor gondolkodtam el megint azon, hogy milyen fantasztikus és kicsit hihetetlen, hogy ez az "éteri" beszélgetés hogy össze tud hozni embereket olyan emberekkel, akikkel egyébként soha sem találkoznánk. Sok minden, de főleg a távolság nem akadály :))) Ha járok majd a Kis-Kunság felé, gondolatban integetheteg Dittának, vagy Békéscsaba tájékán Fantnak. Nekem ez is jó érzés :)

Névtelen írta...

Bocsi ;o) mikor írtam a hsz-t, még nem láttam a beírásodat :S

Névtelen írta...

http://justjared.buzznet.com/2008/11/22/zac-efron-leonardo-dicaprio-lakers/
Bocsi hogy beraktam de sztem nagyon jó!

Névtelen írta...

Andi, ne add fel SOHA! Csak ennyit tudok mondani... Ha pedig bármiről beszélni szeretnél ami bánt, itt ez a blog, mindent elmondhatsz nekünk, figyelmesen hallgat téged mindenki és próbálunk lelket önteni beléd! Ne tarts magadban semmit, ki vele, ha valami bánt, bármikor... Mindenkinek vannak rosszabb periódusai, hol tovább tart, hol pedig kevesebb idejig, de legyél fatalista: egyszer túljut rajta mindenki, így te is. És addig is itt ez a blog és itt vagyunk neked - ne úgy fogd fel, hogy félig üres a pohár, hanem úgy, hogy félig tele van - ha érthető ez így.

B, ezen én is sokszor gondolkozok, nagyon nagy dolog ez....

Névtelen írta...

Ugye? :))
Bevallom, nekem vannak ilyen "fórumos" barátaim máshonnan (már 3 éve), és tök jól működik. Ha valaki a másik felé jár, találkozni is szoktunk. És azt gondolom, hogy ez a vidéken élők számára nagyon nagy dolog :))

Névtelen írta...

Hű. Először is: Andi, mi támogatunk mindenben és mindig itt leszünk Neked:)) És tényleg soha soha soha ne add fel:)
Egyébként tényleg fura belegondolni, hogy hol tartanánk enélkül a blog nélkül...sztem elképesztő dolog. A légkör, az emberek és Zanessa maga...
És azon gondolkozom kb 1 hete, hogy ha majd egyszer mindenki ráér, tényleg kéne tartani egy találkát:D A távolságot meg megoldjuk vhogy:)

Névtelen írta...

LL azt ugye tudod, hogy ez 2 élű dolog :) Lehet, hogy személyesen akkorát csalódsz, hogy még Zanessát is kitörlöd az emlékezetedből :))

Névtelen írta...

Hallottam elég sztorit hasonló dolgokról, de Zanessát kitörölni?? Az nem megyxPP

Névtelen írta...

Mire gondolsz? a találkozás okozta csalódásra?

Névtelen írta...

Ezek szerint te budapesti vagy, b? Erre a főváros-vidék kérdéskörre kicsit érzékeny vagyok megmondom őszintén, ha Pesten élnék, akkor is nagy dolognak tartanám mindezt. Ez lakhelytől független.

LL, én támogatom az ötletet :)

ades írta...

bocsi hogy csak modt vélaszolok andi de a gépem álandoan le fagy zac efron a video szereplöje és látátok ki mellet ült ami zac efronunk a kosár mecsen

Névtelen írta...

b -igen, arra
Fant, csak megerősíteni tudlak, ugyanis fővároskörnyéki vagyok én is:)

Névtelen írta...

sziasztok! na végre vannak képek Vanessáról is..:D itt-> http://justjaredjr.buzznet.com/2008/11/21/vanessa-hudgens-chez-nous-charm/
Végre hallani felöle már hiányoltam..:D Lizi:)

Névtelen írta...

Tudtam, hogy félreérthető amit írok :(( Nem akartam én senkit megbántani!
Azt gondolom, hogy akik egy kisvárosban, vagy településen élnek, sokkal kisebb a valószínűsége, hogy egy ilyesmi fórumon összeakadjon egy "lakótárssal", így határtalanabb ismeretségeket/barátságokat lehet kötni, ami jó! :)))
Szóval bármit írtam, én azt csak pozitívan gondoltam! Azt hiszem még magyarázkodhatok egy ideig... :((

Névtelen írta...

LL én az ellenkezőjéről tudnék beszámolni :)))
Vicces volt az első találkozás, amikor ugye senki nem ismert senkit, de mégis valahogy tudtuk, hogy "Te vagy x a blogról, Te y, stb" :)) És ismeretlenül is régi jó ismerősként üdvözöltük egymást, és ott folytattuk a beszélgetést, ahol a blogon abbahagytuk. (hiszen sok mindent tudtunk már a másikról, ezért nem volt kínos csend, volt beszédtéma bőven :)) Sőt, amikor elköszönünk egymástól (bárhol az ország pontján volt a találkozás, mert épp arrajárt valaki ahol a másik lakik!) akkor azt szoktuk mondani, hogy "Találkozunk otthon! :DD"

Névtelen írta...

Semmi baj b. Szóval. Akkor arra gondoltál, hogy ha mondjuk valaki a fővárosban él és írogat különböző blogokra, ismer meg ott embereket, úgy nagyobb az esélye annak, hogy személyesen is összefussanak (akár véletlenül is)?
Ezzel egyet tudok érteni mondjuk - már a nagy számok törvénye alapján is.
Viszont ez a "határtalan barátság" téma nagyon igaz, borzasztó jó, hogy így az ország különböző pontjairól megismerünk embereket... aztán egyszer ki tudja, lehet, hogy fatális véletlen folytán is összetalálkozunk.
És a csalódás témához: én nem hiszem, hogy bármelyikünk különösebben csalódna a másikban, a lényeg, hogy hogyan látunk dolgokat, hogyan gondolkozunk róluk, ha valamiben egyetértés van köztünk, akkor gond egy szál sem. Ha itt őszinték vagyunk egymáshoz, személyesen sem érhet olyan túl nagy meglepetés. Én így gondolom.

xdittax írta...

Hali!

Újabb bocsi röviden - de ma újra távol leszek.:(

Ditta

Névtelen írta...

Akkor ma újra hiányozni fogsz Ditta, de fel a fejjel, kitartás, várunk rád!

ades írta...

ezt tudja valaki miröl szol http://justjaredjr.buzznet.com/2008/11/21/michelle-trachtenberg-zac-efrons-my-daddy/

Névtelen írta...

Arról szól, hogy Michelle Trachtenberg (aki a 17 again-ben Zac lányát játsza) egy "Zac Efron az apukám" feliratú pólóban akar megjelenni a 17 again premierjén. De aztán azt gondolta, hogy Vanessa nem igazán rajongana az ötletért.

Névtelen írta...

Nem Fant, nem erre gondoltam.

Névtelen írta...

Hm b, akkor most szerepcsere van, én nem értem és te magyarázod. :)
Tényleg a Kör filmből való csaj kapcsán sikerült képbe kerülnöd végül?

Andi írta...

Sziasztok!
Nem olyan rég érkeztem haza mert dolgoztam és alíg vártam, hogy jöhessek IDE!:)
(na a hazaérkezésem ideje már nem egészen így van mert közel EGY ÓRÁJA próbalom összeszedni a gondolataimat a commentjeitekre....hát nem semmi amit írtatok...FANTASZTIKUSAK VAGYTOK EGYTŐL-EGYIG ÉS KÖSZÖNET ÉRTE!!!!!:)

;o), örülök, hogy Te voltál "az a névtelen"...igen, ma sokkal jobb kedvem van! Tegnap egy kicsit magam alá kerültem néhány méterrel...még egyszer sorry!

b,nagyon igazad van, köszönöm Néked és ha ez a blog nem lenne...igen nagy bajban lennék!

Hálás és szerencsés vagyok, hogy RÁD TALÁLTAM DITTA!!!!

Fant, a végén az a "poharas" cuccos!:)...na az nagyon tetszett és persze, hogy értem én és igazad van....köszönöm minden szavad...igazán!

LL, a Te szavaid különösen jól estek nekem mert az utóbbi időben valahogy "elkommunikáltunk"
egymás mellett vagy lehet csak én vagyok túl érzékeny?....mindegy....
nem felejtem az RD-s
"közös premierünk" éjjelét...ami
igen izgalmasra sikeredett!!!:)
Viszont azt nagyon sajnálom, hogy az utolsón nem lehettem ott:)
(a blog-találka ötletedet támogatom!!!:))

ades, semmi gond, de a vidin Zac mellett a kosár meccsen KI ÜL????:)
Help me!!!!!!!!!

Mégegyszer Thanks Néktek...MINDENKINEK!!!!!

Andi írta...

Már látom ki ül Zac mellett a meccsen....wow!:)

Névtelen írta...

Nem, de ezt írtam :)

Az a baj, hogy nem tudom úgy leírni, hogy ne legyen félreérthető.
Nem gondolom, hogy aki a fővárosban él, annak előnye lenne bármiben is. Valamiért a nem bp-iek hátrányban érzik magukat, de ez hülyeség.
És persze, hogy bárhol élsz, nagy dolog ez az éteri beszélgetés! (nekem mondod??) :))
A találkozás pedig nem a nagy számok törvénye alapján megy, van benne némi tudatos tervezés is :))


A csalódás témában egyet értek veled. Ezen a blogon is Zanessa csak 1 apropó volt, hogy az itt lévő emberek, megismerhessék egymást, és jókat beszélgethessenek. Bármiről. És ez a lényeg. Nem csak Zanessa a téma, hanem érdekel a másik ember is :))
Egyébként nem vagyok egy írogatós típus, a 2 blogra (amire totál véletlenül akadtam rá), sokáig nem írtam, csak olvastam. És a mai napig nem bánom, mert érdekes és értékes embereket ismertem meg :)

Névtelen írta...

Fantnak címeztem az előző commentet :)

Névtelen írta...

Oké b, akkor maradjunk annyiban, hogy a mondandód tartalmi részét értem. Az éteri beszélgetés nagyszerűségében pedig egyet is értünk. Abban pedig kiváltképp, hogy nagyszerű embereket ismerhetünk meg itt. Igazán hálásak lehetünk Dittának ezért az elképesztő blogért - végeredményben ő hozott össze mindannyiunkat. :) Úgy érzem ez a blog túlmutat önmagán, ahogy arra te is céloztál... Megbeszéljük ugyan a híreket is, de sokszor többről szól az egész...
Amolyan együtt sírunk együtt vigadunk szerű a történet - igazam van Andi? ;) Örülök ám, hogy jobb kedved van! :)

És b, a Kör kapcsán délelőtt írtam egy újabb magyarázatot, az előző hírhez, azt is elolvastad? :)

Névtelen írta...

Andi, örülök, hogy jobban vagy, és azt a premiert nem felejtem el:)) Elbeszéltünk volna egymás mellett? Őszintén szólva....sztem ritkán tudtunk egyálatlán beszélgetni:)

Névtelen írta...

Hát én is itt volnék,mint egy kicsi alátét a csavar alatt.:)
Jönnek az ünnepek,ilyenkor történik a számvetés,
dolgaink,érzéseink,érzelmeink darabkáját elemezzük,illetve pótolni
szeretnénk ami még kimaradt.A melóhelyen már 2 hete cseng a csengettyű,néha nagyon unom már,de ez van. Elnézve,és néha hallgatva az emberek egymáshoz intézett szavait,érzelemben,és értelemben egyaránt negatív dolgokat tapasztalok. Ez nagyon fáj.:(
Hol van a szeretet a béke,megbecsülés,egymás elfogadása?
Eltűnnek lassan. Igen nehéz ezen tényezők között lavírozni,és kiegyensúlyozottnak maradni. Mégis muszáj,mert igen is van miért!:)
Jó itt veletek!:)) (f.é.)

Andi írta...

Én egy olyan melóhelyen dolgozom ("dolgoztam") ahol szintén "az EMBER" volt a fontos, hogy ezt miért írtam ilyen faramucin?....mert sajnos már nincs OTT AZ AZ EMBER, akitől emberi volt a történet...én ezt kicsit rosszúl élem meg, mert IMÁDOM A SZAKMÁMAT...(SZERETEM AZT AZ EMBERT)az Ő hiánya nekem törés és a "szakma" már nem ugyan azt jelenti mint akkor.....:(

"Nincs OTT AZ EMBER"...MIÉRT???
...másodjára is meg kellett élnem amin mái napig nem jutottam túl és lelkifurdalásom is van miatta rendesen...több okból is...!!!
"Két kedvencem" volt és most már csak "egy" maradt (hé..én mérleg vagyok és létem az egyensúly...most úgy érzem felborulok)...nálam az egyik nem zárta ki a másikat és én azt mondtam, hogy "Dittával párhuzamosan....!!!
Sorry, de mostanában több okból sem vagyok egyensúlyban:(

Ez most többeknek zavaros lehet, de talán "Valakinek" vagy Valakiknek érthető....!

Ditta, sajnálom, hogy ezt most IDE kellett commentelnem...bár tehettem volna ezt MÁSHOL...ha létezne!!!!

Sajnálom, ilyen vagyok és ezt muszály volt kiadnom magamból...bár már néhányszor ráfáztam az őszinteségemre...persze nem ITT!!!

Andi írta...

Ami késik nem múlik LL!!!:)

Andi írta...

Oltári jó, Zachy-t és Leo-t így látni együtt...Zac számára mindenkép öröm, boldog és ez jó...Leo sem szomorú...!
Ennél már csak az lett volna szebb, ha Vanessa is ott van Velük,bár Ő inkább elvonta volna magára Zac figyelmét...:)
Jó ez így....!!!

Névtelen írta...

Andi... a kedvencek kapcsán én értem mire célzol...próbáld valahogy elosztani ezt az egy helyet a mérleg két serpenyőjében...és bízunk benne, hogy a másik kedvenced jelentkezik legalább itt hamarosan... Addig is itt vagyunk mi többiek...
A másik dologgal kapcsolatban... sajnos nem tudok neked semmi okosat mondani most, pedig szeretnék, de én ilyen helyzetben nem voltam még...elhiszem, hogy törést éltél meg... valahogy próbálj meg túllépni a történteken - mondani könnyű persze...
Az őszinteségről: nehéz sokszor, nem is kifizetődő, de hosszútávon érdemes ilyennek lenni.

Névtelen írta...

Fant köszi :)
Remélem mást sem bántottam meg, mert ez állt volna a legtávolabb tőlem!!! (ha igen, mondjátok!)
Szeretek idejárni, estére mindig elvonási tüneteim lesznek :) (vannak még gondolataim, de nem fárasztalak titeket :P És most egy időre csöndbe maradok)

Elolvastam a körös dolgot :)

Névtelen írta...

Hé b, én igazán nem akarom beléd fojtani a szót :) Mondjad csak bátran ha van valami gondolatod, ne tartsd vissza, oszd meg velünk! :)
Látod csak megszültük ezt a Kör-ös dolgot is :)

Andi, ez most egy ilyen srácos, kapcsolatépítő-ápoló este volt Zac-nek :) Vanessa mellett meg ki tudna a meccsre figyelni :) Ha jól emlékszem Zac-nek sem sikerült a múltkorában :) Lesz még olyan meccs is biztos, amire kettesben mennek, hosszú még a szezon ;)

Névtelen írta...

Andi,remélem minden ok most már.:)
Értjük többen is a kusza dolgaidat,sőt talán néha többet is.:) Az én meglátásom ezzel kapcsolatban annyi lenne még,hogy

"nem mindig azt látod,amit kellene,hanem amit szeretnél" !:)(

Nem szabad mindig az érzelmekre hagyatkozni,az értelemnek is utat kell olykor adni. Nagyon-nagyod röviden ennyi. (f.é.)

Névtelen írta...

Azt hiszem már nem is arról írtam, ami a téma volt :)
Ok, nem tartom magamban :)

Az nem egy összemontírozott kép volt?? Én azt hittem :D

Névtelen írta...

No lám csodát,a vadmacska,és az oroszlán megférnek egymás mellett.:)
A portyázás utáni pihenésére igen kellemes szórakozást választottak maguknak.:) És a hely,amit elfoglalnak,igen király!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Nekem annak a vidinek egy bazi nagy sárga sáv van a közepén :(( (tulképp csak a 2 szélén van némi látnivaló)

Névtelen írta...

Sárga sáv?:) b,ne viccelődj:)
Sárga ház,az ok,de sáv!:)
Mi a fészkes .... beszélsz kedves?:)
Ja amúgy szia.:)
Mondj valami tartalmasat,hátha magamhoz térek,de ne úgy,mint tegnap!:)
Mert nem várok holnapig.....:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Na kiderült a turpisság. Egy reklám ragadt ott az elején, pontosabban a háttere.

Névtelen írta...

Képzeljétek ma láttam HSM3 pc-s játékot. Azt írták, hogy mind3 részből táncokat lehet megtanulni, és a szereplőktől dedikált kártya is van benne.
És láttam Rocktábor dvd-t is, rajta mindenféle extrával. Többek között az igazi rocksztárral :)

Andi írta...

Fant...tök jó,hogy itt vagytok..!:)
Nagyon nagy mákom van mert néhány kollégámmal igen csak jó hangulatban telnek a napok..és már ezért is érdemes....:)
Iszonyatosan kipoénkodom magam bent ezért mire ideérek esetleg elfáradok és kifogyok....de azért élvezettel olvaslak Titeket....nincs nap, hogy ne jöjjek...még ha nem is commentelek!:)

b,elvonási tünetek...ismerős...időnként közelharcot vívok a fiammal, hogy jöhessek....hallgass csak Fantra, ne fogd vissza magad,nagyon jó vagy és a kérdéseid is.....:)

(f.é.), olyan bölcseket mondasz és igazán találók.....!:)

b,vidi,hol?...bár nekem úgyse műk!!!

Névtelen írta...

Amit ades rakott ide x17-es.

A közelharc is ismerős :))

Andi írta...

Rocktábor dvd-n, igen a fiam teljesen oda van érte, karácsonyra ezt kérte, no meg a zenei
CD-jét...azt mondja, anya neked a HSM, nekem a Rocktábor...azért Ő is HSM-fan...nagy kedvence az első rész...(hiába, anyja fia...:)))))

Névtelen írta...

Andi,basszus,ragadós ez a hülyeség,inkább tiplizek,mert a végén..
b! Ma inkább nem táncolok,és a tábort is holnapra hagyom. Számomra biztos extra lesz:)(
Csá! (f.é.)

Névtelen írta...

:DD Nem mondtam, hogy táncolni kell :))
Jó éjt!

Az első részt én is szeretem, kár, hogy nem Z énekel benne.

Névtelen írta...

Jól van Andi, örülök, hogy jó hangulatban vagy, kicsit kezdtem már aggódni, hogy hullámvölgybe kerülsz, de látom minden oké - remek :)
Valahogy le mertem volna fogadni, hogy a fiad is HSM fan, ilyen anyával, ki lepődik meg ezen? :)) A jó példa ragadós :) Gondolom úgy lehetett vele, hogy megnézi már miért van úgy oda az anyukája, aztán úgy volt vele, hogy hé, ez nem is olyan rossz :))

HSM számítógépes játék formájában? Mi a fene... :)) De a monitor előtt ülve hogyan lehet megtanulni a táncokat vajon? :)) Vagy lehet, hogy a játék lényege, hogy a billentyűzet vagy a joystik segítségével táncoltassuk a szereplőket? :)

Andi írta...

Igen b, az első részt én is nagyon sajnálom pedig isteni hangja van...:)

Névtelen írta...

Énekel ő b, van legalább 3-4 sor, ami csak az övé :)

Névtelen írta...

Fant jó a kérdésed :)) Ezen nem gondolkodtam el. Annyira nem néztem meg, de majd legközelebb!

Andi gondolod, hogy az az igazi ok, hogy miért nem ő énekelte, amit elmondtak? És nekem nagyon vicces, hogy fikázták az énekét, és nem is ő énekelt :D

Névtelen írta...

Tudom :)) de az kevés nekem :P

Andi írta...

Fant, ó funny,funny,funny....ha jól emlékszem az úgy történt, hogy az anyja egyszer meglátta a TV2-n később a Jetixen és
"bezsongott"....!!!!!!!:)))))))))
megszerezte dvd-n az 1-2-t a kolléganőjétől és "orrba-szájba" nézte...ez feltünt a fiának akinek megtetszett a film és
"megfertőződött"...de már tovább is "fertőződött"...az anya pedig leragadtam....de nem bánja....sőt....imádja!!!!:))))

Andi írta...

b, Te milyen okról tudsz? és fikázták az énekét amit nem is Ő énekelt?

Névtelen írta...

Hát valami olasmit mondtak, hogy nem olyan hangszínt képzeltek el annak a karakternek, mint ami Zacnek van. És ahhoz ragaszkodott a Disney vagy kicsoda.
Igen, fikázták, nyálas b..., herélthangú, vinnyogós, stb-t mondtak rá. Adjak linket, ahol tudsz ilyeneket olvasni? :))

Névtelen írta...

Valahogy így képzeltem a sztorit én is Andi :))) Nagyon jó :))) Ebből a fertőzésből pedig már ki sem fogsz gyógyulni úgy érzem :)))

Különben Zac első rész beli (nem)énekével kapcsolatban: szerintem a Disney-nek az volt az elképzelése, hogy a főhős énekhangja magas, kellemes, lágy legyen (mint a rajzfilmjeikben) és Zac hangja nem igazán stimmelt ehhez. Azt nyilván nem gondolták, hogy a filmből ekkora ügy lesz, így simán megoldották, hogy egy elképzeléseiknek megfelelő paraméterekkel rendelkező énekes énekelje fel a dalokat. Vagy: az is lehet, hogy egyszerűen csak másban találták meg a külsőre és színészileg tökéletes főszereplőt és másban a hangot (Lásd: István a király, 1983).
Az már más kérdés, hogy a sikert követően Zac olyan pozícióba került, ahonnan már ő diktálhatott, így olyan dalokat írtak, amik az ő hangkarakterének megfelelőek. Ez a törekvés a két szóló dalban érte el a csúcsát. Azt pl. nehezen tudtam volna elképzelni, hogy Seeley énekelje a Bet on it - t és a Scream-et. Durva lett volna :)

Névtelen írta...

B, te ilyenek olvasásával hergeled magad? :))

Névtelen írta...

Igen, biztos nem számítottak ekkora sikerre :)) Csak ez a magyarázkodás nem hozta Zacet jó helyzetbe. Utánna még a Hajlakkbeli éneklését is megkérdőjelezték. Legalábbis én olvastam ilyeneket. Mondjuk amikor a youtue-on ráakadtam egy dalra, amihez azt írták, hogy ő énekli, nem hittem el elsőre :DD Nem néztem ki belőle azt a hangot :)
Én azért 1-2 nótát meghallgattam volna Zactól :))

Névtelen írta...

Nyugi nem :DD Egyébként a színvonalat elárulja, hogy jó 1 év (vagy már 2? Mikor mutatta be a tv2 az 1 részt?) elteltével is ugyan ott tartanak a fikázók, és az nem jutott el többük agyáig, hogy ha nem ő énekel, akkor nem ő a nyálas hangú :))

Andi írta...

Aranyos vagy b,de amit te tudsz róla az éppen elég...én úgy tudtam, hogy hangszálgyulladása volt Z-nek és ezért nem Ő énekelte a film nagyrészét, de valóban volt némi szösszenete éneklés terén!
Annyira jó lenne hallani az első részt Z hangzásban...mondjuk így utólag....persze tudom ez lehetetlen:(

Névtelen írta...

Szerintem nekik majdnem mindegy, ha elárulnád nekik, hogy nem ő énekel, csak annyi lenne a reagáció, hogy : nem baj, akkor is! :)) Érdekesek amúgy az ilyen emberek, nem valami mellett vannak, hanem valami ellen - milyen lelkiviláguk lehet már :)
Én már totál időzavarban vagyok, nem tudom pontosan mikor mutatta be a tv2... lassan két éve lehet szerintem...

Sebaj Andi, legfeljebb hallgasd sokszor a Breaking free elejét, vagy az erkélyjelenetet :)

Jó éjt Mindenkinek!

Andi írta...

Az "éjszakai pillangók" ismét ITT jártak Ditta....!:)
Jó éjt Mindenkinek!:)

Andi írta...

Pontosan így teszek Fant, sokszor azt hallgatom és Tudod nagyon.....!!!:)))
Jó éjt:)

Névtelen írta...

valaki nem tudja h itt a magyar mtv-n nem adják le az america awardot?????

bea

Névtelen írta...

Bea, a port.hu szerint a következő egy hétben nem adja le az AMA-t a magyar MTV, csak az EMA-val foglalkozik (ami gondolom az európai verzió). De az amerikai ABC csatorna élőben közvetíti :)

Andi: :) Nagyot tévedek ha azt gondolom, hogy az erkélyjelenet a kedvenced az első részből? :))

Névtelen írta...

KÖSZI FANT!!!!!!!!!!!!!

BEA

xdittax írta...

Elvonási tünetek? Hiányérzet?

Kérem szépen, nálam mind jelentkezett!

Meg egy nagy mosoly is!:)

Köszönöm: Ditta×××

Névtelen írta...

Igazán nincs mit Bea.

Hello Ditta! :) Mi újság, rendben lezajlottak a kötelező elfoglaltságok? Amint látod mi jól elvoltunk itt egymással, a távollétedben vigyáztunk a "szentélyre" (co by ;o) ) de azért te nagyon hiányoztál ám :)

Névtelen írta...

Jó reggelt Nektek!:)
Kinél esett még hó?xPP
Tegnap délután rajtam is mintha kijöttek volna a függőség tüneteixPPP

xdittax írta...

Köszönöm Fant, Ti is nekem.

Azok a kötelező dolgok ugyanis nem tudták kizökkenteni fejemből a vágyódást, a hiányt. Unalom volt. És ez miatt most nyakamba szakadt sok minden. De most happy vagyok(a tegnapi havazás ellenére is)!:)

Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Nálatok volt hó LL? Jó neked, mifelénk az égvilágon semmi nem volt belőle volt sajnos. Max a szél.
Nade lényeg, hogy karácsonyra legyen hó. :)

Kitartás Ditta, kötelező letudva az a lényeg :) Jövő hétre beiktattam egy kis szabadságot, majd alaposabban szétnézek a németeknél, van még pár dolog náluk, ami jónak tűnik :)

Névtelen írta...

Van, most is esik...elugrok a boltba, aztán még befejezek egy fordot a visszatéréshez...meg aztán tanulni is kéne...ma nem leszek sokat, úgy nézem...de már egy hét sincs hátra...és unatkozni se fogok:))

Névtelen írta...

Andi ebben is van pár taktus, én ezt is bírom :)) 1,49-1,59 és 3,18 -nál :))
http://www.youtube.com/watch?v=125cQBgRf2s&feature=related

És ez a hang valóban totál távol áll Drew hangjától :DD

Andi írta...

Sziasztok!
Nem semmi Itt a termés...!:)

Fant::) Nem, nem tévedsz a kedvencemet illetően az első részből...:)

Függőség...dettó....havazás is volt, de mostanra már alábbhagyott és olvad is.

Bizony, hogy hiányoztál Ditta, de a muszály az nagy úr és szerencsére letudható....:)

LL, mikor nem vagy...lélekben akkor is ITT vagy...mindegy mi az ok és ez nagyon király!:)

Andi írta...

b, megtennéd, hogy az általad leírt link YT vidi tetején olvasható címet leírod, mert nekem sajna másképp nem jelenik meg:(
Köszi a kedvességedet:)

xdittax írta...

Úgy veszem ki...szóval azt ugye tudjátok, hogy nem csak az erkélyes jelenetnél énekelt Zachary?

Köszönöm Andim!:)

xdittax írta...

Andi, nem akarok belekontárkodni, de gondoltam addig segítek, amíg tudok.:) A szöveg:

Zac Cam! Edited! Behind The Scenes Of High School Musical!

Andi írta...

Igazán nincs mit Ditta!:)

..és még hol énekel a
Drága Lelkem..???:)

xdittax írta...

Saját fülemre és más egyéb információmra hivatkozva, a következőkben;)

A What I've Been Looking For-ban, a Breaking Free-ben és az I Can't Take My Eyes Off Of You-ban.

De az utolsó kettő biztosan. :)

Fant írta...

Ebből a Breaking free a legfeltűnőbb, a What I've Been Looking For-t meg nem is gondoltam, hogy ott is... Na látod Andi, van itt hallgatnivaló bőven :) De azért ugye az erkélyes jelenet marad az ász neked? :))

Névtelen írta...

I Can't Take My Eyes Off Of You-ban. Ebben is??? Hol?

Andi a linkeket hogy csinálod, hogy nem jeleníti meg?
És még a Hajlakkban is "gyönyörködhetsz" a hangjában :)))

Andi írta...

Köszi az S.O.S.-t Ditta....!:)..hogy is felejthettem ezt el, hiszen már láttam...:)

A dalokkal kapcsolatos megerősítésnek is örülök...köszike:)

xdittax írta...

b, Zac kezd Vanessával, majd Lucas Ashley-vel, aztán pedig mind a négyen. De ennek a dalnak a felvétele fönt van YT-on, úgyhogy akár meg is nézheted. :)

Andi írta...

Ó igen Fant,az "erkélyes" marad az ász nekem....!!!:)

Igen b, a Hajlakkban is...noss ott igazán 2 favoritom van...a két lassú...de imádom a hangját akárhogy is.....!:)
Nem tudom miért nem jelenik meg a link nekem csak akkor ha beírom a YT-ba a vidi címét....dehát ez legyen a legkevesebb gondom....

Névtelen írta...

Én azt gondoltam, hogy az a felvétel csak promóból készült, de nem ő énekli (már csak azért sem, mert van ahol nem tudja a szöveget :) )

Névtelen írta...

Nekem a végén ami van szám már a menő betűk alatt, abban is tetszik a hangja.

Fant írta...

Hát én nem tudom eldönteni, hogy ő énekel-e azon a videón, az én hallásom ehhez kevés, azt hiszem, még úgy is, hogy kerestem egy Koncertes videót és ott meghallgattam Drew-al is... Különben a dalfelvételes videó nagyon tetszik, nem láttam még, köszi érte Ditta. Elképzelhetőnek tartom egyébként, hogy felvették a dalt Drew-al és Zac-el is és lett belőle egy olyan megoldás, mint a Breaking free...

A Koncertes videó Andi kedvéért: :)

High School Musical The Concert-I Can't Take My Eyes Off You

Különben én nagyon bírom ezt a nótát, kár, hogy a filmben nem volt benne végül, bár nem is igazán tudnám hova helyezni benne...

Andi írta...

:)))))..igazán kedves Tőled Fant...köszönöm!!!
Meg is nézem gyorsan....én is szeretem ezt a dalt...klassz a studió felvétele....!:)

xdittax írta...

Hé, Fant, csak a kívácsiság kedvéért - tudod mit jelent ennek a dalnak a címe? ;)

Fant írta...

Szívesen Andi :) Nem tudom Ditta, csalni meg nem akarok :) Szóval hadd tanuljak valami újat :) Amúgy képzeld napok óta egy nyelviskola ügynöke zargat telefonon, hogy tanuljak náluk angolul :)) Mondjuk erős kétségeim vannak, hogyan lehetne 40 szót megtanulni egy óra alatt, mert ezt ígérik...
Szóval a lényeg, hogy nem tudom a dal címének jelentését, de nagyon kíváncsi vagyok rá!

Andi írta...

Én is Ditta...!

xdittax írta...

Akkor jó, mert tetszeni fog!;)

I Can't Take My Eyes Off Of You

=

Nem tudom levenni Rólad a szeme(i)m! ;)

Mostmár használhatod bátran elfogultságod tárgyán is!;) Majd lesem!:)

Névtelen írta...

Este megnézem/hallgatom, és elmondom az én véleményemet a dalról :) Most a család kitúrt :(

Andi írta...

Hmmmm....én reméltem ,hogy valami ilyesmi lesz...:)
Köszönjük Ditta!

xdittax írta...

Nem tesz semmit Andi! Csak osztozkodni akartam az érzésben. Mikor én ezzel a mondattal találkozok, azonnal elmosolyodok. :)

Andi írta...

Szegény b, várunk este!:)

Fant írta...

Köszi Ditta :) Na akkor ma is tanultam valamit, érdemes idejönnöm, mindíg is tudtam :) Igyekszek is használni, az eddig tőletek tanult kifejezésekkel együtt :) Pláne, hogy még ellenőrzöd is, nincs is választásom :))

xdittax írta...

Nincs mit Fant, szívesen tanítgatlak, főként, mivel Ti is sok mindenre tanítottak meg engem eddigi ismeretségeink során. :)

Névtelen írta...

Ebben a 3-ban énekel az Imdb szerint: "Start of Something New", "Breaking Free", "I Can't Take My Eyes Off Of You" Az utóbbiban nem tudom melyik az ő hangja, én nem hallottam benne :) (de ez nem jelent semmit)

Ez viszont érdekelne:
Soundtrack:
"Ugly Betty" (1 episode, 2007)
- Betty's Wait Problem (2007) TV episode (performer: "Get'cha Head in the Game")


És csak úgy T2-sen: Come in back :))