2008. nov. 7.

Fogd és vidd!

KÉSŐBB: Sajnos, a órákkal később a hír mgejelenése után kiderült, a Fox News honlapján olvasható hír, fake, hamis, kreált. Mindezt Leonardo DiCaprio szóvivője erősítette meg. Így hát nem tudjuk, hogy Leo mennyire tiszteli Zacet, de annyi bizonyos, Zachy így is úgy is - zexy!

Olyan hírt találtam, amiről úgy gondolom, ha Zac is elolvassa majd egyszer, kitörő öröm fogja majd el Őt is. Leonardo DiCaprio neve, akit mellesleg mindenki ismer szeret a világon, már ezen blogon is számtalanszor föltűnt. Zachary emlegette Őt oly' sokszor, mint példaképét. Rá néz fel, Őt tiszteli, és úgy tűnik, ez fordítva sincs teljesen máshogy.


A 33 éves színész nemrég a Fox News-nak beszélt, és érintette a 21 éves Zac Efron-t. Elárulta, igazán izgatott, hogy megszabadulhat fiatalabb napjai szexszimbólumstátuszától. "Ránézek a fiatal Zac Efron-re és azt gondolom 'Gyerünk haver, fogd, és hagyj békén!' Egyáltalán nem voltam boldog a tinédzserbálvány-címkével –- soha nem akartam szexszimbólum vagy semmi ilyesmi lenni –- a munka volt az, ami vonzott engem. Nem valami más."

Leo szintén hozzátette, teljes tisztelete irányul afelé, ahogyan a fiatal színészek, mint Zac is, kezeli ezt az egészet. Igazán teljes tisztelet!

Forrás: Just Jared.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fú, ha Mr Efron nem kamuzott, mikor a JJ-nek nyilatkozott, akkor bizony tényleg kellemes meglepetés éri....bár el tudom képzelni, hogy azt fogja mondani, hogy Leo ugratja...sosem ismerné be, hogy ő Mr Szívdöglesztő:PP És ez így van jól, őt is a munkája érdekli, és nem a szexszimbólum státusz, amit viszont már magáénak tudhat...

Névtelen írta...

Küldtem egy kis hozzájárulást Ditta :)
Mondjuk kíváncsi lennék egyszer, hogy pl. DiCaprio úgy igazán mit tart Zac-ről, ha már ő lenyilatkozta sokszor, hogy példaképének tartja...
Na majdcsak megtudjuk az igazat egyszer.

Névtelen írta...

Csáó!!

Megvolt!:) Ez a szöveg kissé zavaros!:) Vagy a gondolataim talán máshol járnak,nem tudom?:)

Leo most már máshogy látja a múltban
megélt dolgait. Mindenki életében vannak bizonyos szakaszok,amit máshogy (másmilyennek) képzel el,illetve másként csinált volna.

De a múlton változtatni nem lehet,a jövőnk pedig titkokat rejt.:) Viszont a tisztelet,az frankó!!:) Ez neked is jár Leo!

Nekem pedig vajon mi?:) (f.é.)

Névtelen írta...

Hello f.é. :) Milyen volt másodjára (lufik nélkül)? Hangulat megvolt gondolom az egész sornak - lazulás volt ezerrel, fogadjunk :)

Névtelen írta...

Szia! Azt kell mondanom,kellemes.
Hozzátenném még,a film vetítése a megadott időhöz képest fél órát csúszott,de ha már ott voltunk,persze hogy nem mentünk el sehová.:) Dolgozómból siettem,így a lufi tényleg elmaradt,de apám:sem egy bábú,sem egy nagy poszter,semmi nem volt azon a helyen,holott nálunk ma vetítették először a filmet!:(
A soron működött a lazaság,a csapat élvezte a filmet,de egy idióta ült mögöttem,és azt a hülye széket rugdalta. Olyan ideges voltam,legszívesebben kikaptam volna a helyéről. Persze nem tettem semmit,csak élveztem a filmet.:) Most tényleg jobban.:)
(f.é.)

dorka írta...

Sziasztok!Szija Ditta! Amint látod új nevem lett és új téma is meg új oldal cím is.A többi az oldalon le van írva. Csak látom, hogy kint vagyok a zanessa oldalaknál és mivel az az oldal megszűnt ezért kérlek linkelj át az új címre.A nevemen keresztül elérheted az új oldal címet.Előre is köszi.

Névtelen írta...

Örülök, f.é., hogy most jobban élvezted a filmet! Hát akkor nem flancolták túl a dolgot nálatok, érdekes, egy nagy poszter azért belefért volna talán... De ha a feeling megvolt, akkor a körülmény nem számít :)