2008. nov. 9.

A hotelszobában...

Érdekes képeket kaptunk Zanessa ausztráliai hotelszobájából... Egyrészt, ilyen helyszínről még sose szállítottak képeket, másrészt, jelentkezzen az, aki tudja mit művelnek! xDDD Ötletek, tippek, jeltolmácsok? :)))




26 HQ kép Zanessa lencsevégrekapott hotelszobás tevékenységéről :)

26 megjegyzés:

Névtelen írta...

szerintem ablakot csrélnekxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd

Névtelen írta...

Lenne ötletem, de meghagyom a nálam szellemesebbeknek...
És találtam vmit...ZAAngels commenteket olvasva... Katt

Névtelen írta...

Már megint nem mükszik...:S:@
http://photos.ashleytisdale.org/thumbnails.php?album=638

ades írta...

HÁT ZACNEK VALAMI HATALMAS KERET VAN A KEZÉBEN NEM ?

Névtelen írta...

hát szerintem igy nyítoták ki az ablakot..! mert egyik képet Zac kihajol az ablakon..:D ott lehet így nyilik az ablak.. vagy lehet Zac felcsapot szerelönek..:)
Lizi:)

Névtelen írta...

Vagy: Zac túl sokat kondizott mostanában :) Na jó, én sem vagyok jó az ilyen jeltolmácsolós dolgokban... De szerencsére van itt egy-két ember akik kifejezetten profik benne :)

xdittax írta...

Lizi:) - Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de Te ugye azóta nem commentél, hogy visszajöttél Rómából? Mert ugye, jártál ott?:)

LL, én azzal a galivan mindig megjárom, de köszi az "értesítést", jó látni Őket együtt.:)

A kérdésemhez pedig, háát igen, ezek az ausztrál ablakok...xD

Névtelen írta...

Igen voltam Rómába,azota írtam már commentet csak nem Rómáról:). Nem gondoltam volna hogy emlékszel hogy oda indulok..:) Röviden az utról:Nagyon sok élményem volt ott kint, nem bántam meg hogy elmentem.. az 100%. Ott kint is imádják a filmet:), anyi ilyen Hsm-es cucc volt ,az egyik kedvencem az volt ,hogy egy fofoautomata és az egyik filmszereplöt rakják oda a képed mellé..:P Meg az volt az egészbe a legjobb hogy amikor Trevi-kútnál voltam pont az nap amikor Ashley is ott volt..csak nem lehetet őt megközeliteni :S, de a lényeg hogy láttam ha mesziről is..:D igaz azt sajnáltam hogy nem Zanessa párosunkat.:)Ashley teljesen hétköznapi lányként sétálgatott kutyájával.. ha barátnőm nem veszi észre akkor felse tünt volna hogy ő az..!A lényeg hogy érdemes volt elmenni Rómába!!:) Lizi:)

Névtelen írta...

http://vanessa-hudgens.com/photos/thumbnails.php?album=721 <-linkje az oldalnak:) most hogy nézegetem itt az száloda ablakában készült képeket rábukantam ezekre az ELLE magazin képeire és itt találtam még olyat amit még személy szerint én nem láttam , az 4 kép.. gondoltam megosztom veletek de ha ti már látátok és én levagyok maradva akko bocsi..:) Lizi:)

Névtelen írta...

Lizi, köszi tényleg van 4 új kép:))
Most az jutott eszembe, hogy lehet, hogy szúnyoghálót raknak fel....bár nem tom, mi a helyzet arrafelé ilyenkor a rovarokkal, náluk ugyanis tökmás az éghajlat és tavasz van...de sztem lehetséges.

Névtelen írta...

1.) Egy rajongótól kaptak ajándékba egy ablakot, és úgy voltak vele, hogy valamikor ki kell próbálni...
2.)Hoztak otthonról maguknak olyan ablakot, amin nem lehet átlátni, paparazzik ellen.
3.)Zárva vannak a konditermek és valamivel kell Zacnek súlyzóznia, hogy formában maradjon.

xdittax írta...

Emlékeztem, még szép, hogy emlékeztem Lizi, igyekszek minent észbentaratani, de igazad vn, írtál már azóta, hiszen ez még a megjelenés idején volt. És istenem, ez tök szuper. Lehet, hogy nem Zanessa volt, de mégiscsak megérte már csak aezért is, és gondolom még más csomó szuper dolog miatt, az utata választani, hisz azóta a filmet már be lehetett pótolni. Úgy gondolom akkor, szuper egy hely Róma.:)
A képeket közben én is kiszúrtam már reggel, mikor a hotelsobás/abalkos képeket nézegettem, de közben valahogy kicsúsztak akezeim közül, pedig nagyon jók, pláne, hogy tényleg teljesen újak. Ki fognak kerüln, ugyanis tényleg nm voltak itt még kint.:) Köszi.

Szilva, a verziók. :) kész vagy. ár én is gondolkodtam a 2. második felén, de maga a hotel nem néz ki valami csúcszperen kívülről, úgyhogy bármit el tudok képzelni. Zac, mint szerelő...:)

Névtelen írta...

Szerintem Zac a superman erejével lerántotta az ablak búrkolatát és megpróbálta vissza rakni miközben Vanessa segítségért kiabál.

xdittax írta...

Hát azért a leányzó nem kiabálósat játszik szerintem, de egy hírben azt olvastam, Zac csak kiakarta nyitni az ablakot. És ez lett belőle...:) Aztán pedig igyekszik helyrehozni, de a levegőt végül csak nem tudták beengedni a szobiba.

Névtelen írta...

Igen én is erre gondoltam...ilyen már velem is volt, hogy a kezemben maradt az ablak...xD

Névtelen írta...

hát ugye az ablaknak két része van - egy kívűl és egy belűl. na és gondolom a szuperhíresextra ausztráliai hotel csúcslakosztályán lejött ez a belső keret és a mi ezermester zacünk visszarakta. amelyiken meg ugynéz ki mintha v segítséget kérne nyomkodja vissza xD én és az agyam... -.- katie

Névtelen írta...

ó már látom a megoldást ;) katie

xdittax írta...

Szerencsére ilyen velem nem ablakkal történt. De Katie, a hotelre jelzőid szerintem is illenek. Édes:)

Névtelen írta...

Ó,ó,helló Ausztrália!:)

Ez a hotel kuriózumnak számít Baby!
Tudtad,hogy ezek az ablakok egy 4oo.
éves Eukalyptus fából készültek,de
nicsak!:)
Ezek az élősködők semmire nincsenek tekintettel. Ha legközelebb ideutazunk,említsd meg kérlek,hogy hozzam magammal az Antitarló(szú elleni spray) faápolómat is.:)
(f.é.)

Névtelen írta...

F.é.!! Ez óriási! :)) Erre érdemes volt várnunk! :)

Névtelen írta...

Hú Fant te is otthon mozogsz a fák világában?:) Szóval te is tudod,hogy ezek a fák tényleg óriásiak.
Akár a 6o,1oo m magasságot is elérik. Köszi a várást!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Hello Mindenki!
Megérkeztem Belgrádból és most pótolom a hétvégi lemaradásom.
A képeket illetően lehet hogy Zac szúnyoghálot szerel fel?:-)
-lola992-

Névtelen írta...

LOLA992 NEKED VAN OLDALAD? HA VAN MEGADNÁD A CÍMÉT?

BEA

Névtelen írta...

A szúnyoghálóra én is gondoltam, -lola992-:)
F.É, reggel olvastam azt a szús kommmentet, nagyon köszi, megadtad az alaphangot a napomnak:DD Ami nem árt ilyen nehéz időkben...:P Szóval igen, ezért érdemes volt hatkor kelnemxP

Névtelen írta...

LL, én köszönöm,hogy elolvasásra méltattad a megjegyzésem.:)
Különben a kalapom emelem előtted!!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Nincs oldalam Bea nem sokat értek a számitógéphez csak éppen annyit ammenyi szükséges és szerintem lusta is lennék hogy frissitsem
Puszi
-lola992-