2008. nov. 9.

HSM3 sing-along verzió

Az a jelenség, ami a High School Musical névre hallgat, nem mutatja a megállás jelét.Miután megtartotta a második hétvégén is első helyét a box office-knál, a Disney film-musical harmadik fejezete most pénteken egy sing-along verzióval jeleneik meg a mozikban.

Az új verzió esetében, ami rögtön 125 mozit fog érinteni, a dalok szövegei láthatók lesznek a képernyőn, így az amerikai közönség együtt tud énekelni a karakterekkel, Zac Efron-nal, Vanessa Hudgens-szel, Ashley Tisdale-lel és a többiekkel. Igaz, a rajongóknak a két hét alatt volt idejük megtanulni a szövegeket, igaz? :)


A HSM3 nem az első film, ami kibocsátott az eredeti film után egy sing-alongos változatot. Éppen ezen a nyáron a nagysikerű, ABBA-dallamokon alapuló Mamma Mia! is ugyanezt csinálta, sőt egy másik film-musica, a Hajlakk is megjelentetett egy ilyen verziót tavaly nnyáron - nagy sikerrel. Abban a filmben a HSM csillagai közül, csak Zac Efron szerepelt.

"Azt éreztük, hogy a [High School Musical 3] film lelkes rajongóinak hatalmas rétege egy sing-along verziót választana igazán." - mondta Mark Zoradi, a Walt Disney Motion Pictures Group elnöke.

Az az egyetlen dolog, ami a HSM3 film útjába állhat pénteken, az szó szerint egy sereg állatkerti állat. Ezen a pénteken ugyanis szintén egy mozi folytatása került a mozikba, a hihetetlenül népszerű Madagaszkár 2. Eredmények a "verseny" állásról még nincsenek!:)

Forrás: Yahoo News; Zac-E.Com.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

De, vannak eredmények, Ditta :) Igaz még csak péntekiek. Majd a délután folyamán postázom őket egy fordítás kíséretében. :) Röviden annyi a lényeg, hogy az állatkert tornymagasan nyerte a napot, de a mi filmünk is gyönyörű bevételt hozott az amcsi moziknak. Bővebben valamikor késő délután várhatóak tőlem számok :)

xdittax írta...

Közben már én is szétnéztem, és találtam ezt-azt. De vettem, és majd csekkolom később. Előre is köszönjük, Fant!:)