2008. nov. 10.

HSM3 Sydney Photocall

Az már rég biztos, hogy a HSM fantasztikus, messzi helyekre is el jutott, de ugyanakkor saját szereplőit is mesés, távoli tájakra vezérli.

Elnézegetve a legújabb, csodás photocall képeket, ehhez nem fér kétség. Kenny Ortega, a HSM3 bámulatos atyja, és (sajnos csak)a legfőbb 3 színészpalánta, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens és Zac Efron valami lenyűgőző panoráma előtt fotózkodott hivatalosan Ausztrália fővárosában, Sydney-ben. A háttérben - minden szépség.:) De Zac kockamániája, és vérbeli szívtipró külseje, s Nessa tökéletes lilája, és elragadó bája csak emelte a látványt!:)



Sok-sok-sok kép ITT, ITT és ITT!



A Vanessa-Hudgens.Com galériájában ráadásul még amolyan "BTS" képeket is megnézhettek, ugyanis a a teljesen más irányból, hátulról is működtek fényképezőgépek, az ausztrál lesifotósok jóvoltából.


Ui.: Mellesleg bocsi a sok képért, tisztán látszik, mennyire döntésképtelen vagyok!xDD

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

HÚ,hú!!! Az a hátsó(gondolat),nem is olyan sötét!:)) A képek amúgy csodálatosak,beleértve a gyönyörű tájat. Jó lenne egyszer ezt is látni
személyesen.:) (f.é.)

xdittax írta...

Igen, engem is elvarázsolt, és hihetetlen, hogy Ők munkájuk során ilyen bámulatos helyekre eljuthatnak. A munka egyik legszebb, ha nem a legszebb oldala. :)

Jó éjt!