2008. nov. 17.

Új-Zélandi Zac interjú

Zachy Efron-nak volt elfoglaltsága november 14-én. Persze, konkrétan jöhetnek a találgatások honnan csinálta végig a DJ Polly-val való beszélgetést, az Új-Zélandi ZM 91.0 rádióállomás egyik műsorában. Végülis, bár nem tudom, szó esik-e erről a te(l)jes beszélgetésben, akár még Ausztráliából, Új-Zélandról, de még Los Angeles-ből is végbemehetett telefonon. Olvasva rajongók kommentjeit, senki nem tudja eldönteni, merre bújkál Zac. Dehát csak tegye, a lényeg, hogy érezze magát remekül.:)

És akkor, amit mondani tudok az interjúról... a 21 éves Zac bevallotta, hogy amolyan szerkenytűs srác volt, továbbá megosztotta a riporterrel, hogy mi okozta számára a legnagyobb fejtörést a középiskolában. "Valószínűleg a tanulmányok." - mondta. "Mindenből haladó osztályba jártam, angolból és történelemből is, és ez elég időigényes volt. Nagyon rájuk fókuszáltam."

A High School Musical 3 pasi főszereplője szintén azt is elárulta, hogy nem tudta elhinni, hogy egy filmben (Hajlakk) játszott Christopher Walken színésszel. "Filmjei többségét láttam és élveztem már akkor, és ő egyszerűen csak egy hatalmas tehetség." - mondta. "Emlékszem, hogy olvastam egy asztalnál és nem tudtam elhinni, hogy annyira közel ültem ahhoz a fickóhoz. Ő pontosan ugyanolyannak hangzik a valóságban, ez bámulatos!"

IDE-ra kattintva letölthetitek a teljes anyagot!

Forrás: Just Jared Jr.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Hajlakk várhatóan még előkerül a héten részemről (a számok kapcsán persze) :)
Már majdnem furcsa ez a nagy csend körülöttük az utóbbi hónapok hisztériája után - de legalább kipihenhetik magukat kicsit és ez nagyon jó.

Névtelen írta...

Na jó,én megadom magam,és nem küzdök tovább a számokkal.:)
Naná,hogy a hajlakk bevételét is meghaladta a HSM 3.
Nagy csend? Azért nem olyan síri.
A hisztéria pedig a kalkuláció része volt,hiszen erre ment ki a játék,vagy nem?:) (f.é.)

Névtelen írta...

Bizony f.é., már közel vannak a Hajlakk számai :)
De persze a hisztire ment ki a játék, abszolút - és be is jött :)

Névtelen írta...

Hát ez kétségtelen!:)
De azért egy valamire igen kíváncsi lennék. Ha kis hazánk is a promóciós körút részese lehetett "volna", mennyi Magyar csajszi tört volna ki hisztérikus üvöltésbe?
(f.é.)