2008. nov. 3.

Junket interjú


Corbin: A HSM jelentése az, hogy a jövő egészen nyitott és rengeteg különböző lehetőség van, amiket mérlegelned kell.
Zac: A karaktereink egész eddigi életükben egymás legjobb barátai voltak. És most eljött a fordulópont: elhagyják a középiskolát és különböző főiskolákra, egyetemekre mennek.
Vanessa: Remélhetőleg együtt maradnak. Az első részben láthattuk hogyan találkoztak, a másodikban láthattuk őket csókolózni és a harmadik részben láthatjuk, hogy szerelmesek.
Monique: Ebben a filmben nem csak azt láthatjuk, hogy Taylor egy nagyszerű vezető, hanem, azt is, hogy ő egyszerűen csak egy lány, akinek virágzik a Chad-el való kapcsolata.
Zac: A HSM-nek szüksége van fiatal, friss új srácokra. Tehetségesek, nem is lehetnénk szerencsésebbek.
Matt: Annyira szerencsések vagyunk. Egy álomban élünk. Néhányszor meg kell csípjem magam, hogy elhiggyem nem álmodok minden nap.
Kenny: Három új színészünk van. Olyan gyerekeket választottunk, akik tudnak élni a lehetőséggel és valamit hozzá tudnak tenni (a filmhez).
Ashley: Úgy gondolom a táncok kifejezetten kemények. Különösen a báli szám: „A Night To Remember”.
Zac: Ezek a legkeményebb táncok, amiben valaha is részünk volt. Megpróbáltuk Kenny elképzeléseit valóra váltani. Egyre magasabbra helyezte a mércét.
Matt: Zac és Corbin a „The Boys Are Back” alatt breaktáncolnak. Soha nem gondoltam volna, egy millió éven belül sem, hogy breaktáncot láthatunk egy HSM filmben. Már maguk a koreográfiák is különleges megvilágításba helyezik a filmet.
Vanessa: Ez egy nagyszerű utazás. Nagyon lelkesítő a tudat, hogy ezt a részt a nagyvászonra vihettük.

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News.

40 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Ez egy nagyszerű utazás",és egyben
baromi gyors!:)
Na lássuk csak még egyszer.:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Vanessáról jut eszembe.
És üzizem a Reménytelenül Romantikusok számára,o7,o8-án Celine Dion történetét,pályafutását bemutató dráma látható a Hallmark
csatornáján!!:) Érdemes lesz megnézni! (f.é.)

Névtelen írta...

(F.É) NEM TUDOD H MIKOR LESSZ EZ A VALAMI A HALLMARKON?????


BEA

Névtelen írta...

De!:) o7-én 22:oo
o8-án 2o:oo

Megnézed Bea? (f.é.)

Névtelen írta...

Ha már ilyen jól eldumálgatok magammal(kivéve Beát),feltennék még egy kérdést
az éterbe: HOL VAGY ANDI????
A Reménytelenül Romantikusok hová forduljanak,ha eltűnt a vezetőjük?:))
Utálom a jeleket,de most kérlek küldj,legalább 1!:( (f.é.)

Névtelen írta...

JAJ KINEM HAGYNÁM MÉG SZÉP H MEGNÉZEM!!!!!:D:D:D
ÉS TE????

BEA

Névtelen írta...

ÉS KÖSZI H MEGMONDTAD!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

BEA

Névtelen írta...

Beácska,még szép,hogy megnézem!:)
Ezt kihagyni,nem ettem meszet!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

AM GONDOLTAM !!!!!!! :D:D

BEA

Névtelen írta...

Ó, akkor nekem is megvan a péntek esti programom. :) Magamra ismertem a Reménytelenül Romantikus kifejezésben.. :D

Névtelen írta...

Üdv Netty!

Ideje változtatni a dolgokon,nemde!?:) (f.é.)

xdittax írta...

Azt hiszem megpróbálok beszállni valamelyik este, hiszen bizony én is annak vallom magam. De még szóljatok rám, rendben?:) Ezt is és az infót is köszönöm!^^

Jó éjszakát: Ditta×××

Névtelen írta...

Andi, hiányod nekem is feltűnt! Remélem nincs semmi gáz:)
Nincs Hallmarkom...:((
Egy hónap, emberek, sőt kevesebb és visszatérek! Négy napos hawaiiolást tervezek a vizsga után, és ennek egy része bizony itt fog eltelni:)) Addig is...jó szórakozást!

Névtelen írta...

Hali!

Hát az Amcsikat igen lefoglalja az
elnökválasztás,persze ezt nem is csodálom!:) Talán nekünk sem árt szemmel kísérni a dolgok történését.
Talán ez most nagy hatást gyakorol.
A híreket nézve talán a pangásának is betudható,és igen megértő oka ként kezelhető is.:)

Valaki látta már az új Sears reklámot? Vanessa is látható benne. Most ez milyen Sears?
Előre is köszi!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=lctyIEQ1GcA

Névtelen írta...

Lehet, f.é., izgalmas dolog is arrafelé ez az elnökválasztás és ránk is kihathat közvetve... Bár talán előre lehet borítékolni az eredményt.
Küldtem egy fordítást, Ditta, egy interjú Mexikóból, valamint néhány szám :)

Névtelen írta...

Hey, mi ez az apály kérem?

(f.é) az a Sears reklám, amit odabiggyesztett V.A.Lucky?

Na akkor van min gyakorolni ma este is. Most éppen ezen ülök. Iletve hallok. Illetve kínlódok, de csak kicsit...

http://www.youtube.com/watch?v=ngWClA9vaVo
(Egyszerűen csak imádom a pasit!)

New President? Nem lehet, hanem biztos, hogy hatással lesz, de nem csak ránk, hanem mindenkire. Ami ott történik, az mindenkit érint előbb utóbb - lásd a p.ü-i válság.
Fant boritékold kérlek. Én meg reggel kinyitom a borítékot...
Tudjátok nem vagyok egy nagyon pesszimista ember, de kétlem, hogy nagy és komoly és főleg pozitív változások jönnek Amerikára (ne így legyen!).

Névtelen írta...

Szia Találó!
Igen, fontos esemény történik ott,sőt igen fontos!
Na most akkor mi van a sears-el?

Mert én az egyik csatorna műsorán futó,(ház átalakítós ) show-ban hallottam,és láttam ezt a bizonyos sears-t. A kérdésem,ez a cég készít
reklám filmeket is,vagy az egy másik:?:) Mert a műsorban a sears egy áruházlánc dolgot mutat,vagy én vagyok ehhez olyan hülye??
Mindegy,csak érdekelne.:)

Pénteken ismét megnézem a filmet,talán most nem tűnik olyan gyorsnak.:) (f.é.)

Névtelen írta...

(f.é), most megnéztem a reklámot is és a honlapjára is felmentem. első blikkre, ez egy retail hálózatnak tűnik. Jobban bele kéne merülni, hogy megtudjuk van-e mögötte alapítvány.
A reklám alapján nem házalakításra tippelnék, mint inkább arra a projektre amiben több ismert ember is szerepet vállal (pl; Brad Pitt is)- nevezetesen házat építenek a rászorulóknak. Tulajdonképpen a reklám is arról szól, hogy eszközt adnak az ember kezébe céljainak eléréséhez. És a Sears honlapján is termékeket tudsz házhoz rendelni. Esetleg a befolyó bevételek X %-a az említett alapítványba folyik be? Reggelre átolvasom, ha akarod.

Névtelen írta...

retail=kisker

Névtelen írta...

Kedves tőled ;o),de ugyan miattam ne fáradj.:) Nagyjából tudom már,hogy honnan fúj a szél!:) Azért nagyon köszönöm ezt is,és azt is.

Találó! Valami nem kóser!:)
Rendezni kéne sorainkat!?:)
Remélem azért még fogunk együtt lazulni valamikor,de csak ha gondolod,hanem nem ,hát így jártam!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Rendben (f.é). Értem én. Jó éjt!

Névtelen írta...

Fogunk f.é., lazulunk még!!! :) Csak mostanában nem igazán vagyok formában, félig laulni meg nem az igazi, tartani kell a tempódat :)) De nálam minden kóser! Csak le vagyok fáradva :)
;o) , annak a videónak amit belinkeltél a teljes verzióját tervezem holnap magyarítani :)
És a hatások, új elnök, pü.-i válság, na igen megint egyetértünk, ezek is megérnének egy misét vagy egy hosszabb eszmecserét :) Kicsit én is szkeptikus vagyok abból a szempontból, hogy bárki is legyen a befutó (szerinem a fiatal jelölt lesz az) lényegi változás jönne. A szavak szintjén jól teljesít, sőt kiválóan, meglátjuk mi lesz belőle...

xdittax írta...

Ő lett. Nem kellett meglepődni, valamiféle kellemes nyugtázással töltött el, mikor rápislogtam. De majd meglátjuk, mit hoz.

Névtelen írta...

Igen, ő lett, de ebben biztos voltam. És sztem Zanessáék is rá szavaztak, megkockáztatnám:) Meglátjuk, mit hoz az amcsiknak...ami minket is érint.

Névtelen írta...

Jó reggelt, mielőtt elkezdődik a napi őrület....
Látom a család ideugrott azért reggelre, hogy a főbb hír be legyen jegyezve. Fant kinyitottam a borítékodat...Szóval nyert Obama. Nekem szimpi a mókus. Szegénynek kemény meló lesz ez.
A változások pedig sajnos azonnal nem jönnek és nem hatnak - kell idő az előző éra sebeinek gyógyulására - az új rendszer bevztésére, stb. stb. stb
A világ most (és tulajdonképpen mindíg) rájuk figyel, újabb remény töltheti el az emberiséget, hátha most...
Én nem bánom, csak jó lenne ezt a pénzügyi és gazdasági recessziót valahogy meg nem történté változtatni, visszatérni a régi kerékvágásba. És ebben szerepe van /volt / lesz Amerikának.

Mindenkinek szép napot és nagyon jó kedvet kívánok!

Névtelen írta...

Matektanárom azt mondja, mikor meghallgatta Obama beszédét, az jutott eszébe, hogy ennél jobbat talán csak Martin Luther King mondott, úgyhogy meghallgatom én is mindjárt:))

És egy kevésbé komolyan veendő hír: a 100xSzépben van egy cikk Zanessa nem létező szerelmi válságáról. Arra sem érdemes, hogy elolvassátok és hogy beszéljünk róla. Fontolgatom, hogy írok egy levelet a szerkeknek, a hírszerzésről...de nem pocsékolom rájuk az időmet inkább....majd a vizsga után esetleg ha nagyon unom magam...ami veletek lehetetlenség!
Nah megyek beszédet hallgatni:)

xdittax írta...

Háát azt is mondta nem lehet, hogy nem jó szavakkal idézem,d e a lényeg, hogy kicsit az említett személyre, illetve John F.Kennedy-re szeretni hasonlítani, vagy nem tudom hogy is volt, a neveit kiemelte, és az biztos, hogy az egész beszédnek, és alapvetően majd midnegyikének, nagyon erőteljes hatása van, a fickónak meg van az a képessége, hogy tudja használni megfelelően a szavakat, de nem csak ezzel kell majd hatnia, mert a szavakkal ámítani is lehet. Reméljük, az ő esetében ez nem így lesz, és bízom benne, mert igen nekem nagyon szimpatikus, ő, a családja, és az bár szomorú,de az biztos, hogy a nagyijának jó helye lesz mostmár ott Fönt!^^

Névtelen írta...

Hű emberek, meg kell mondjam nem hittem volna, hogy itt mindenkit ennyire élénken érdekel az amerikai elnökválasztás, kellemesen megleptetek. Ez nagyon pozitív. Bár nem is vagyok annyira meglepve, ha jobban meggondolom :)
Obama győzelmének én is örülök, valahogy el sem tudtam képzelni, hogy ne ő legyen a befutó. Tehetséges, karizmatikus politikusnak tűnik, aztán majd kiderül. A beszéde valóban elsőrangú volt, nagy erejű szónok és személyiség. Bízom benne én is, hogy ezt a válságot valahogy megoldja majd, rajta a mi szemünk is, mert ahogy én látom, idehaza a vezetőknek nem sok elképzelésük van a megoldásra vonatkozóan - konkrétan semmi...
LL, a magyar újságok ilyenek, én ha tehetném bezúzatnám az összeset :)

Névtelen írta...

Ismét jót szóltál!

xdittax írta...

Háát furcsa, de most először keltette föl az érdeklődésemet ilyen szinten a politika. Vagyis, mindig figyelem a híreket, de csak a magam módján. Viszont Obama - neki ez lenne az egyik vonzereje?:)

És ó igen, az előttem szóló névetelen jól mondotta!:)

Névtelen írta...

Nem vagyok névtelen csak elfelejtettem aláírni...xsakúgy, mint a mai majdnem összes megnyilvánulásomat. ;o)

xdittax írta...

Rendben, akkor néhány anonim kommentet helyesen nyilvánítottam Neked magamban!:)

Névtelen írta...

;o) , furcsa is volt az a sok Névtelen, akik hozzád hasonló stílusban írtak, de így akkor már oké :)

Névtelen írta...

Fant, magam is meglepődtem, hogy engem érdekel az amcsi politika, mert egyébként távol tartom magam a témától, amit a magyarok csinálnak, az szégyen szerintem. Viszont az amcsikkal mindig s szimpatizáltam, bár politikailag ott sem voltam képben. Viszont egy ilyen globális eseményt én se hagyhattam figyelmen kívül, és igen, Obama beszédét mikor olvastam, vhogy úgy éreztem, hogy ez nem csak az amcsiknak, hanem nekünk is szólt. Szóval igen, ez a téma most kifejezettem érdekel, de ez semmi mással nem eshetett volna meg, csak a sztem legfonotsabb ország legfontosabb eseményével:)

Névtelen írta...

Nem szeretném ha nagyképűen hangozna LL, de én büszke vagyok rád és azokra itt, akik ilyen komolyan figyeltek az amerikai választási esemélyekre. Borzasztó érdekes, hogy egy színesbőrű politikus nyert, de nem emiatt, hanem a tehetsége miatt győzött, remélem jobban vezeti az USA-t mint az elődje, bízok benne.
A magyar politikai élet az nem is szégyen, hanem gyalázat és ripacskodás - annyira szánalmas, ahogy a bulvárral megpróbálják eladni magukat és ellenpontozni a teljesen elhibázott döntéseiket, igazi kis magyar valóság.

Névtelen írta...

Köszi, bár nem értem teljesen az elismerés okát:))
És Obamára sztem figyelni fogok a jövőben is, ez a beszéd túl jó volt:))

Névtelen írta...

Az elismerés oka az, hogy szerintem nem minden korotokbelit (sőt szerintem a legtöbbet nem) foglalkoztat az amerikai elnökválasztás, én nagyon jó dolgnak tartom, hogy érdeklődtök ez iránt, pláne, hogy még a beszédet is lefordítjátok :)
Szóval lehet, hogy ez nem annyira nagy dolog, de én mindenesetre annak tartom.
De ahogy írtam is, nem leptetek meg annyira - ez egy különleges csapat :)

Névtelen írta...

Öhm, ezt most értem, és igazad is van, mert néhány "magát komolynak tartó alak" a suliban direkt elzárkózik a témától...én viszont szeretem az amcsikat:))
Öhm, ki mondta, hogy ezt le akarom fordítani? Én nem, az 100...ez azért mégiscsak sok lenne...és ez pont az, amit profi fordítóknak adtak oda, akiknek ez a munkájuk....egyébként szívesen megcsinálnám, csak az idő hiányzik....

Névtelen írta...

Hm LL, akkor csak megelőlegeztem neked a fordítást :) Az tévesztett meg, hogy azt írtad, hogy kinyomtatod a JJ-ről a beszédet...
De abban biztos vagyok, hogy menne neked :) Profi fordítók... kissé szkeptikus vagyok ebben a témában - amit az úgynevezett profik manapság művelnek, pl. a filmek fordítása kapcsán az nem éppen profi munka.... Legjobb példa erre: High School Musical = Szerelmes hangjegyek, ahogy azt a magyar profik elképzelik. Még jó, hogy a moziban már nem ilyen magyar címen fut, kissé feszengtem volna a jegypénztárnál :)