2008. nov. 5.

Kántáljuk együtt: awww!^^

LOS ANGELES — Zac Efron és Vanessa Hudgens személyes kapcsolatukról elég félénkek a publikum szeme előtt, de a Disney duó igazán a figyelembe került a High School Musical 3 miatt - és látva a képernyőbeli kémiájukat, színésztársuk, Ashley Tisdale-ből is kibukott néhány szívmelegengető célzás a szerelmespárra.

"Totál romantikus vagyok, gyerekkoromban szerettem romnatikus vígjátékokat nézni, mint például az Álljon meg a nászmenet!-et, és elég nyilvánvalóan, szeretm nézni Zacet és Vanessát, mert ez annyira annyira édes és romantikus kapcsolat, és természetesen amikor látod őket csókolózni, vagy valami, csak annyit tudsz mondani 'awww'." - ömlengett Miss Tizzy. "De csak a forgatáson nézni őket igazán csodálatos, annyira gyönyörű!"

De sajnos Zac Efron azt mondja, ő maga nem olyan édes a valóságban, mint a karaktere, Troy Bolton a valóságban - ennek ellenére tudot adni tanácsot az uraknak.

"Nem mondhatnám, hogy valaha tettem volna valami olyat, mint ami a Romeó és Júliában volt." - ismerte be Zachy. De a kis dolgokon múlik minden. Srácok, emlékezzetek, mindig az apró figyelmességek a fontosak!"

LL ultragyorsan megoldotta az apró problémat, ezúttal is nagy köszönet érte! :)

Forrás: FoxNews.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyorshelp rendel!:)
Tényle gyors, mert húznom kell.
"Nem mondhatnám, hogy valaha is csináltam olyasmit, ami a Rómeó és Júliában volt. De a kis dolgokon múlik minden. Srácok, emlékezzetek, mindig az apró figyelmességek a fontosak"
pápá:)

xdittax írta...

Oh, thnak yopu. Az értelmét tudtam. De beszélhten normálisabban is, mert az ilyen egyszerű mondatokat nem merem lefordítani, úgy, ahogy Te most épp..×P

Bocs Zac, és kössz LL!;)

ades írta...

HÁT ELÉG RÉG IRTAM DE AZÉRT LÁTOGATAM AZ OLDALT EZT A VIDEOT ÉN MÉG SOSE LÁTTAM TI LEHET HOGY LÁTÁTOK MEGTUDNÁTOK MONDANI HOGY EZ FRISS VAGY PEDIG RÉGEBBI http://x17video.com/celebrity_video/vanessa_hudgens/vanessa_hudgens_at_a_santa_mon.php

Névtelen írta...

Szia ades, a bejegyzés tegnapi. Kedden délután látták egy garázsban SantaMonicaban, majd később látték a Katsu-ya-ból is kijönni.

Névtelen írta...

A Katsu-ya a shusi bár, jól mondom?
Hihetetlen ez a nő, hogy állandóan eszik vagy iszok és mégis bombajól néz ki külön fittness óra nélkül. Jha kérem, akinek házhoz megy a fittness edzője...

ades írta...

KÖSZI NÉVTELEN IGEN EZEN ÉN IS CSODÁLKOZOK ASHLY AGYON EDZI MAGÁT NAPM MINT NAP ÉS VANESSA IGYIS SOKKAL JOBBAN NÉZZKI DE LEHET HOGY ELFOGULTAK VAGYUNK VELE

Névtelen írta...

lehet ADES!:D

Névtelen írta...

ades, biztos azok is vagyunk, na meg a genetika, na és persze nem utolsó sorban a személyi edző.....

Névtelen írta...

Nincsmit Ditta, tényleg gyors volt:)
Nahigen, a személyi edző, és V sztem is csinosabb sokkal.:P:)