2008. nov. 30.

Legextravagánsabb, legnagyszerűbb..

Nem tudom megmondani Nektek, mi alapján választottam ki ezt a többi közül miközben puszedlit eszegetek, de most az én szeszélyemnek köszönhetően az a Night To Remember című dal BTS videóját tekinthetiek meg, és olvashatjátok el!;)



Corbin: Az A Night To Remembert forgatjuk, ami a nagy bálos szám, és ez a legextravagánsabb díszlet, amit valaha középiskolával foglalkozó filmben láttam. Nézd, milyen nagyszerű!
Vanessa: Számunkra az A Night To Remember az egyik legbonyolultabb szám, mert nagyon összetett és egy csomó páros táncmozdulat volt.
Zac: Ez egy fantasztikus bál, amit elképzelünk, szerintem a legnagyszabásúabb valaha. A táncnak nagy szerepe volt, egy csomó pármunka volt benne, nem csak a saját táncomra kellett figyelnem, vezetnem kellett Vanessát, ami nagyon nehéz, mert sokkal jobb nálam.
Ashley: Nagyszerű dal, és én meg Chris – tudod, Chris a párom – nagyon féltem igazából, hogy rosszul fog elsülni. Csak hülyéskedek, Chris, nyugi!
Monique: Az A Night To Remember a báli szám, és király, mert megmutatja, hogy mi a különbség a fiúk és a lányok készülődése között.

Fordította: LinkLuvor.

10 megjegyzés:

Fant írta...

Jó étvágyat Ditta! :)) Különben nincs rossz választás :) Ez a szám meg egyszerűen elképesztő... ez a koreográfia és a látvány... Azért egyre kíváncsi lennék: a színészek arcára, mikor Kenny és csapata először megmutatta nekik ezt a koreográfiát :) Először lehet, hogy úgy néztek ők is, mint mi a végeredményt látva :)
Á és Ditta: szerintem itt mindenki kedveli a szeszélyeidet :))

xdittax írta...

Semmi kétség afelől, hogy maguk is meglepődtek, mit várnak el tőlük. De egyértelmű lehetett, hogy nekiveselkednek, bíztatják egymást, és meg lett lebilincselő eredménye.

Szép munka!;)

Nem várom el, hogy kedveljétek, szerintem nem is szabadna teljesen. :) De ezek még elfogadhatók, és valóban...nem lehet rossz választás, nemfinom falat. :D

Andi írta...

Kb. egy órával ezelőtt...ups...áramkimaradás volt a környékünkön...egyszer csak az én Drága egy Gyermekem elkezdett a telefonomom játszani majd azt mondta....hallgassunk egy kis HSM zenét!:)(a telefonomon persze)No mit gondoltok melyik szám volt az?..pontosan..EZ A DAL!:) A hab a tortán, hogy a dal közepén egyszer csak visszajött az áram:)))))))))Óriási!!
Már csak ezért is imádom ezt a dalt:)...és még sok másért is!:)

Ó ahogy Zachy féltérdre ereszkedik Vanessa előtt....olyan romantikus:)....imádom minden pillanatukat....szédületesek!:)

Névtelen írta...

Helló,jó étvággyal rendelkezők,és édességet kedvelő haverok.:)
Az biztos,hogy nagyszerű része volt ez a "kis" momentuma a filmünknek.
De az én szívem csücske az erkélyes Walk Away.:) Ez is sok mindent megmutat.:) (f.é.)

xdittax írta...

Hmm, F.É. haver:P Nekem mikor meghallgattam elsőre az albumot teljes egészébe, muszáj volt újrahallgattnom a két egymást követő szólót. Imádtam őket, és jelzem csak hogy most is.

De mindegyik számban van valami különlkeges és imádnivaló...és így örülök, hogy sikerült pont egy olyat kiválasztanom, amelyiknek nagy jelentősége volt, valamelyikünk napjában.:) Örülök Neked, Andi!:)

Ja és F.É., bár nem vigasztal, a Walk Away-ehz még nincs ilyen vidi, ezért sem tudtam ma vele Neked kedveskedni.:(

Névtelen írta...

Nincs gáz,majd eljön annak a napja is.:) (f.é.)

Fant írta...

Andi :) Anyja fia igaz? :))) Akkor legyen ez a ma esti dal? :)) Annyi romantikus jelenet volt a filmben, hogy nem is tudnám megtippelni, melyik lehet a kedvenced :))
A két szóló nagyon nagyerejű, az egyszer biztos. Azt kicsit azért sajnálom, hogy a Walk away rövidebb lett a filmben, mint a cd-n... És, nem tudom tudtátok-e, ugyanaz a szerző írta a két dalt, ez érdekes.
De mindegyik dal nagyon jó, nem untat egyik sem, nekem még a Boys are back az ami különösen tetszik, maga a dal is, hát még a filmben a jelenet... :) De mindegyik jó, mindegyik másért.

Andi írta...

Igen Fant:) Anyja fia:)
Részemről Ok...mint ma esti dal!:)

Pedig van Egy kedvencem a legromantikusabb jelenetet illetően....nem kérdés,hogy melyik!:)...de telhetetlen vagyok ezért mindegyiket imádom!:)

Fant írta...

Szóval van egy bizonyos kedvenced... :) Holnap megpróbálom kitalálni melyik az :)

Andi írta...

Oké Fant, de szerintem nem lesz nehéz dolgod:)
Holnap várom a tippedet!:)

Jó éjt:)