2008. nov. 25.

Mindenidők egyik legérdekesebb rejtélye...

Megan Fox neve már többször is megemlítésre került ezen blog valamely bejegyzéseiben, volt mikor azonban nem csak a nevét olvashattátok, hanem idézett szavait is. Most is ez fog történni, ugyanis nagyon különöseket beszélt - Zac Efron-nal kapcsolatban.


"Zac Efron megszállotja vagyok, mi ugyanaz a személy vagyunk." - jelentette ki a Transformers filmek női bombázója. "Mi ténylegesen nem vagyunk azok, ez olyan mint Janet és Michael Jackson. [Zac-nek] csak föl kellene vennie a parókáját és egy ruhát, és olyan lenne mint én, és Ti nem is vennétek észre. Ez mindenidők egyik legérdekesebb rejtélye."

Hááát...szerintem is. Mert addig nem nézek Megan-re furcsán, míg kijelenti, megszállotásga nem más, mint Zac, ez teljesen érthető. No de a többi?! :)

Ezek a nők...;)))

Forrás: COED Magazine.

90 megjegyzés:

Fant írta...

Ez a nő már a múltkor sem tűnt százasnak, mikor kötőszőként használta a válogatott trágárságokat, de akkor még volt értelme annak, amit mond, sőt jogos is volt. Nade ez mi most? :)) Majd ha az egyik jeltolmácsunk erre jár, segítene értelmezni? :)
Különben figyeljetek, még mielőtt itt kitörne a botrány, hogy Megan Fox szerelmes Zac-be vagy v.mi hasonló: alapvetően Janet és Michael Jackson testvérek, szóval semmi gáz ;)))

Névtelen írta...

:D Angolul sincs több értelme...az a rejtély, hogy mit akar jelenteni...
Jah aztán nehogy kitörjön itt a botrány:D

Névtelen írta...

helo mindenkinek és persze linkluvor és ditta jaj de rég jártam itt kb 2 honapja sajnos elromlottak a számitogépes dolgaim azért nem tudtam jönni. da de a lényeg lenne egy kérdésem nem tudtok egy olyan oldalt ahol fent vannak a hsm 3 filmzene képek ? remélem jol mondtam kérem aki tud segitsen elöre is köszönöm puszi mindenkinek laura

Névtelen írta...

Nincs rejtély itt kérem. Ahogy Fant mondja ez a nő tényleg nem százas, de úgyis mondhatnám, hogy egyszerű, mint az ék! És akkor most ezzel el is mondtam róla mindent amit lehetett. Az egyéb, nem Zachez kötődő dolgai is elég őrültnek tűnnek, még nem igazán olvastam vele kapcsolatban pozitív hangvételű cikket. Azért ez jelent valamit, nem?

Kedves Fant, bízzunk benne, hogy a vészmadarak agyi kapacitása hibernálódott ebben a szibériai hidegben, tavaszig csak kihúzzák károgás nélkül....de nagyon figyelmes vagy, hogy erre az apróságra figyelmezteted a népet!
;o)

Névtelen írta...

Már nem akartam használni a nálam gyakori "sokeszű" kifejezést...de ;o), ez megint király volt...
Pls kérhetem a segítségeteket...épp egy vidit néztem, mikor találtam pár színfalak mögötti vidit...és már régóta hajt a vágy, hogy hozzátegyek vmit a világméretű ZAAngelshöz, úgyhogy belinkeltem a HSM3-as mellékoldalra...ugye nem láttuk még őket? Nekem újak, pedig mindig csekkolom azt az oldalukat...
A Night To Remember
High School Musical
Can I HAve This Dance
Right Here Right Now
Scream
I Want It All

Névtelen írta...

a Can I Have This Dance linkje nem mükszik, itt van még egyszer
katt

Fant írta...

A Can I Have This Dance, a Right Here Right Now és az I Want It All voltak teljesen újak számomra LL. A Scream-et a németeknél láttam már. A másik kettővel kapcsolatban is rémlik, hogy láttam már őket...

Megan Fox-al kapcsolatban még: én láttam a Transformerst és nos... látványos volt - és nem csak a robotok miatt, értitek ;) Szóval a nőt nem kifejezetten a színészi tehetsége miatt szerződtették az tuti...
És ;o) bízunk benne :) Csak tudod, hogy van, jobb tisztázni az elején a dolgokat, sose lehet tudni ugyebár :)

Névtelen írta...

Megan,ne haragudj,ma is volt egy próba,s mire körül néztem eltűnt a paróka.:)
Ó Zachary kérlek,ne csináld ezt nekem,hogy a francba fogsz így hasonulni velem.:)

Őrült ez a spiné,de én ezt nagyon csípem!:)
Hé! Jól látom az illető úriember ott nem Dwayne "The Rock" Johnson?:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Vanessa nagyon boldognak tűnik a képeken, és észrevettétek, hogy hordja a gyűrűt? Ennek nagyon örülök, ez jelent valamit. És emlékszem különben arra, hogy tavaly ilyenkor(november-december) táján ugyanilyen lappangás volt Zanessa táján, mint most. Akkor is Vanessa nagyon sokat volt a családjával és a barátaival. Mostanábn ugyis nagyon sok időt töltöttek együtt Zac-kel a családjukat meg igen elhanyagolták. Talán ezt próbálják kicsit pótolni.

Andi írta...

Sziasztok!
Woow...LL ez fantasztikus volt!:)
(én is láttam már mindet)...de ez nem számít mert hála Neked amiért most idehoztad, így egycsokorban újra és újra átélhetjük!:)

Névtelen írta...

Megan nekem sem a kedvencem... De ez a kijelentése...

Névtelen igazad van!:) Vanessa tényleg nagyon boldognak tűnik!:D Viszont én nem látom a gyűrűt... De ez nem is nagy gond, mert nem ez a lényeg! Az érzelem a lényeg! Ésha az az a helyén van, akkor nincs probléma!:)

Fant írta...

F.é.: költő és jeltolmács egyben :) Újfajta fordítás, de jó :) Gondolod, hogy az ott a képen maga a Skorpiókirály lenne? Elképzelhető...
Végre egy névtelen, aki nem pesszimista, kösz Névtelen :)
És persze LL, Andihoz csatlakozva, köszi a videócsokrot :)

xdittax írta...

F.É.-nek igaza van most számomra mindkettőben.

Először az úriember maga a Skorpiókirály igen. A kép a tavalyi TCA-n készült, amikor is Fox kisasszony The Rock-kal adott át díjat.

És arról, hogy százas-e a csaj. Nem, valóban vannak kicsit furcsa szokásai, őrült dolgai, elvileg bárhogy nevezhetjük. De van benne valami, és bár nem lesz a kedvencem, se színészileg, se emberlieg, egyetértek F.É. én is tudom bírni az ilyen hírességeket, attól függetlenül, hogy valóban...kicsit...furi.

A gyűrű valóban ott figyel...<3
De egyébként, lassan tényleg nem olyan fontos. De tényleg köszi, Névtelenünk!

Névtelen írta...

Szisztok. Gondolom már sehol senki.

xdittax írta...

Rosszul gondolod. Illetve...érzem hogy megtámad valami hülye kór, így már épp készültem ágyba bújni, de ha elárulod milyen napod volt, milyen idővel és milyen új információkkal..:)

Névtelen írta...

Csá b!:) Én vagyok az biztos,itt épp!
Látom nálad szuperál most a biztosíték.:)
Ja amúgy ma filmet néztem,vagyis csak egy töredéket. A dreamgirls-ből.
Imádom.:) (f.é.)

Fant írta...

Hello b! Nagyon lemondó vagy ma este :) Mi a helyzet, mi érdekeset láttál ma a faliújságon? :)

Névtelen írta...

Jaj de jó, hogy vagytok még.
Vacak napom volt nagyon (mondhatni szar) Magam alatt vagyok eléggé :( Annyira, hogy ha tehetném, akkor itt gubbasztanék a gép előtt reggelig, és lelket simogató dolgokat néznék-hallgatnék. De sajna 5-kor csörög az "óra" :((
A faliújság híreit már megkaptátok, új még nincs. De elképzelhető, hogy lesz még, mert ez az 1. rész volt a cím szerint :) És valszeg ezek az infók abból a könyvből valók, amit 1x említettem, hogy láttam az egyik asztalon.

Névtelen írta...

Az idő milyen volt ma? Reggel mindenhonnan csöpögött a lé. Morogtam is, hogy ennek így nem volt értelme, minek esett előző este-éjjel??
Biztosíték működik, a gép töltögeti újra magát :S Azt írja valami új rosszul van telepítve, javítsuk ki. Csak az a baj, hogy jó ideje nincs semmi telepítve, és jó darabig nem volt baja a gépnek :)

xdittax írta...

Még szép, hogy kivárunk. A lelket simogató dolgok itt is megtalálhatók, mi itt mind egymásnak azok vagyunk.

De néha egy kiadós(abb) alvás se árt, és én most ezt fogom tenni.

Ahogy *Nóri* mondaná, Zanessás szép álmokat, holnapra pedig varázslatos szép napot, Neked b, F.É., Fant és a többiek!:)

Névtelen írta...

Ja és gyűrű van, az "öltözős" képen látszik.
Az ide berakott kép pedig úgy néz ki első ránézésre, mintha Zac Vanessával veszekedne :))
A monológizálást befejeztem :))

Névtelen írta...

Köszi Ditta :)) Annyira önző vagyok, hogy a magam lelke simogatására nem is gondoltam :S

Neked Szép jó éjszakát! :)
És köszi mégegyszer!!! :))

Névtelen írta...

De jó, hogy ezt említetted b. Elsőre én is ezt hittem, komolyan. Furcsa isvolt és megijedtem, hogy már megint mi a frász van itt...de aztán konstatáltam, hogy agyas kisasszony szerepel....
(f.é), nem tudom, hogy csináljátok arrafelé, de errefelé Szibéria van és nem hogy olvadna, inkább fagy. Már nem kell a jégpályára menni, van itt alkalmas terület, csak túléljük.....
Night mindenki-net!
;o)

Fant írta...

B, tudod a pohár félig tele van, nem pedig félig üres, kérdezd csak meg Andit, figyelj: örülj, hogy legalább egy kis hó volt. Nálunk csak eső esett, gondolhatod, olvastam a neten, hogy Pesten 15 cm hó esett, erre nekem itt szakad az eső...
És igen, sajnos vannak olyan napok, amikor nem érdemes kikelni az ágyból reggel - persze ezt sajna nem tudjuk előre... De fel a fejjel, vannak rossz meg még rosszabb napok, de jönniük kell a normális napoknak is - tudod fatalizmus ;)

Névtelen írta...

Eső jöhet bármennyi :))
A havat pont a latyak, az esek-elolvadok-esek miatt nem szeretem. És ha szerencsénk van, akkor nem olvad el, letaposódik, megfagy, csúszik 2 napig, elolvad, és kezdődik előlről. Tenné azt, mint pl Kanadában: Leesik a bazi nagy hó, és tavaszig kitart. Van kitaposott, bejárt, használható út, és nem ez az őrület. Ja és ehhez jön a nem téli gumi :S

Névtelen írta...

Fant ezt én most nem így látom (már jó ideje...) Sajna a lelkem van rajta, és nem bízom már semmiben, magamban sem :) A munkahelyemről van szó, ami nálam "érdekes" szitu. Szóval hosszú...

Névtelen írta...

Pohár,félig tele van?:) Hú,de szomjas vagyok.Le kellene húzni.:)
De várj csak,mi is volna benne?
Mert minden szír-szart én sem nyelek le!:)( Hagyd csak ott,mindegy hogy hol tárolod,majd valamikor csak-csak elpárolog. (f.é.)

Fant írta...

B, negatív vagy nagyon... :)
Gondok vannak a melóval? Magával a melóhelyel van gikszer vagy a körülményekkel?

Névtelen írta...

Atyám!:) Vétkeztem,mert én is nyári gumival érkeztem.:)
b! A melóhelyen gondok:(
Szarkeverés van már mindenféle fronton.:( Optimizmus!!!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Hát ez így együtt minden.
Nemrég váltottam. Még a kezdés előtt fél órával sem tudtam, hogy hova megyek dolgozni, mert volt 2 ajánlatom. Megérzés, a közvetlen főnök szimpatikussága (fő szempont!), női megérzés miatt (ami eddig nagyon bejött :(( ) dolgok miatt ezt választottam. Na ma kirúgták elég szenya módon a közvetlen főnökömet. Ki vagyok emiatt lelkileg, mert nagyon jól együtt tudtunk dolgozni, és szakmailag JÓ volt. Rég volt ilyen főnököm.
Nem éreztem, hogy nála rezeg a léc, a nagyfőnökön sem éreztem, hogy nincs vele megelégedve. Ez is zavar a szituban :((
De ez összetett nálam, regényeket tudnék mesélni...

Névtelen írta...

F.é. a szarkeverés már semmi. Azon túl vagyok :)

Fant írta...

Tehát ha jól értem az is zavar a szituban, hogy úgy érezted minden oké, erre kirúgták a közvetlen főnököt, ezáltal attól tartassz nehogy veled is ez történjen?
Az én tapasztalatom az, hogy őrült hatalmi játszmák folynak a háttérben, amiről a kisember nem is tud... De az egyszerű, mezei dolgozókat nem ilyen módon kezelik...

Andi írta...

Te b, ezen a képen nem Vanessa van hanem Megan....megkönnyebülhetsz!

Biszony b,
"a pohár félig tele van"!:)
Köszi Fant....:)

...de hova lett LL....na majd holnap!:)

Jó éjt Mindenkinek!:)

Névtelen írta...

Hát erre mit mondani nem tudok.
De a lelkem mélyén most rád gondolok.De nem sajnálatból,hiszen ilyet minek is tennék,erős vagy te és megoldod magad is a rejtélyt!:)(
(f.é.)

Fant írta...

Szimpátia kapcsán: én eddig kétszer döntöttem szimpátia alapján, mindkétszer rosszul, mint utóbb kiderült. Szóval nálam a szimpátia nem igazán játszott a későbbiekben.

Szívesen Andi, tudod, figyelek ám :) Jó éjt neked is! :)

Fant írta...

Elképesztően poétikus vagy napok óta f.é. :)) El nem tudom képzelni hogy csinálod :))

Névtelen írta...

Fant ez ettől sokkal bonyolultabb. Sokat tudnék mesélni, és asszem ez nemide való :)
A lényeg, hogy sok év után olyan szituban éreztem magam, (szakmaila, emberileg), hogy nem gyomorgörccsel megyek és bizonytalanul dolgozni, és azt sem éreztem, hogy a 2 ember között baj van. Mondjuk a közvetlen főnökömnél éreztem első pillanattól kezdve, hogy valami van, (már amikor neki baja lett a nagyfőnökkel), de a nagyfőnöknél semmit. És ez is a bajom, többek között, mert ezek után nem bízom benne. És hát változatlanul ő tőle függök, tehát bár mi lehet.

Névtelen írta...

Fant a szimpátia apró mellékzönge volt :) Soha nem volt olyan állásinterjúm, amit végig nevettünk! :)) Első mozzanattól - gondolom az önéletrajz elolvasásától kezdve - egy hullámhosszon voltunk. Így értettem :))
És még hozzátenném, hogy Te hapi vagy :)))

Fant írta...

Nézd, nyilván nem ismerem a teljes szitut, de az biztos, hogy akik pozícióban vannak egy cégnél, mindegy mekkora az, azok más partit játszanak, mint akik átlag dolgozók. Az én főnökömet nemrég távolították el, pedig precíz és becsületes ember, de mégis. Az okokat csak sejtjük, szóval a lényeg az, hogy mindegy vezetői szinten milyen harcok folynak, a legjobb, ha megtartjuk a távolságot ezektől a dolgoktól... Meg kell próbálni ezektől a dolgoktól függetlenül végezni a munkánkat, úgy akkor a többi nem rajtunk áll... És aki jó, aki tud, arra szükség van úgyis. Véleményem és tapasztalatom szerint legalábbis.

Fant írta...

Naja, így nekem nem volt nem lesz soha női megérzésem :))

Névtelen írta...

Vitatkoznék veled :)) Én azt látom, hogy nem a főnöki pozíciókban vannak csak ilyenek... Sokat tudnék mesélni, de érdekelne a te meglátásod is.
A lényeg, hogy most háborog a lelekem, nem kicsit.

Más :)
Amit LL belinkelt, az nekem MINDEGYIK ÚJ!!!
Nem lehetne némi fordot is kérni hozzá? Légyszi :))

Fant írta...

Na igen, a sima dolgozók is fúrják egymást, nem is kicsit, de az kisszerű, úgy értem nem megy komoly tétre. Persze van ilyen, nálunk is megy a harc néha, de alapvetően tét nélküli, max annyi csak, hogy klikkek alakulnak, társaságok külön, mint az iskolában. De beosztott a beosztottat nem tudja kirúgni például, ilyen értelemben meg, túl azon, hogy idegesítő, meg hangulatromboló, indiferens a dolog. A vezetői szinten, na az izgalmas, ott komoly pozíciók és karrierek forognak kockán, az nagyobb kaliberű dolog. De persze a dolgozók harcolnak egymással, ott az irígység a fő szempont - jó magyar szokás szerint.

Más témához: a Scream-hez én akkor vállalok magyarítást, azt konkrétan tudom, hogy megvan németül...

Névtelen írta...

Fant én mást tudnék mesélni, dolgozói szinten is :)) És sokszor az ot nem is értem, még az irigység sem fogható rá.

Magyarításban bármi jöhet :)

Névtelen írta...

ot=okot

Fant írta...

Ha meg nem irígység, akkor érdek. Vagy más is? :) Persze kisebb cégeknél előfordulhat az is, hogy dolgozó rugat ki dolgozót, de akkor az meg nagyon jóban van a főnökkel... De csak mesélj, mid van? :)
Magyarítás kapcsán körbenézek majd németéknél, de szerintem csak az az egy van meg nekik...

Fant írta...

Oké, részemről ennyi mára, aludni is kellene valamikor :) Holnap folytathatjuk, ha gondolod, jó éjt!

Névtelen írta...

Látom a sütikézni nagyon akaró napot. Kívánok hát én is mára mindenkinek szép napot.:)
b! Azt mondod kemény ez a élet?
Próbáld meg felfedezni a jót,és a szépet.!:)
Azt mondod elég volt,félre most a tréfa.
Van, akinek igen magas az a létra.
Kemény ez,sőt érthetetlen néha,
átéljük,túléljük,sajnos ez ma már a téma.:( (f.é.)

Fant írta...

Itt is "sütizik a napcsi" f.é., ami jó mert így legalább nem leszünk depik :) De bitang hideg van mellé. Rímek este rímek reggel, hogy csinálod? :)
Látod b, végeredményben f.é. is azt mondta, hogy a pohár félig tele van :) És a túlélés, na igen, ez a legjobb tanács talán, túl kell élni, ez van...

Névtelen írta...

Jó reggelt!
Akkor sorrendben...Laura, nem tudom pontosan, melyik képekre gondolsz, de a nagy oldalakon fent van az összes eddigi, pl. Summmerromance...de sztem ezek neked nem újak, úgyhogy elmondod pontosabban?...egyébkéntüdv újra nálunk:)

Megan nekem eddig csak a Transformers meg a TCA jelölése alapján ugrik be...nem a kedvencem, fogalmazznuk úgy...

A ZAAngelsös dolog összejött, úgyhogy kemény hat linket hozzáadta az oldalhoz...az amcsiknak szerencsére újak voltak...mellesleg berakom őket a visszatérési projektbe, ok? Meg még egy másik vidit is...

F.É példája alapján a fordhoz még nyelvtudás se kell...:)) You're hilarious!!:))

b, remélem, kilábalsz ebből a munkahelyi dologból vhogy:))

És mikor emlegettetek, sajna nem csuklottam...de valszeg én is rátok gondoltam...

És véül az időjárásról...vmivel jobb, de nem az igazi.

Névtelen írta...

Hát,az idő nálunk is tényleg elég fagyos,én pont takarítok,hát ez elég bajos.:) Bocsi,ha mostanában minden olyan rémes,talán ezért vagyok én most ilyen rímes.:)
Ígérem nem tart már soká!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Panaszkodik bárki is? A hilarioust nem a vidámságra értettem, ha vki esetleg szótárban nézné...az amcsik nem is úgy haználják és én se, szóval elképesztő vagy:))

Fant írta...

LL, a Scream-et nem vállalhatom magamra esetleg? Pont jól jönne, hogy ne csak a száraz számokkal jöhessek mindíg :)
És f.é., panasz egy darab sem, örülök, hogy ilyen kreatív vagy! :)
LL, délután leszel még, vagy már most sok sikert kívánjak holnapra? :)

Névtelen írta...

Panasz? Bal kezemen a tapasz,az van.
Nem-nem LL,nem néztem utána,eme szónak "valótlan" célzására.:)
Tudom,hogy igen "nagy" a bajom.:)
És ezt sajnos olykor nem is tagadhatom.:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Egész nap vagyok, hacsak nem jönnek a tényezők, de ennek kicsi a valószínűsége...most gépeltem be egy hosszú rádiósfordot, szóval azért válaszolok csak most:))
Okés, a tied...akkor is marad nekem 6 ford...a számok nem is szárazak...ilyen prezentálással nem:)) De a matekóra, az más kérdés...xP
F.É, mi az nagy baj, ami miatt ilyen lehangolt vagy?

Névtelen írta...

Lehangolt? Én,á azt csak nem hagyom,tudod LL nekem a nyakamtól fölfelé van bajom!:) Amolyan Andi szerinti "gyári hiba".:))
De köszi a kérdésed,és hogy volt irányomba érzésed!!:))
(f.é.)

ades írta...

laki tudja holkészültek http://picture.belga.be/belgapicture/picture/11365654.html

Fant írta...

Az a kép a Dancing with the Stars (a Szombat esti láz amcsi megfelelője) műsor felvételén készült Ades, kedden (tegnap).

Névtelen írta...

Szia ades. Ez a kép mostanság készült Vről az a bizonyos táncversenyes sorozat utolsó adásában. édesanyjával és hugávl volt a végkifejletnél. Na ez most félinformációs válasz volt, sajnos nem jut eszembe hirtelen a műsor címe, de MoMo is versenyzett az előző szériában...
Ha sikerül rájönnöd a műsor címére találsz a YTon viiket is hozzá.
;o)

Névtelen írta...

Azaz! látod Fant te vagy a féleszem másik fele....kösz a Kiegészítést!;o)

Névtelen írta...

Ezt most kaptam...nem túl kultúrált, de nekem nagyon tetszett...

Tisztelt Munkatársak!

Kérjük, hogy ma délelőtt
10.15-ig mindenki adjon le
20 ml vér-, és 20 g széklet-mintát.
Ezen minták azért szükségesek, hogy meg tudjuk vizsgálni, hogy a munka a vérében van-e, vagy
szarik rá.

Üdvözlettel:

a Humán Erőforrás Csoport

...

Névtelen írta...

jaj bocs megint lemaradtam ;o)

Fant írta...

Látod ;o) ez a telepátia :)) Félszemekből is értjük egymást :)
A kis szösszeneted nem rossz :))

Ditta, kicsi hozzájárulás postázva :) Ma estére is lesznek gondolatterelő (by ;o))/ altató számok.

Névtelen írta...

Sziasztok! Remélem Nektek jobb napotok volt, mint Nekem...:((

Ahogy egy ismerősőm mondta b, sajnos már lassacskán természetessé vállnak az efajta munkahelyi gondok...

Ditta, köszi, hogy gondoltál Rám!:) Nekem bejött!:DD

Köszönöm én is LL a videókat, nekem abból szinte mindegyik új volt...

Tök jó, hogy Vanessa is szereti az az ilyen táncos műsorokat, bár ez egyáltalán nem meglepő...:) Erről egyébként nincs több információ?

xdittax írta...

OKé Fant.:)

Írhatnék olyasmi kis hozzáfűzést mindenkinek, mint amilyeneket LL készített, de úgyis tudjátok mit gondolok. Csak annyit szeretnék csatolni, hogy szeretlek Titeket! :)

ades írta...

Nagyon szépen köszönöm az összes infót nagyon aranyosak vagytok.

Névtelen írta...

nekem sajna nem jeleníti meg azt a dancing with the stars képet!!

Névtelen írta...

szia linkluvor en arra gondoltam hogy a soundtrack-nek a kepei ami a cd-ben vannak remelem igy mar jobban tudsz segiteni nekem de irok ha esetleg megis sikerult megtalalnom puszi mindenkinek laura

Névtelen írta...

szia linkluvor en arra gondoltam hogy a soundtrack-nek a kepei ami a cd-ben vannak remelem igy mar jobban tudsz segiteni nekem de irok ha esetleg megis sikerult megtalalnom puszi mindenkinek laura

Névtelen írta...

Csak az a gáz, hogy nem láttam még eredetiben a cd-t...de megpróbálom megkeresni:)

ades írta...

Névtelen már a vabnen is fenn van

Névtelen írta...

Sziasztok.
Köszi mindenkinek a bíztatást, a pozitív lelkesítést :)) Hétfőn jön az új főnök, hapi. Tartok tőle, bár még nem ismerem, és eddig a hapi főnökökkel jól együtt tudtam dolgozni. De itt nagy katyvasz van :S És igazából az a bajom az egész szituval, hogy nem akarok egy jó darabik állást keresni, interjúkra járni, mert elegem van belőle! :)

A kollégák is nagyon keresztbe tudnak rakni a másiknak. A főnökhöz járkálós bemószerolóst utálom a legjobban :) És sajna sokszor a kirúgás elkerüléséhez az is kevés, hogy JÓL végzed a munkádat. Sok főnöknek csípi a szemét a jó szakember, mert felhívhatja a figyelmét a buta döntéseire, amit nem akar elismerni.

Andi írta...

Sziasztok!
:) Ritka figyelmes "egy" srác Vagy Fant...igazán!!!...és ahogy a fronton vagy a csajok közt...!
...lenyűgöző....nem is tudom, hogy bírod!?:))))
Gratula hozzá!!!:)

Fant írta...

Hello b! Fő a bizalom először is. A második bekezdéseddel kapcsolatban: nos mivel úgy tűnik egymást meggyőzni nem fogjuk tudni, ezért maradjunk annyiban, hogy ha az ember jól és csendben, az esetleges hibákra inkább rábólintva végzi a munkáját, akkor a maga részéről megtett mindent, a többi már nem rajtunk múlik. De a lényeget tekintve igazad van.
De bízom benne, hogy normalizálódik a helyzet nálad, márcsak azért is, hogy újra infókat kaphassunk a faliújságról ;)

Fant írta...

És helló Andi! :) Köszi a dícséretet, jól esik ám :) Hogy bírom? Hát figyelj, muszáj alkalmazkodnom, elvégre ti vagytok többen, pontosabban én vagyok itt egyedül :))) De nem megerőltető vagy valami, egyáltalán, ne hidd :)) Jó társaságért mindent :))

Andi írta...

:) Érződik, hogy nem megeröltető számodra Fant...hiszen szinte lubickolsz a kommentjeidet és a fordos munkálataidat illetően és nagyon a toppon Vagy mindenben és ez KLASSZ!!!:)

Névtelen írta...

Nem akartalak én meggyőzni Fant :)) Csak azt írtam, amit látok magam körül.
Annyit még, hogy elég vacakul aludtam, de mostanra leülepedett bennem a dolog.
Én is lezártam a témát, és kíváncsian várom a fejlemyényeket :)

Fant írta...

Andi :) Nem is tudok mit mondani hirtelen... :)) Igyekszek :) És köszi minden dícséretet :)

B - ez a beszéd! :) Csak pozitívan! :) Aludtál egyet és látod máris pozitívabb minden :) Fel a fejjel! :)

Andi írta...

:)Fant..nem kell mondanod semmit csak "lubickolj"....és nincs mit!:)

Névtelen írta...

Még utoljára 1 "tündéri" mondat, mely főnök szájából hangzott el, nem egyszer :))) 'az alkalmazott egy fizetett ellenség' Na ehhez tartsuk magunkat :)))

Fant írta...

Micsoda? :)) Hát ezt tényleg a no komment kategória... Figyelj, én is tudok egy jót, bár idősebb kollégák mesélték, egy régi főnök mondta: 'Nem lehet mindenki főnök, valakinek dolgozni is kell!' :)

Névtelen írta...

Ezzel a mondattal nincs semmi bajom, egyet értek vele! :)) Na de az előző...

Névtelen írta...

Most tűnt fel, hogy a képen van egy 3. személy is. Az kicsoda, lehet tudni?

Fant írta...

Az előző egyszerűen röhej, magát minősíti vele aki mondta...próbálja meg egyedül... Sajnos vannak ilyenek is... De amit én írtam az visszavágás is lehet :)

Fant írta...

A férfi, b? Dwayne "The Rock" Johnson, ahogy azt f.é. kiszúrta már :)

Névtelen írta...

Az meg ki a szösz??

Igen, minősíti :)) Pedig diplomás ember :D Ja és a család többi tagja is ezt a nézetett vallja, a gyerek is, aki soha az életben egy percet nem dolgozott, ellenben alkoholica cronika :))

Fant írta...

Ex-pankrátor, ma már filmszínész, a Skorpiókirály című film címszereplője. Kb ennyit tudok róla én is...

Nos, hát sajnos nagyon sok ilyen ember van, ráadásul pozícióban... hát túl kell élni őket nincs mese...
Az ilyen "nagyképű vagyok, ölemebe hullik minden, mert apuka gazdag" típusú embereket meg szívből rühellem.

Névtelen írta...

Én is. De sajna ezt a felvételi beszélgetésen nem tudod kideríteni :)) Olyanokat tudnak vakítani, hogy ihaj :) Már többször gondoltam, hogy az igen mondása előtt kellene próbadolgozást csinálni, hogy a céget és a vezetőket le lehessen tesztelni minden kötelezettség nélkül :D

Még mindig nem tudom ki a szösz ez a pankrátor ember. A Skorpiókirályt lehet, hogy láttam, de nem biztos.

Fant írta...

A próbadolgozás nem rossz ötlet különben. Sajnos elkerülhetetlenek az ilyen alakok, dehát mit lehet tenni...

A Skorpiókirály alapvetően egy látványos film, annyira nem rossz, nézhető szerintem... És a filmzene nagyon jó, színtiszta rockzene, már csak azért is érdemes megnézni :)

Névtelen írta...

Akkor ezt is felveszem a listára :))

Fant írta...

Oké :)