2008. nov. 23.

Miss Vanessa candidok

A sokat hiányolt Vanessa Hudgens-ről végre érkeztek képek, és újdonságok.

Egy napot ugorva Zachy csütörtöki felbukkanásától, Kedvese, Vanessa másnap, tehát péntek délután tűnt fel az utcákon és ezzel együtt a paparrazzik-nak, amikoris egy barátjával ült be a Chez Nous pékségbe Toluca Lake-ben.

Ez a feltűnése már gyanús volt, már az arra való tekintettel, melyek szerint Vanessa, sok más híresség mellett, mint például Vivica A. Fox, Linda Gray, Kelly Hu vagy az az olimpiai bajnok Carl Lewis, megjelenne a péntek estén tartandó a Miami Gala: La Fiesta Española nevezetű eseményen, ami a Best Buddies szervezetet támogatja. Mostmár elmondhatjuk múlt időben, hogy a felsorolt nevek közül sajnos Nessa nem jelent meg az esten, attól függetlenül, hogy tudjuk jel, ez a szervezet neki mennyire sokat jelent.

Így azonban csak a pénteki candid képekkel érhetjük be, amiket IDE kattintva nézhettek meg!

Forrás: Just Jared Jr; ZA Angel's Blog.

68 megjegyzés:

ades írta...

zac és vanessa ott lesz ama awrdson ashleyröl már vannak kép miközben az ajándékokközt turkál.

xdittax írta...

Az Ashley-s képekhez volt szerencsém, de azok ugye csak az "elő" képek. Honnan tudod, hogy Zac és Nessa is megjelen?

Azt hiszem, örülnénk neki(k)!:)

ades írta...

A kérdöjel is kimardt én sem tudom hogy megjeneke de én is remélem

Névtelen írta...

ÓÓÓÓÓÓÓ A FRANCBA NEM FOGOM LÁTNI MERT A MAGYAR MTV-N NEM ADJÁK LE!!!! DE REMÉLEM MEGJELENNEK ZANESSÁÉK IS!!

xdittax írta...

Ja, értem már Ades, bocsi.:)

Nem tudom, nagy a csend, és nem tudom. Végülis tavaly a HSM2 miatt jelent meg, de csak a lánybanda.

Most Ashley dijátadó szerepbe bújik, és ha csak Nessáék nem teszik ugyanezt, attól még imádkozni és szurkolni tudunk. Hajrá!;)

ades írta...

Egyik Rihanna képen látam Corbin és Ashley ültetökártyáját de én is csak reménykedni tudok hogy Zanessa is megjelenik .

Névtelen írta...

ades milyen oldalon nézed ezeket????

ades írta...

Eza Coribnos nagyitsd ki akkor látszik http://www.ultimate-rihanna.com/gallery/displayimage-1097-14.html

Névtelen írta...

nagyon köszi ades!!!

ades írta...

Szivesen!

Névtelen írta...

Hm, ezúttal nem takargatja az arcát Vanessa, néhány képen már-már mintha mosolyogna is :)
Én azt remélem a fellépésekkel kapcsolatban, hogy idén karácsonykor is részt vesz egy olyan fellépésen, mint a tavaly Washingtonban - emlékeztek még arra?

Névtelen írta...

Hogy is lehetne elfelejteni...:)
Vanessa hatalmasat énekelt. Nekem főleg a Christmas (baby please come home)tetszett. Azt hiszem idén a karácsonyi készülődés közben ezt fogom hallgatni.:)

Névtelen írta...

Az is jó volt Netty, de engem a legjobban a szóló dala, a Christmas Song ragadott meg. Én már tavaly is ezt hallgattam fadíszítés közben , azt hiszem az idén is így teszek - hacsak nem jön elő V egy újabb karácsonyi dallal :)

Névtelen írta...

Szerintem Vanessának nagyon jó hangja van az ilyen típusú dalokhoz. Igazán kiadhatna egy karácsonyi CD-t.:) Szerintem vinnék, mint a cukrot.

xdittax írta...

Fant, Te pedig emlékszel arra,amit a legutóbbi Sears reklámnál, a sztepptáncosnál írtam? Ha igen, akkor kérdésedre az én válaszom rögtön egyértelművé válik.:)

Nekem mindkét dala a kedvencem. Ill. végülis vehetjük háromnak. Egyszerűen gyönyörű.

Viszont azt hiszem, megadják másnak is a lehetőséget. Talán most majd nem a Fehér Házban fog dalra fakadni, hanem valamilyen más karácsonyi rendezvényen. Ha így lesz - alig várom!;)

Névtelen írta...

Ditta, igen tényleg, emlékszem, de benned nem is kételkedtem egy fél pillanatig sem :)
Fehér Házban vagy máshol, mindegy is, lehet az egy eldugott amerikai kisváros is, nézőből és érdeklődésből hiány nem lesz, csak legyen a közelben egy operatőr is :)

Netty: teljesen egyetértek!

xdittax írta...

"Lehet az egy amerikai kisváros..."

Olyan jó lenne, ha tudnák, hogy nem csak amerikai (kis)városok vannak..!

De a lényeg alényeg - Vanessa és egy operatőr.

Bár a tavalyi szédületes látvány mögötte, azok a álomszép fák, teljes karácsonyi hangulat, akkor is, ha nyáron gyönyörködöm bennük. Csodaszép! :)

Fant írta...

Ó Ditta, hát persze én is szeretném, ha egyszer Amerikán kívülre is eljutna Vanessa énekesnőként is... nade ez a jövő zenéje még (bár mostanában, így, hogy a HSM 3 arccal egy újabb szép szám felé van, túl sok kockázata nincs a dolognak).
Ha egyszer eljuta Mo-ra is, nahát azt nem hagynám ki egész biztos, ott állnék az első sorban: na az lenne csak a jelenség :)

És a díszlet mögüle: a tavalyi tényleg magával ragadó volt, az amcsik nagyon értenek a pompához és a hangulat fokozásához, de V-t ha kiállítanánk egy üres színpadra egyetlen mikrofonnal, úgy is magával ragadná a közönséget :) Vagy túl elfogult lennék? :)

Névtelen írta...

Teljesen egyet értek Fant!:) V akár a legkihaltabb utca közepén is jó showt tudna csinálni. :) vagy én is elfogult lennék?...:D

xdittax írta...

Mint én is mondottam:

a lényeg - Vanessa és egy operatőr.

Egyelőre nekünk valóban az utóbbira is nagyon szükségünk van, ám lesz ez még így se.

És remélem Fant, akkor majd tudni fogod, kivel oszd meg azt a bizonyos első sort.;) Hát persze, hogy tudod!;)

Fant írta...

Hát persze, hogy tudom, Ditta! ;) Ez nem is kérdés! Nem is egyedül fogok legelől tombolni meg bámulni ;))) Együtt fogunk táncolni ott ;)) Lefoglalok egy egész sort, biztos ami biztos :))

xdittax írta...

Sejtettem^^

Fant írta...

Netty, elfogultság ide vagy oda, a tények tények maradnak :) V ilyen hanggal és kisugárzással elkezdene énekelni egy totál kihalt utcán, rögtön megtelne élettel a terület :)
Nade üdv az elfogultak közt! Ellenem már benyújtott ;o) egy elfogultsági indítványt, amit a többiek szép csendben el is fogadtak - szóval érik egy indítvány neked is lassan :)

Névtelen írta...

Oops! :P Akkor vigyáznom kell! :) De ahogy Chad mondta a HSM3ban: Ami jó, az jó. :D

Névtelen írta...

Lassan mindenkit elér a karácsonyi hangulat...én nem is tudok választani a két dal között:))
És az első sorban benne vagyok:PP Lehet felőlem utcán is...a hatás ugyanaz:))

Fant írta...

Oké LL, üdv az első sorban, nem is maradhatnál ki természetesen, tiéd és Dittáé lenne a legjobb hely az első sorban :)) Az utcán is lehetne, hát persze, engem még a hideg sem zavarna :))

Névtelen írta...

Vannak akik többet tesznek meg Vanessa-ért mint Ditta és LL...

Névtelen írta...

Mármint magyr fanok...

xdittax írta...

Minden bizonnyal, vannak fantasztikus fanok bárhol a világon, de úgy vélem, nem a mi feladatunk eldönteni a sorrendet.

Megtisztelő Fant, de a mondatodat vissza utasítom, és szerintem LinkLuvor is így van ezzel.

Fant írta...

Tudod Névtelen, én a teljesítményt és a tényeket értékelem. Tény, hogy ezen a blogon, már több mint egy éve nagyon magas színvonalú írások, fordítások jelennek meg, a blog így egyben rengeteget tesz a hiteles hazai tájékoztatásért és maximálisan tiszteletben tartja a blogalanyok magánéletét, egyben mindenféle pletykát hanyagol. Ditta és persze LL pedig azok, akiknek mindez köszönhető. Ezek a szigorú tények és akkor mindent még nem is említettem.
Természetesen nem vonom kétségbe azt, hogy rengetegen vannak idehaza, akik kedvelik, tisztelik ezen blog alanyait és adott esetben tesznek is valamit (akár nagyon sokat is) a hazai népszerűsítésük érdekében.
És persze minden szubjektív: én így gondolom és látod indokaim is vannak. Ha te más véleményen van, az nem probléma, szívesen venném, ha esetleg bővebben is kifejtenéd mire gondolsz pontosan.
De sokan vagyunk, sokfélék vagyunk, eltérhet a véleményünk, gond ebből nincs.

Ditta, én azért fenntartom azokat a helyeket :)

Névtelen írta...

Igazad van a bloggal kapcs, de én cska arra gondoltam, hogy másoknak rendes weblapjuk van ami nem csak a hírek közléséről, hanem pl dizi készítéséről is szól, ami plusz idő és energia! Tudom, hogy sokat jelent egy hírfordításis, de vannak akik még ennél is többet "áldoznak" Zanessa-ra.
De ezt tényleg ne vegye senki rossz néven, csak úgy megjegyeztem...

xdittax írta...

Úgy gondolom ez a dolog nagyon relatív. Egyáltalán nem értek a honlapkészítéshez, halványlilagőzöm nincs mit hogyan kell linkelni, tördelni, formázni, e azt érzetem, hogy nagyon kevés színvonalas lap van Mo.-n attól függetlenül, hogy éppen van-e dizi, és ezért választottam a legegyszerűbb megoldást a problémára.

Nem tudom, melyik tart hosszab ideig, ha nagyon sarkítani akarok, egy hírfordítás vagy egy design készítés. Ez nyilvánvalóan embertől és annak képességeitől függ. De én azt csinálom amit tudok, és ha ezek alapján valaki berakna egy Vanessa koncerten az első sorba, annak melegen megköszönöm. Ez most célzás volt, Találó;)

De a világon rengeteg ember van, aki bár nem készít layout-ot, nem fordít videót, de mégis tesz valamit Vanessáért. Lehet, hogy nem "népszerűsíti", őt vagy Őket, de jobban megérdemli a Velük való találkozást, mint én, vagy bárki más szerkesztő. S ebből kifolyólag személyes belátásom szerint ezen a blogon is rengeteg ilyen emberke akad. :)

Andi írta...

Maximálisan egyetértek Fant-tal és amit itt leírt csak egy szösszenet abból ami ez a blog, Ditta ás LL odaadó munkájának gyümölcse, értékeiknek tükrözése!!!:)

Ditta és LL helye az első sorban abszolúte megérdemelt....de no para mert Ott leszünk Mindannyian:)....utcai buli?..nem is lenne rossz...!:)

Andi írta...

Ditta, én úgy gondolom Mindenki megérdemli,de Náladnál jobban alígha....a Velük való találkozást!!!
Remélem értitek....?

Névtelen írta...

Szerintem ez az egész nem a versenyről szól...
Nem azért fordítok, mert bizonyítani akarom, hogy többet érek másoknál...azért csinálom, mert szeretem, mert számomra és mások számára érdekes és nem mellesleg hasznos. Nekem ennyi futja az időmből, és ahogy talán túl sokszor is emlegetem, más frontokon is teljesítenem kell. Nyilván vannak, akik értenek a Photoshophoz, és akik több engergiát tudnak szánni a blogolásra. Viszont van egy nagyon kis tapasztalatom a képszerkesztéssel kapcsolatban...és a kettő teljesen más műfaj, mármint a desighkészítés meg a fordítás.
Viszont...néha körülnézek én is a neten, hogy milyen magyar Zanessa-lapok vannak, és tényleg van egy-két nagyon igényes (designügyben is), viszont fordításokat, nos nem láttam (viszont az enyémeket aktívan másolják, a nevem meg nem bírják odaírni, ilyenkor lesz elegem a bögészésbőlxP).
Maga a kérdés, hogy ki érdemli meg jobban, értelmetlen. Néhány ember biztos van, aki vmi olyat tett, hogy biztosan az elsők közé kerülne, de alapvetően nem is ez volt a beszélgetésünk lényege. Sztem itt nagyon lehet érezni azt az amcsis "Ebben Mind Együtt Vagyunk" feelinget, amit hiányolok Magyarországon...én ennek nevében értelmeztem azt az első sort...

Andi írta...

Nem baj, ha értelmetlen...én sem értem,de a billentyűim időnként maguktól mozognak és ilyen "értelmetlenségeket" írnak!

Fant írta...

Nézd Névtelen. Először is én nem veszem rossz néven, de szerintem senki sem, beszélgetünk, vitatkozunk, véleményt cserélünk, érvelünk, nincs ebben semmi, ami gond lenne.

Az pedig, hogy ki milyen formában készíti és működteti a lapját egyéni képesség és elsősorban ízlés kérdése. Ez is nagyon szubjektív. Szubjektív dolog az is, hogy hozzám például ez a blogos megoldás áll közelebb, sokkal személyesebbnek tartom ezt a formát, mindenféle külső dísz nélkül, dizájn nélkül, amik számomra nem fontosak. Sokkal lényegesebb az, hogy milyen a tartalom, abban pedig hibát találni itt én nem tudok.

Természetesen eltérően gondolkodhatunk ezekről a dolgokról.

És amit Andi említett: ez a blog jóval több (számunkra), mint egy kvázi híradó, ha fogalmazhatok így, a hírekhez fűzött gondolatokból kirajzolódik az ember is, aki közli őket. És a társaság: különböző korú, nemű, helyzetű emberek jönnek és megosztják egymással a bánatukat, gondolataikat, mindez pedig elsősorban egy igazán különleges személynek és az ő hozzáállásának köszönhető - itt most a Találó céloz a blog lelkére.
És ez óriási dolog.

Szóval a lényeg az kedves Névtelen, hogy bizonyára nagyon sokan vannak idehaza, akik szép, színvonalas, tartalmas lapokat készítenek, ezt nem vonom kétségbe. De ilyen blog, mint ez itt Dittával és az ő elsőszámú segítőjével, LL-el páratlan.

De persze az csak jót tesz Zac és Vanessa hazai megítélésének és a velük kapcsolatos tájékoztatásnak, ha minél több nívós lap működik.

Névtelen írta...

Nos,Találó(ak),és kifogástalanok voltak az elhangzó Tények!!:)
(f.é.)

Andi írta...

Mélyen egyetértek a Tényekkel...és vigyázok, nehogy valami "értelmetlenséget" írjak!

Fant írta...

Andi, tökéletesen érthető amit írtál! És egyet is értek.

LL, nagyon-nagyon igazad van. Mo-n sajnos inkább a versengés, az irígység, az inkorrektség uralkodik, nem az "Ebben mind együtt vagyunk" hozzáállás. A legtöbben idehaza érdek nélkül semmiben sincsenek együtt, sőt a közös érdek kapcsán sem képesek egyfelé húzni a szekeret... Rendkívül rossz, negatív hangulat az uralkodó, szerintem ezért is nem értik sokan az olyan optimista, életigenlő filmeket, mint a HSM... Teljesen más hozzáállás jellemzi az amerikaiakat... Idehaza még rengeteget kell tanulni tőlük, viszont egyelőre alapvetően csak az értéktelenségeket sikerül átvenni tőlük, a szemléletüket sajnos nem.
De teljesen igazad van, itt tettenérhető az a fajta hozzáállás, csapatszellem, amit hiányolsz.

És az első sorral kapcsolatban: valóban nem arra akartam kihegyezni a dolgot, hogy ki érdemli meg jobban... én pusztán azt mondtam, hogy ha egyszer lenne idehaza Vanessa koncert én biztos beneveznék rá és az első sorban állnék, sőt táncolnék (!!) Dittával és LL-el... nade azt is mondtam ám, hogy az egész első sort stoppolom :) Úgyhogy van még ott szabad hely bőven :)

Névtelen írta...

Reggel mondom bővebben...sorry.
Andi, nem a te kommentedre értettem az értelmetlent...innen mindenki megérdemelné, de mondom reggel:)) Jó8:))

Névtelen írta...

Én csak annyit tudok a témához hozzátenni, hogy névtelenül fikázni a legkönnyebb.
És teljesen egyet értek az előttem szólókkal :)

Andi írta...

Akkor most megnyugodtam LL és bocsi, hogy elértettem!

Fant írta...

Te Andi én is olyan gépet szeretnék mint a tiéd: maguktól mozgó billentyűk, badarságokat kiszűrő net.. :))
Bár mondjuk a neted szűrője viszonyalag nagy hibaszázalékkal dolgozik, nade semmi sem lehet tökéletes :)

Andi írta...

Nem Fant, Te nem ilyen gépet szeretnél...képzeld mi történne, ha nem Te "üthetnéd" le azokat a billentyűket...nagy veszteség volna:)

Semmi sem tökéletes...ám alakító!:)

Andi írta...

Akarom mondani alakítható!

Fant írta...

Na igen, igazad lehet, megvan a hátulütője annak, ha nem magad ütöd a billentyűket :))
Alakítható - igaz, mindenre van megoldás :)

Névtelen írta...

Jó regggelt:))
Nahszóval Andi sorry a félreértésért:)))
Szerintem az az értelmetlen, ha azt kezdjük boncolgatni, hogy melyik ér többet: egy fordítás vagy egy jó fejléc...mellesleg osztom Fant nézetét, mindenféle cicoma nélkül ez a blog sokkal közvetlenebb. És nekem a ford ér többet meglepő módonxP
Szóval szerintem bárki mégérdemelhetné innen, már csak a véleménnyilvánítása meg a személyisége miatt is. Ezt nem az dönti el, hogy ki mennyire ért a Photohophoz vagy mióta tanul angolt. Szóval innen Mindneki:))

Andi írta...

Ez nagyon szép volt LL, csak csatlakozni tudok és öröm volt olvasni ezt a reggeli "bővitett" commentet!!!:)

Fant írta...

LL! I total agree with Andi :) Nagyon jól megfogalmaztad, hogy ki miért érdemelné meg a velük való találkozást.
Tegnap este még említetted, hogy nagyon sokan innen viszik a fordításokat, nos: We agree with each other! :)
Én is körbenézek néha és azt látom, hogy szinte mindenhol Ditta blogja az origó, nagyon kevés az önálló munka a legtöbb helyen - annál több a lopás...
Szóval úgy is mondhatnám, hogy: Ich bin ganz deiner Meinung :)

Névtelen írta...

Köszi a Deutchot, ügyi vagy angolból, csak egy kivetnivalóm van...az ott totally és nem total:))
És igen, felőlem lehet akármilyen layoutja egy honlapnak, ha a tartalom nem saját munka...

Andi írta...

Én is totál egyet értek veled Fant:), bár néhol csak sejtem mit jelenthet amit írtál ,node majd előkapom a....na csak a szótáramat és akkor sinen leszek, bár német szótáram nincs..."de semmi sem tökéletes"!:)

Nekem is feltünt, hogy egyszerűen "lekoppintották" Ditta blogját, LL fordjairól nem is beszélve és szomorú, hogy mind ezt a magukénak tudják be...!:(

xdittax írta...

Jajj, már vártam, hogy végre német mondatba is belebotoljak itt Teláltalad, Fant, vagy Találó.:)

Nem szeretném tovább ragozni, mivel teljes mértékben és mélységesen egyetértek abban, amit írtatok, mindannyian, Fant, Andi, LL és a többiek. Van nekünk jó helyünk - együtt!;)

A másikhoz, a később felmerült. Az elején ne tudjátok meg rengeteg levelet írtam szerkesztőknek. Bosszant az, ha valaki ellopja más fordítását, akár Fanté, akár LLé, vagy az enyém, de ami mégjobban kihoz a sodromból, ha egy hír teljes szövegét kiveszi. Az ími az én írásom, és nem csak fordítás, hanem minden személyes véleményemet, meglátásaimat, azt ami miatt ez a blog ez a blog. Hihetetlen hogy arra sem áldoznak, hogy saját maguk stílusában tájékoztassanak, hogy küzdejenek magukért, és a lapért. Nem, ez nyilvánvalóan egyszerűbb.

De mostanában Dittuska úgyis úgy el van havazva, hogynem jut ideje, ilyenekt vadászni, ilyenekbe beleütközni, se közelről se távolról.

Sajnálom.

Fant írta...

Szóval akkor kicsit leegyszerűsítettem a dolgokat? :))
Na nem baj "semmi sem tökéletes" - ez már rajtunk marad Andi ;)
És segítek neked: a német is csak azt jelenti, mint az angol: osztom a véleményedet, egyetértek. :)
Különben tényleg szomorú dolog ez... három kattintással elviszik órák munkáját, aztán feltüntetik, mintha a sajátjuk lenne... Aztán visszanézel 1-2 hónap múlva és látod, hogy megszűnt a lap.
Nade mindíg is azt mondtam, csakis ide érdemes járni, amiről itt nem tudunk, az vagy nem is létezik, vagy említésre sem érdemes.

Névtelen írta...

Undorító, de legalább engedélyt kérnének...és az, hogy szó szerint másolják Ditta bejegyzéseit gondolkodás nélkül, az méginkább az.
A vígaszunk az, hogy nem lesznek kommentelőik, és hamarosan ráunnak a dolograxP

Andi írta...

Igen-igen, Fant fordjait meg sem említettem...már megint butha voltam....sorry!:(

Andi írta...

Nagyon igazad van Fant és kössz a segítségedet:)

Fant írta...

Ugyan Andi, rá se ránts! :)) És szívesen a segítséget: látod, mindíg tanulhat itt az ember valamit :)
A legjobb az volt, mikor rátaláltam a múltkori számaimra, ugyanolyan kiemeléssel, mint ahogy Ditta csinálta, kész... De tényleg egyébként, még a személyes véleményeket is másolják, azért ez elgondolkodtató, nyelveket nem beszélhet mindenki, de azért a hírt a véleménytől megkülönböztetni.... nos ennek mennie kellene.

Névtelen írta...

Kommenteket másolnak? Most mondjam azt, hogy nevetségesen szánalmasxPPP Komolyan mondom, a fantársadalom ezen része az antifanokkal egy szinten vanxPPP

Fant írta...

Nem a mi kommentjeinkre gondoltam LL (olyat még nem láttam, de szerintem csak idő kérdése), hanem Ditta véleményeire, amire ő is célzott, amiket a hírek után vagy közbe ír...
Ettől függetlenül a másolás kapcsán szerintem nagyon igaz az a mondás, hogy: Ha ilyen barátaid vannak, ellenségre már nincs is szükséged :)

Névtelen írta...

Akkor jó, ez már nagyon durva voltxPP Röhögtem is rajta...én az előbb láttam egy helyet, ahol Ditta Jóakaró védőangyalkák című bejegyzését másolták ki teljes egészében...felháborító...

xdittax írta...

Ez egyre jobb.

De amit írtál Fant, hogy ez a megkülönböztetés kellene, hogy menjen. Hát éppen ez az! Még elogadom ha a hír alapanyagát a kis idézetek kiírják, úgy hogy utána feltüntekim a forrást, de hogy inkább az egészet fogják és kimásolják.

Szerintem undorító, de lehetetlen megfékezni, ez pedig elkeserítő, sajnos.

Fant írta...

Jesszus! Nem mondod?! Azt a bejegyzést?? Azért ez már tényleg mindennek az alja... ez durva...

Fant írta...

Ez önbecsapás is egyébként a részükről... De igazad van, ezt megfékezni nem tudjuk, csinálják csak, előbb vagy utóbb úgyis mindenki itt köt ki.

Névtelen írta...

Kis szerencsével...
Vérlázító, igen, mivel az a bejegyzés a mi csapatunknak szólt, nálunk ütötte fel a fejét ugyanis a zűrzavar a Zashleys ügyben...mi van ezeknek agy helyén?

Névtelen írta...

Emberek, lépnem kell:SS
Reggel jövök...

Fant írta...

Oké LL, jó legyél! Helló!

xdittax írta...

Háát LL mondjak valamit...

Ha sok mindent innen visznek el az emberek...ha a saját véleményt másolják...akkor még akár érthető is, miért másolják le az említett bejegyzést is. Ez van.