2008. nov. 28.

Pár szó a büszke nagynénitől...:)

Valahogy mindig is voltak olyan karakterek a filmekben, akiket kicsit hanyagolt az embertársadalom alapjában, de akit mindenki kedvelt, teljesen mindegy, hogy nyíltan vagy titkon. És talán így van ez Alyson Reed szerepével is a HSM filemkben.

Kevesen lehetnek, akik tudják rögtön, kit is játszik filmeinkben. És most nem fogom elárulni. Ha egy picit tovább olvastok, úgyis minden kiderül! :)

"Kíváncsi vagy Miss Darbus-ra a High School Musical-ből?

Alyson Reed, aki veterán színésznő, játssza a szerepet. Amelia Varni, a Teens in the Newsroom-tól, aki maga is színésznő, mostanában interjúvolta meg a High School Musical jelenségével kapcsolatban.

Az első meghallgatáson milyen jövőt jósoltál a HSM-nek? Még egy Disney film? Gondoltad, hogy ilyen népszerű lesz?
Nos, nagyon tetszett a szerep. Azt gondoltam, édes film lesz. De mikor megtartottuk az első felolvasást a szereplőkkel, mikor először olvastuk el a szöveget és a gyerekek először énekeltek, utána beszéltem Kenny Ortegával, és azt mondtam, hogy ez lesz a következő Grease. Egyszerűen éreztem.
Mennyi ideig tartott a High School Musical 3 forgatása?
9 hétig, áprilistól júniusig.
Miben különbözik az első két filmtől?
Szerintem egyszerűen több. A zeneszámok nagyobbak. A jelenetek kidolgozottabbak. A színek élénkebbek. A díszletek látványosabbak. A jelmezek hihetetlenek.
A szereped Miss Darbusként sokkal nagyobb a HSM3-ban. Miben változott a karaktered a HSM1 óta?
Nem gondoltam, hogy benne leszek a HSM2-ben, mert a nyári szünetben játszódott, szóval már azon is meglepődtem, hogy a karakterem egyáltalán a forgatókönyvben volt. A HSM3-ban ugyanazt csinálom, mint az első HSM-ben, de ebben van egy aranyos jelenetem Zac-kel, mikor arra biztatom, hogy fontolja meg a jövőjét.
Énekeltél ebben a filmben?
Egyikben sem énekelek. Azonban úgy volt, hogy énekelek egy számot a gyerekekkel a HSM3-ban – azt hiszem, Stay in The Moment volt a címe – amikor a színházról tanítottam őket. De nagyon „bizonytalan” volt. Kenny nem volt biztos benne, hogy meg fog történni. Néhány nappal a forgatás kezdete előtt kivágtuk a forgatókönyvből.
Milyenek a szereplők forgatás közben? Jól kijönnek egymással? Közel kerültél valamelyikükhöz?
Ó, mindenki nagyon jó viszonyban van mindenkivel. Úgy érzem, én vagyok a büszke nagynénjük. Mióta a film megjelent, beszéltem Corbinnal és Monique-kal. De mind nagyszerűek és nagyon büszke vagyok rájuk.
Milyen volt Kenny Ortegával dolgozni?
Kenny egy zseni. Megalapozta a film hangulatát és mindenkinek hagyta, hogy biztató és spontán legyen a forgatáson. Ő nagyszerű rendező. Azt is megengedte, hogy saját ötleteinket is belevigyük a filmbe.
Nagyon sok pletyka kering a High School Musical 4-ről. Tervezik a főszereplők, hogy visszatérnek még egy közös filmre?
Nem tudom. Azt tudom, hogy írnak egy következő HSM-et és hogy az új szereplők benne lesznek. De többet nem. Az egész egy nagy titok.
Érdeklődtél a színház és a filmezés iránt, mikor felnőttél?
Igen. Négy éves koromban kezdtem a balettot, 7 éves koromban a színházat. Közösségi színházba jártam, évente 3-4 showban szerepeltem. 12 éves koromra profi táncos voltam, de a tanév alatt nem dolgoztam. Csak nyári – és más szünetekben. Ellenzem a hivatásos gyerekszínészetet. Szerintem az a legjobb, ha közösségi színházban és iskolai darabokban szerepelsz.
Hogy kezdted a színjátszást?
A szüleim óvoda előtt megtanítottak írni és olvasni, ezért a tanárom azt javasolta, hogy vegyek részt külön programokban, különben unatkozni fogok. Ezért kezdtem el a balettot, később a közösségi színházban szerepeltem, és énekeltem a énekeltem a templomi kórusban is.
Hosszú karriered volt a színpadon, a TV-ben és a moziban. Tudsz tanácsot adni azoknak a fiataloknak, akik a színjátszást választják?
Gyakorolj és élvezd. Mostanában túl sok gyerek akar sztár lenni. Régen nekünk nem ez volt a célunk. Jó munkát akartunk végezni és szakértelmet szerezni. Nagy a különbség, ha először tanulsz és megtudod, ki vagy, és aztán válsz híressé.
Milyen volt a Broadwayn szerepelni?
Egy álom. Ez volt életem álma. Sosem vágytam a tv-re meg a mozira. Az életcélom az volt, hogy a Broadwayn szerepeljek. Középiskolában drámaórákra jártam és minden éjjel próbáltam. Nagyon keményen dolgoztam azért, hogy odáig eljussak.
Miben különbözik a helyi színháztól?
Nagyobbak az elvárások, de a technika és a próbák folyamata ugyanaz. A napok hosszabbak és nehezebbek. De egy premier a Broadwayn semmihez sem fogható. Megáll az egész város. Nagyon élveztem.

Amelia Varni a Central Catholic High School diákja és a The Bee’s Teens int he Newsroom újságíróprogram tagja."

Fordította: LinkLuvor.
Forrás: The Modesto Bee.

59 megjegyzés:

Fant írta...

Nagyon jó interjú! Az a bizonyos jelenete Zac-el pedig remek volt szerintem, a HSM 3-ban mindenki megkapta a maga nagy pillanatát, az övé ez volt...
Különben nagyon jókat mond a gyerekszínészekről meg a sztárságról érdemes volt elolvasni, ritka jó interjú, gratula a fordításhoz LL!
Az meg, hogy új Grease - abszolút igaz...

Névtelen írta...

Köszi:)) Van még egy párxP
Egyébként honnan tudtad, hogy jó interjú...merthogy még Te ajánlottad figyelmünkbe...

És ha nem lesz ford hamarosan, kezdenem kell vmit magammal:P...illetve lenne egy, de azt inkább papíron csinálnám, viszont itt nincs nyomtató...szóval mit szóltok az Obama-beszédhez??

És Ditta...emlékszem, hogy akartál ajánlani egy VABN-es fanficet...mostantól szabad vagyok, szóval melyik az?;)

Fant írta...

Nem tudtam, de bíztam benne. Úgy voltam vele, hogy ő mondhat akár érdekeseket is, márcsak tapasztalataiból kifolyólag is, nem csak a néha sablonos mondatokat.
Kíváncsi is voltam rá, mert vele még nem nagyon olvashattunk interjút. Szóval márcsak hiánypótló jelleggel is :)
Obama-beszéd? Ez most komoly? Tőlem jöhet :)

Volna egy kérdésem a "Visszatérés projekt"-el kapcsolatban: ez is beletartozik? :

http://www.imeem.com/vanashbrenique/music/gDyuzket/hamish_andy_hamish_andy_best_of_12th_november_hsm3/

Ez még egy ausztrál rádióinterjú. Megvan a német verziója is, csak ezért kérdezem...

Névtelen írta...

Öhm...a Hamish and Andy is, meg a Merrick, Rosso and Kate Richie is...minden ausztrál cucc megvan...

Az Obama-beszéd halasztva...inkább mégis nekiálltam ennek:
http://i38.tinypic.com/2is9k6w.jpg

De ha nem lesz más, lesz Obama-beszéd...:)))

Névtelen írta...

Szóval...nem tudok értelmes kommentet írni se...benne van a visszatérős projektben az az interjú is:)) És elég hosszú lett:D

Fant írta...

Hihetetlenül szorgalmas vagy, le a kalappal! :) Jó hosszú cikket néztél ki, ez igen :) Szinte éreztem, hogy nem szabad hozzáfognom ahhoz a rádióinterjúhoz :) Nem baj, kinéztem két rövidebb videót régebbről, egy ötmondatosat, meg egy kicsit hosszabbat :) Az egyik, a GQ rendezvényen készült, a másik a 17 Again-al kapcsolatos. Vagy már azok is megvannak neked? :))
Ezekről van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=70Q-7waTaBw&eurl=
http://www.youtube.com/watch?v=6BDYpCMpqGQ&eurl=

Obama legfeljebb jó lesz Karácsonyra, vagy újévre :))

De nekem van még egy ötletem: emlékszel még a HSM-es South Park-ra? :)) Majd végszükség esetére talán jó lehet ez is... :)

Névtelen írta...

Ezúttal szerencséd volt - azok nincsenek benne!
Annak a cikknek kész a fele...:))
Azért nem hiszem, hogy annyit kell várnotok - bár úgy tűnik, most, hogy vége a vizsgának, rámzúdítják az összes lehetséges témazárót, meg egyéb kínzást:SS.
Jajj a South Park nagyon vicces volt...okés...majd lesz hozzá dalszöveg is...hasonlóan vicces:PP

És egy Támogató Tényező kérdezget már egy ideje a németről...hogy mit jelent az, hogy "Die Beispile sind richtig". Ez egy németkönyv első leckéjében volt, és azon kívül, hogy a példák helyesek, nem tudok rá mást mondani. A példák alatt a feladatok megoldását kell érteni? Te sokkal tapasztaltabb vagy nálam, biztos vágod...:)

Névtelen írta...

Jajj, a rádióinterjú tök jó. Főleg, amikor énekeltek. xD A 17 again-es vidi is tök jó. Most olyan happy vagyok..:)

Névtelen írta...

Az éneklős vidihez van dalszövegford is...bár nem a legjobb...elég primitív volt, de vicces:P

Fant írta...

Beispiel = példa, úgy is, mint feladat, úgy is, mint követendő példa... Arra a mondatra én sem tudok mást kitalálni, mint amit te is írtál, hogy a példák helyesek... A példa pedig szerintem maga a feladat, vagyis az szokott lenni általában :) Bár az újfajta könyveknél nem lehet tudni, annyi rossz németkönyv van... vagyis kevés jó inkább úgy mondanám.

Fant írta...

Netty, neked jó napjaid vannak úgy veszem észre, tegnap óta vidám vagy :)) Ami persze jó :) Na, hogy holnap is jó kedved legyen, megcsinálom majd a 17 Again-os videó magyarítását - ha már annyira tetszik :)

Névtelen írta...

Én pedig azt olvasok,amit kapok,de ha lehet a politikát ne szövögessük bele ebbe a projektbe.:)
Persze,ha gondoljátok!
Amúgy,most minden mindegy.
Csak legyen valami. (f.é.)

Névtelen írta...

Fant, köszi, továbbítva:P

Névtelen írta...

F.É, az nem a projekt, istenments, dehogy:) Az nem is ide tartozik. Annak küldöm át, aki kéri:D

Névtelen írta...

Jó!:)
Megnyugodtam,mert a politikával tele van a törpöm!:() Meg még sok-sok minden mással is .De majd teszek róla.:) (f.é.)

Fant írta...

Hé, f.é., csak nem rossz hangulatban vagy? Elfogytak a rímek is... :) Mondjuk ennek számomra megvan az az előnye, hogy nem kell háromzor elolvasnom egy kommentedet mielőtt megérteném :)) De ez ne tartson vissza, rímel csak tovább :)

Névtelen írta...

Sziasztoooooook!:DDDD Mizujs errefelé?:D Miről maradtam le?:D

Névtelen írta...

Nincs,elfogyott!:(
3x-os olvasás alól fel vagy mentve.
(f.é.)

Névtelen írta...

A MAOW hivatalos oldala:
http://www.meandorsonwellesthemovie.com/

Névtelen írta...

Köszi LL!:) Máris fel vagyok dob- ódva!:) (f.é.)

Fant írta...

De ha majd újra jönnek a rímek, miattam ne fogd vissza magad... oké? :) Alapvetően tetszett a rímelő f.é., a szokásosnál kicsit keményebb agytorna, dehát karban kell tartani a szellemet ugyebár... :)
Jó, nem feszítem a húrt tovább.... :)

Nóri mi a nagy helyzet? Sikerrel jártál ma? Emlékszem ám, hogy neked kellett ma szurkolni :)

Névtelen írta...

Nincs mit, örülök, hogy javított a hangulatodon:)

Névtelen írta...

Tényleg, Nóri! Hova lettél msn-ről? Gondoltam rád többször is, szóval mi volt?

Névtelen írta...

Szia!:) Igeeen4:) Legalább is úgy érzem...:) Eredmény sajnos még nincs, de azt mondták, hogy sok jóra számíthatok!:DD Ezek a tanárok... Na mind1...

Délután voltunk bevásárolni és kaptam Red Ecko cipőőőt!:DDD <3

Névtelen írta...

Köszönöm szépen azoknak, akik gondoltak rám!:) Biztos segítetettek ők is!:) (Márcsak azért is, mert a tolltartómba betettem egy Zanessa-képet és a blogra gondoltam, valamint az idejáró emberekre!)

Névtelen írta...

Király, grat előre is:))
Lépek egy fél órára...aztán jövök vissza, see you soon:))

Névtelen írta...

Csá Nóri!:)
Milyen az új cipőd kényelme?:)
Remélem nem csak a szobában flangálsz vele,hanem megcsillogtathatod oda künn is.:)
Pocsolyába ne lépj!!:) (f.é.)

Fant írta...

Akkor gratulálok Nóri! Ez a hét a vizsgázók szempontjából ezek szerint maximálisan abszolválva - jól van. :)

Fant írta...

Na f.é., bú a múlté, visszatértél teljes pompádban - ez tetszik :)

Névtelen írta...

Üdv (f.é.)!:) Az új cipő nagyon nagyon kényelmes és természetesen már megmutattam a barátoknak is azért jöttem cska ilyen későn!:P Igyekeztem megfogadni tanácsodat és nem léptem pocsolyába!:)

Köszi LL!:) Remélem még akkor én is itt leszek...

Köszönöm Neked is Fant! Igen igazad van és úgy tűnik egyben sikeres is volt ez a hét!:DD

Névtelen írta...

Pompa?:) Még jó,hogy nem vagyok látható!:) Csupán az energiatakarékos izzom az,ami most pompásan bevilágítja a monitoromra éppen megfelelő szögben, minimális ráirányuló láthatósági fényét.:)
(f.é.)

Fant írta...

De f.é., te még energiatakarékos módban is utánozhatatlanul pörögsz :)

Névtelen írta...

Jól van Nóri,jól tetted,hogy megmutattad sikered egyik gyümölcsét,büszke is lehetsz magadra,van miért!:) Nálatok nem esik? Nálunk nagyon,és mellé oltári hideg van. Hajnalban lapátra kell majd szállnom.:) (f.é.)

Névtelen írta...

Igazad van Fant!:) (f.é.) energiái már már kifogyhatatlanok!:DD Ez nagyon szuper!:D

Háát amikor hazaértem pont akkor kezdett el szemerkélni az eső...:(:( Hó még egy szem sincs az utakon mifelénk. De a lényeg, hogy karácsonykor essen!!!

Névtelen írta...

Kemény dolgok ezek,mint a dió!:)
Olvasni a sorok között,az ám a tudomány gyerekek!:) Megsejteni azt,mint amit megsejtett a Miss Darbust alakító színésznő is,csodás adottság,és némi hátrány is igaz.:)
Ez vajon csak úgy jön,vagy valami veleszületett "gyári hiba" lehet ?:)
(f.é.)

Fant írta...

Teljesen igazad van f.é. . Én különben a "gyári hibára" tippelek :) Ha jól sejtem neked is ez a verzió a szimpatikusabb :) Na és vajon Andinak? :)

Névtelen írta...

Itt vagyok, bocsi a késésért, elhúzódott...sehol senki?

Fant írta...

Én vagyok LL :) Figyelj csak, megtennéd, hogy bekukkantassz a Pillanat varázsa című bejegyzéshez, elkéne némi bíztatás Andinak úgy érzem...

Névtelen írta...

Nekem valójában a kettő ötvözete az,ami a szimpátiát kialakítja eme dolgok irányára vetítve!:)
Kell 1 veleszületett,és egy "gyári"
nevezzük (erőnek) ahhoz,hogy a kellő hatást elérjük!:) Hisz nem hiába volt,és van,illetve lesz még sok-sok "hibás" nagy ember ezen a világon!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Okés, átmegyek:)

Névtelen írta...

Kösz,hogy szóltatok!!! Andi,merre vagy???????? (f.é.)

Névtelen írta...

Hát,szép dolog. Sehol senki!
(f.é.)

Fant írta...

Én vagyok még :) Na már teljesen belekavarodtam ebbe a veleszületett meg gyári dologba :) Lényeg, hogy én úgy gondolom, hogy ez a megsejtős dolog, bár bizonyos tapasztalatok után tanulható, de alapvetően veleszületett adottsága az embernek...

Névtelen írta...

Na ember,valójában akkor ebben mind a ketten elértük a maximálisan kapható pontszámot!:) Belekavarodtál? Hiszen te vagy a "nagy" Fant és nem értelek én sem néha!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Örülök,hogy elbeszélgethettem veletek ismét! Nem gáz,így csak saját magammal szálltam harcba.


Élet!!!:)) Tudod,mivel holnap is melózom,hát most itt annyit:
ÉLET!
még nagyon sok boldog évet,
ez az,mit kívánhatok néked.
És ezt szívből teszem,mert
Tudod!:)) <3
(f.é.)

Andi írta...

Fant, Te egy fantasztikus EMBER Vagy....Danke schön!

Fant írta...

A "nagy" Fant?? :)) Akkor néha jól eldumálunk egymás mellett :) De egyetértünk úgy sejtem a megsejtős kérdéskörben f.é., csak most nem igazán jön a "szikra" sajnálom... tudod, lehet, hogy nem vagyok elég laza ma :) De rímeltél a végére, ez tetszik mindenképp :)

Fant írta...

Nincs mit köszönni Andi, igazán. Ha valami gond van és tudok segíteni egy-két jó szóval vagy mondattal, természetes, hogy megteszem. Érted pedig pláne, bármikor ;) De abban is biztos vagyok ám, hogy midenki így van ezzel itt, csak nem mindenki van most netközelben :)
És ha erőt tudsz meríteni mindebből, akkor már megérte.

Jó éjt Neked és Mindenkinek!

Andi írta...

:)))))))))))))

Jó éjt!

Andi írta...

Sorry, kicsit más de nekem MOST nagyon kellett...
....BRITNEY-WOMANIZER-je nagyon feldobott!!!:)))

Névtelen írta...

Jó reggelt:))
Először is...BOLDOG SZÜLINAPOT, DITTA!!

Andi, szívből örülök neki, hogy "magadhoz tértél"...én hétfőn a suliban rendszerint úgy nézek ki, mint akin átment egy úthenger:PP

És a mai adag candidképekből két dolog is kiderül, ha jól odafigyeltek: a HSM vége nem jelentette V és Ash barátságának a végét, és Zanessának a végét se, mivel V kockás felsőt visel, ami közös kedvencük Zachyvel:)) Persze nem feltételeztük, hogy bármelyik kapcsolat véget érne, ez csak egy újabb észérv:)

Fant írta...

Jó reggelt Mindenkinek! Nahát ilyen nagy nap ez a mai? Isten éltessen Ditta, nagyon-nagyon sokáig!!! Mindent, ami jó számodra, mindazt kívánom Neked! És kicsit önző módon talán, de azt is kívánom, hogy még sok szülinapodat megünnepelhessük e blog keretében, így együtt ezzel csapattal, ami Te hoztál össze!
Szóval nagyon sok boldogságot, örömet kívánok neked, így a szülinapod apropóján!!

LL, nagyon köszi, hogy jelezted!

A két csaj közös képei kapcsán nekem is pont az jutott ez eszembe ami neked: újabb észérv a kételkedőknek. Mostmár igazán vége a promóturnénak, innentől kezdve el lehet gondolkodni a kétkedőknek.

És Andi, ahogy érzed :) Ha ez kell, ez kell, lényeg, hogy jól érezd magad! :)

xdittax írta...

Honnan a csudából tudtátok meg, heh?:P:DDD

Vagyis rendezem gondolataaimat...nem titkolom korom, de méh egy nap, hogy "ünnepeljetek". Én szégyenlős lányka vagyok, akiknek mellesleg hiánnyozattaok tegnap este. (És ma is fogsz, F.Ém - köszönöm a rímeket:))

Tegnap este...kicsit rólam is szólt, meg nem is, igaz, nem itt,de jó kezekben voltam. Persze javíthatatlan vagyok, és elképzeltem, mi lenne ha veletek is ünnepelhetnék. no nem engem, egymást.

Köszönöm! Nektek mindig sikerül...egyszerre könnyeket a szememre, mosolyt az arcomra csalni! :')

Ditta×××

Andi írta...

Sziasztok!
Csak csatlakozni tudok Ditta... ...Fant és LL commentjéhez és Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!!:)

Köszönöm jól vagyok....hála Nektek, igazi "Team" munka volt és nagyon jól esett....mégegyszer köszi Mindannyiotoknak!!!:)))

Csípem Britney Spears kisasszonyt és a dalait, sajnáltam volna ha "elvész"...vonzanak az ilyen jellegű dalok de ez a vonzalom erőteljesen ÉL V dalainál is...nem véletlenűl jön be nekem a Commited vagy a Let's Dance!!!:)
A lírai dalok pedig egészen más "tészta"...vagy süti...habos-babos és finoman lágy...édes-krémes...
Say Ok, GGMOW...stb,stb,stb!!!:)

Thanks, Danke!:)

xdittax írta...

Köszönöm Andi, olyan édes vagy:)

Egyébként pedig épp most akadtam össze Spears kisasszony albumával a neten, és újra szépséges arcával, amit Párizs váltott ki belőle. Ó, igen, csak továbbra is maradjon ilyen, int most, és ne engedje ki a kezéból a gyeplőt. szoírtunk Neki!

De amit még muszáj hozzáfűznöm, ahogy írtam, F.É. is fölköszöntött, Őt se hagyjátok ki;)

De mindannyiótoknak csak köszönni tudom. Veletek boldog lesz és nem csak a mai napom!;)

Fant írta...

Á, hello Andi :) Örülök ám, hogy jól vagy :) Látom a kommentedből, hogy minden rendben, telik a pohár ;) Helyes, helyes, csak vidáman :)

F.é.-t pedig nem is hagyhatnánk ki, gyanítom, hogy közülünk ő volt az első köszöntő :) F.é. - lélekben velünk vagy most is: Hello! :)

Különben: érdemes csekkolnod a citromail-edet, Ditta... ;)

Névtelen írta...

Üdvözlet mindenkinek!!
Kicsim,nincs mit,szívesen tettem!:)
Ok Fant,lélekben.:) (f.é.)

Fant írta...

Hello f.é.! :) Látod melód közben is szóban forogtál itt :) Most már akkor itt vagy teljes energikus formádban is :))

Névtelen írta...

Hát van még mit pótolnom,de igyekszem!:) (f.é.)