2008. nov. 10.

Premier Sydney-ben


Annak rendje, módja szerint, november 10-én, hétfőn este a Greater Union Cinema-ban az ausztrál díszbemutatók első "felvonását". Természetesen a jelenleg Ausztráliában tartózkodó HSM csillagok - beleértve Zanessát, Ashleyt és Mr. Kenny Ortegát - mind megjelentek a fényűző eseményen.

Viszont nem tudom elengedni magam elől azt a szembetűnő jelenséget, amit a lányoknak muszáj felrónom részben, de aztán mégis, valahogyan mégis eleresztem, mert ezt a kép gyönyörű.

Szóval a ruhák. Immáron ez a 8. premier amin Vanessa részt vesz, gyönyörűen, mindig abszolúte harmóniában és szépségben, de én annyira drukkoltam, hogy csak ne fekete, vagy fehér ruhácskába bújtassa magát ma. Csak ne! De mégis.:) Pedig visszanézve, a HSM3 premierjei alatt csak ilyen színösszeállítású szerelésekben mutatkozott, ami nem is baj, a ruhák egytől-egyik gyönörűek, de én színeket akarok még egy kicsit többet, persze azokat megkapom a többi eseményen. És ez csak egy apró belekötés.
Mert ennek ellenére, ránézek a képekre, és minden oldalról, minden beállásnál csak tátom a szám. Amazing!

Képeket találtok ITT, ITT és ITT például! :)

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nyugodtan kövezzetek meg, de ezúttal nekem nem is a színekkel, mint inkább V ruhájával van egy kis összetűzésem. Sajnos ez most nem tetszik nekem, nagyon nem. Remélem nem adott érte túl sok pénzt ez a tündér....az a zsabó féleség....huhh, pedig olyan jó rucit lehetett volna belőle csinálni. Zac mostani öltönye az, amit (f.é) kifigurázott jómúltkor? Locsolós öltöny v. mi ? Már pontosan nem is emlékszem.
Mindettől függetlenül imádni valóak (nálam elsőként végülis nem a ruha teszi az embert).;o)

Névtelen írta...

Egyet értek. De nekem Ashley ruhája se tetszik...olyan jó ruháik vannak...nem tudom ezeket mire vélni...

xdittax írta...

Persze, hogy nem az teszi az embert, de nekik erre mindig oda kell figyelniük, mert ez emberek, a nép és a tömeg mindig alaposan szemügyre veszik őket, ez elkerülhetetlen, és teljesen érthető. És ezért vélem én is úgy, hogy nem kell mindig hasonló ruhákat viselniük, de nem is kell mindig kirívókat, nagyon külnlegeseeket. Ha azt viselik, ami az övéké, és ezalatt azt értem, hogy ami az ő stílusuk, amit szeretenk, akkor én befogom a szám. De persze utána tovább nézem, miért is pont ez. És...és egy kicsit egyetértek. Választhattak volna jobbat, különösen Ash. De Vanessa ruháját már tökéletesen elfogadtam. Valahogy nem lehet ellenállni annak a lánynak, bármi van is tajta. Tud valamit...!;)

Névtelen írta...

8. premier? :) Még mondja valaki, hogy csak én foglalkozok a számokkal :))
Ruha: én csak annyit tudok hozzászólni, hogy Vanessa akármit is visel, mindenben gyönyörű, különleges szépség annyi szent. És igen Ditta, jól mondod, Vanessa ellenállhatatlan.
Nem tudom már melyik premieren viselte azt a bőrdzsekis szerelését, na az vitte az úszót nálam :)

Névtelen írta...

JA AZ A BŐRDZSEKIS CUC NAON TETSZETT NEKEM IS !!! AZ NEM A LOS ANGELESI PREMIEREN VOLT RAJATA??

BEA

xdittax írta...

Az Londonban volt rajta, de pasiktól nem várom el, hogy megértsék, miért és hogyan tartom számon...;)

...és az első mondatod...hah, Fant, ezt most jól megkaptam, köszönöm! xDDD

xdittax írta...

Bocsi Bea, akkor mostmár visszavonom az első mondatomat:)
De azzal tényleg londonban ütött akkorát, és kápráztatott el egy fél világot. Pontosabban, egy egészet.:)

Névtelen írta...

Szerintem Fant ellen elfogultsági indítványt kellene beterjeszteni ;o)
Imádja ezt a lányt (nem is csoda!), így ha egy ágytakarót húznának rá, akkor is ugyan olyan hibátlannak és tökéletesnek látná.... (kekec)
Nos, ruha ide vagy oda, igazából nics okunk nagyon szemrehányást tenni. Ha én így nézhetnék ki....

xdittax írta...

Hát, persze, ez egyértelmű. :)
De azt hiszem igen, sokunk nem tud hirtelen hibát találni V-ben. Kifogástalan, mint általában, mint mindig, és a különleges szépség...nos igen, páratlan. Gyönyörű arc - és nagy tehetség, hogy erről se feledkezzünk el:)

Névtelen írta...

Az öltöny "elsőáldozási" !!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

:D Jaja! Erre gondoltam én is (f.é)! ;o)

Névtelen írta...

Fant ha (f.é.) V felsőrészére célzott, akkor arra van magyarázat: edzette magát ehhez a ruhához :)

Névtelen írta...

Mr Efron öltönye sztem kifogástalan, sőt király, V ruhájával barátkoznom kellett, de végül megszoktam, de tényleg lehetett volna jobb is, de abban maradéktalanul osztom az ausztrál ZA szerkek és fanok véleményét, hogy Ash ruhája leginkább egy csipkefüggönyre hasonlít...

xdittax írta...

A ruha elég randa, és ezzel előnytelenné teszi Ashley-t, de magával a csipkével sosem volt bajom. Legyen bájos, elegáns, és ízléses. De valóban, ne úgy, mint egy függöny. :)

Névtelen írta...

Képzelheted mennyit fizetett azért a függönyért! Biztos nem a kínaiban vette vagy a katalógusból vásárolta....;o)

xdittax írta...

Valószínű, de neki az egészen megfizethető, nem?:)
Egyébként pedig meglehet, hogy csak "kölcsönzte", vagy mittudomén, hogyan mükszik ez arrafelé. Az biztos, a ruhák és az utazások miatt, az embereke szeretete miatt én is beszállnék a buliba. De maradjunk csak a szép ruháknál. :) Persze, függönybe nem bújnék! ;)