2008. nov. 19.

Zac @ GQ Men of the Year party

Zac Efron ugyan csak hétfő este érkezett haza az angyalok városába, a kedd estét máris házon kívül töltötte.

A szépfiú tetőtől talpig feketébe öltözve jelent meg az amerikai neves GQ magazin Men of the Year(Az év embere) partiján, amit a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelben tartottak meg.

Tegnap este ezen az eseményen olyan hírességeket tüntettek ki, mint a január 20-án hivatalba lévő új amerikai elnököt, Barack Obamát, az idei pekingi nyári olimpiai játékok "aranyfiúját", Michael Phelps-t, vagy olyan színészeket, mint John Malkovich, Megan Fox, Sean Penn, James Franco vagy szintén általunk is többet emlegetett Leonardo DiCaprio.

Úgyhogy volt mit és kit ünnepelni. Igaz, nem Zachary-t magát, és az is igaz, hogy mindezt úgy egyedül tette, de legalább újra elegáns pompájában láthatuk az urat.
Szóval képeket Róla ITT találtok!


Forrás: Just Jared.

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mi a fene Zac egyedül, hol van a szépséges Vanessa? Beigazolódni látszik az a híresztelés, hogy nincsenek már együtt, vagy nem is voltak soha, csak a film kedvéért. Legalább kaphatnánk képet vagy infót róluk, hogy meglehessen cáfolni mindezt.

Névtelen írta...

Szasztok, mindjárt indulnom kell, de még gyorsan idenéztem. És milyen jó, hogy idenéztem!
kedves Névtelen, látom már délelőtt is volt kétséged, amihez ha ragaszkodsz nem is fogjuk tudni eloszlatni. A többség hisz a szerelemben, hisz a kapcsolatokban lévők magánéletében és hiszi, hogy az ilyen kétkedők is egyszer lehiggadnak, ha kicsit több időt töltenek itt a "szentélyben". Ajánlom neked is, kúraszerűen olvasva, egész jó lelkiállapotba kerülhetsz és értelmes, okos bloggerek eligazítanak a kétségeid útvesztőjében...

Szóval és tettel: Ez a mókus megint őrült jól néz ki. És nincs vele V? Dehogynincs! A ruházatáról lerí, hogy ki a stylist!!!!!
;o)

Névtelen írta...

A külföldi oldalakon is azt lehet olvasni, hogy Zanessának vége. Ti ennyire biztosnak hiszitek a szerelmüket? És ha tényleg csak "eljátszották"? Más téma: valaki tudja, hogy a Vadmacskák jelen lesznek-e az AMA-on (America Music Awards) november 23-án?

Névtelen írta...

Mindenki azt hisz amit akar Névtelen.
A kapcsolatuk olyan dolog, ami csakis rájuk tartozik, senki másra, tulajdonképpen ránk sem. Az, hogy a magánéletükbe is betekintést nyerhetünk néhanapján csak egy külön, körön kívül eső dolog. Látva, hogy miket művel velük a média, jól is teszik, hogy megtartják maguknak a privát dolgaikat. Erre az elejétől fogva ügyelnek és ezt én nagyon szimpatikus dolognak tartom. A HSM pedig nem szorul ilyen cselekre. A történet ennyi és nem több. Részemről téma lezárva.
;o) - hoz csatlakozva én is azt javaslom neked, hogy tölts itt minél több időt, olvasd el a véleményeket, nagyon sokan nagyon jókat szoktak írni, érdemes megfontolni a véleményeket.

ades írta...

HÁT SZERINTEM FELYEZÜK BE A TLÁLGATÁSOKA!AMIG NINCS OK A PÁNIKRA ADDIG NEM KELL PÁNIKOLNI IS NEFELJTSÜK EL AMIK KÖZÖSEN MENTEK SZÉPSÉG SZALONBA ÉS AMUGY IS AZOKAT A NÉZZÉSEKET AMIKET EGYEGY PREMIEREN LÁTUNK AZT NM LEHET MEG JÁTSZANI .

xdittax írta...

Az tökmindegy, hogy ülföldi oldal, vagy nem. A rajongók ott sem tudnak többet. Ettől függetlenül vannak akik látnak dolgokat, vannak akik nem.

Pl. ;o) meglátta, hogy V öltöztette Z-t. Simán meglehet. Miért ne hagyhatna ki a szépséges Vanessa egy eseményt. Nincsenek összenőve. Akkor lenne nagy baj. Akár híres egy pár, akár nem, nem kell rögtön pánikolni, ha nincsenek együtt. Függetlenség hol maradna? Anélkül nem jó élni.

De V és Zac...látjátok, így is annyira...mintha meg kellene felelniük nekünk. Egy rakás ismeretlen embernek. A világ minen tájáról. Akik a következő "adag" Zanessa képek után ácsigóznak. Valamilyen szinten ez szédületes. Lehet, hogy élvezik a szeretetünket, és bármi történik, az enyémet mindig fogják, de hihetetlen hogy azt várjuk tőlük, hogy cáfolják meg a híreszteléseket. Nem kell. Lehet, hogy mostmár azt kéne mondnaom, meg ne tegyék. Nem tartoznak azzal nekünk, hogy mutogassák, a HSM után is jól boldogulnak, tökéletes a harmónia. Egyrészt olyan nincs, ogy tökéletesharmónia, másrészt, ez nem ország-világ dolga. Együtt vannak, oké, ezt tudjuk, de igazából ennél többet nemkell adniuk. Nem kell tájékoztatniuk, hogy még mindig együtt vagyunk, most épp tegnap veszekedtünk egy kicsit, aztán meg épp mást csináltunk... Tudom, hogy ezt mosr sarkítás, de a lényeg a lényeg. amit az elóőttem szólok már elmondtak. Mert igazuk van!

Csak pislants rá pl. erre. Ezt említettük tegnap. Színjáték?

Az AMA-ról... Corbin fogja részben levezényelni, és el tudom képzelni Amerika és a világ zene előadóit. Mint Vanessát, minimum. De az is lehet, hogy az egész HSM bagázs megjelen. Majd kiderül, még van egy kis idő!

Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Fant! MEGLEPETÉS!!!!!!! Lécci, lécci....nézd meg a postaládát, kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e elérned a célt!

Névtelen írta...

Ditta, komolyságod és elhivatottságod nem ismer határokat! nagyon büszke vagyok rád. Milyen nagyon igazad van - nem kell bizonyítaniuk semmit, legalábbis nekünk nem. Hogy egymással hogy állnak ezen a téren, az pedig már az ő dolguk.

Én szeretem őket, úgy ahogy vannak. Amennyit megmutatnak, annyiból élvezem a jelenlétüket és szerelkezem fel pozitív gondolatokkal.
Na jó, meg veletek és általatok és mellettetek....;o)

Névtelen írta...

Hú,ha!:)
Szentély?:) Szent ég!:)
Kúra,:) Alma hússal!:) Vagy egy őrült jó túra.:)
Kinek éppen mi.
Nem tépem a számat én sem potyára,
inkább indulok a Zac-hary portyára!:)

Fekete?:) Túl gyászos,vihetett volna egy kis színt bele,de nem rossz.:)

Hol vagy b??:)
Mi újság,faliújság???:))
(f.é.)

Névtelen írta...

Micsoda meglepetés, köszönöm szépen ;o)! A cél elérése folyamatban, holnapra elérem! :)

Ditta, megintcsak azt kell mondjam, az ilyen bejegyzéseid miatt becsüllek annyira és járok ide. Tökéletes állásfoglalás, nincs is mit hozzátennem, teljesen egyetéretek.

F.é., megint csúcsformában vagy, látom :))

Névtelen írta...

Na igen az a kép,ami a ZA-en is kint van,az a szexisebb pasis az igen ütős kis fotó!:) Megkaptam a fényt a sötéthez.:) (f.é.)

xdittax írta...

Köszönöm, srácok! Jól esik, de tényleg így gondolom.

Meg azt, hogy F.É. valóban csúcsformában van. Nagyon lol volt, amit összehozott mára. Én az tuti, hogy nem kellett megerőltetnie magát! ;) Lefogadom. Belőle csak úgy árad.

Mint Zac-ből az elegancia és a...:)

Névtelen írta...

Most nézegettem a CG-n Zac GQ képeit. Egy érdekes bejegyzést találtam: Sean Penn megnyerte az év dráma királynője díjat? Hmmm, most akkor mire kellene gondolni?
Valószínüleg semmire. Elírták. De én jót mosolyogtamrajta. Még szerencse, hogy Zacre nem "ragasztottak" valami furcsaságot... ;o)

Névtelen írta...

Hát mi tagadás,nem fáradtam el tőle.
De,ha sok lenne a sokk,kérlek jelezz előre!:)
Árad? A Duna vize.:)
Ó A Mr,elegancia,és a..... Mi?:)
(f.é.)

xdittax írta...

A JJ-n is ezt írták, először én se fogtam fel. Furi, annyi hétszentség. :)

F.É. Te meg csak gondolj oda valami, amit szeretnél. Rád bízom.:) Tudod!;)

Névtelen írta...

Úgy gondolod Élet,hogy szükségem lenne egy mielőbbi szívterheléses
mérésre?:)
Hát,nem igazán mernék rá vállalkozni,ver ez rendesen,sőt.:)
De majd valami Disney-et gondolok.
Ez is csak mese.:)
(f.é.)

Névtelen írta...

(f.é) dehogynem! Gondolni, álmodozni a legjobb dolog - az a tiéd, azt nem veheti el tőled senki, nem szürkítheti be.
És ami a legjobb: a hobbid tárgya egy olyan mókus, aki igen érdekes és izgalmas gondolatokkal mozgathatja meg a fantáziádat! Dehát neked mondjam, tanárnak, hogy füle van a szamárnak? ;o)

Névtelen írta...

Itten vagyok, de ma nem olvasgattam.
Megint jókat mosolyogtam rajtad f.é. :))

Névtelen írta...

Azok a gyönyörű kék szemek... Én ezért irigylem Vanessát. Bármikor gyönyörködhet benne :)

xdittax írta...

Tán azt gondolod, Drága, hogy én nem valami Disney-sre gondoltam, heh?×P×D

;o) - :)

Névtelen írta...

Isten a békának farkat,
szamárnak szarvat okkal nem adott.:)

Hahó b,én szintén itt vagyok.
Mosoly? Örülök,hogy adtam,de sajnos ma én tőled semmit sem kaptam!:()
Egy nyamvadt cikk sem volt,hát nem bíróm. Gyerünk egy kérdést,talán azt kibírom.:) (f.é.)

Névtelen írta...

Sorry, de alig voltam a dolgozóban, mert a cégnek ügyet kellett intéznem. És ezzel el is ment a napom :( Holnap nézek valamit :)

Na de ő kapott: Mármint szép szemeket :)

Névtelen írta...

Végigolvastalak titeket...átfogó komment: LOL:)

Ditta, Fant nagyon prfin válaszoltatok Névtelen kétkedő kommentjére, amire nem mondhatom, hogy nem emelte a vérnyomásom:P. Szóval csatlakozom...

Emberek, attól függ, mit számítunk Disneysnek:P:)