2008. jan. 12.

Cabrio, kardigán és kávék ×)


Az oh-annyira-divatos Vanessa Hudgenst megörökítették, tegnap, azaz 11-én reggel, amint vett magának és az anyujának, Ginának egy kis kávét Toluca Lake-ben.

A 19 éves Disney színésznő egy fekete ruhát viselt, rajta a már általa többször viselt fekete-barna csíkos kardigánját, valamint egy jó vastag sálat. Oh, és fantasztikusan nézett ki!
És nemtudom észrevettétek-e már, h. mostanában, ezévben szinte mindig rajta van egy vastag, arany karóra, ill. egy apró kis köves(talán gyémánt) fülbevaló. Talán nagyon fontosak Neki, mert talán olyasvalakitől kapta, akit nagyon szeret..^^

Azt eddig is tudtuk, hogy Nessa kicsi dudúja egy cabrio, de most aztán tényleg ennek megfelően "funkcionált"! Ugyanis végre, lehajtott tetővel furikázott vele V. Bár videó erről még nincs, de én igazából nem is erről, hanem mondjuk egy olyan alkalomról szeretnék látni, amikor Kedvese is vele van a nyitott kocsiban...<3
Habár jól meggondolva, ilye(smi)t láttunk már valahol...<3
You Are Fine, You Are Sweet...lalala...<333

Képek a szépséges Nessáról ITT.



EDIT: A videó már meg is érkezett Nessről, és az anyujáról ez alkalomról. Bár nem igazán vezet benne sokat V, azért nagyon aranyos!

Nincsenek megjegyzések: