2008. jan. 16.

Zachy kórházban!


Szijasztok!

Tényleg igaz, ami a címből egyből kiderült, Zac kórházba került.
Tegnap, azaz kedden szállították be a Cedars-Sinai orvosi központba(magyarul kórházba), vakbélgyulladás miatt!

Szerencsére az ember vakbele(ami a belünk egy kis lógókája -bocsi, nem vagyok nagy biológus, oké, igaz h. 5ös leszek félévkor belőle×D))nem egy létfontosságú szerv, (valójában ennek egyáltalán nincs igazi funkciója, tehát a fejlődésünkhöz már nincs szükségünk rá) de ha ez fertőzötté válik, akkor vakbélgyulladás történik.

"Zac vakbelét eltávolítják és fel fog épülni" - mondta a képviselője a People magazinnak.

A sebészetet először jelentette TMZ.com.

Úgygondolom, hogy nagyon nem kell aggódnunk érte, de sztem nyugodtan mondhatom, h. minden olvasóm velem együtt természetesen, és minden magát Zac rajongónak valló őszintén kíván Neki mihamarabbi gyógyulást, és sok nyugis percet innentől kezdve...
...amiben semmi kétség, hogy szerepet fog játszani egy kedves ápolónő...<333

---------
Zac betegsége miatt, úgygondoltam h. majd tényleg nekifogok veselkedni a fordításnak, de úgy, ahogy én jónak látom, megpróbálom az egészet, megpróbálom minél hamarabb, de ma már sajnos biztos nem, túl sok az iskolai és otthoni elfoglaltságom/teendőm. Nem akarom ismételni magam, de csak így fog menni! :) Remélem hamarosan újra ilyen édesen láthatjuk mosolyogni Zachyt! Ti is szorítsatok Neki, sok puszi Midnenkinek! :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sya! Kereshetnél magad mellé egy társ-szerkit, ha nincs időd... mert úgy érzem, h sok hírről le fogunk maradni... De amúgy nagyon ügyes vagy!:DDD

xdittax írta...

Szia! Sajnálom, h. úgy érzed, h. lefogtok maradni, és azt is ha esetleg ez tényleg előfordulna bármikor is, de egyenlőre úgy érzem, pont elég időt szentelek a kis szerény blogomnak. Próbálok minőségi és saját gondolatokat közölni, és ezt veletek megbeszélni, és már egyébként bennem is megfordult a társ-szerki ötlet, és talán majd be is fog ez következni egyszer, de még nem tudom. Még bírom, szerettel csinálom, és élvezem! :)))