2008. jan. 2.

Zanessa: 2oo8 első randija!



Szijjasztok!

Nagyon jól kezdődik az Újév! Pontosan ezért vártam eddig, mert mostanra érkeztek meg az Újévi képek Amerikából! Bár, reménykedtem, h. esetleg részesei lehetünk egy édes, éjféli csóknak, ez nem így történt, sztem azért szerencsére, nem nyilvánosan búcsúztatták az Ó, és köszöntötték az Újévet. De én biztosra veszem, h. az a csók akkor is megtörtént, csak épp mi nem tudhatunk Róla. ;)
De akkor se maradunk Újév napján, teljesen nélkülük, merthogy a fotósok, megörökítették Őket, amint a Paty's-ből(Toluca Lake-i étterem) egy romantikus vacsi után távoztak, mosolyogva, és nevetgélve! Ők most tényleg nagyon boldognak tűnnek! És a hímneműnk nagyon...nos, nagyon zexy! ×D



Képek: Gossip Girls.

Live in Love!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Itt a videó erről.

http://msnnl.starlounge.com/article.cfm?objectid=16289

Névtelen írta...

Szia! Sztem nagyon klassz a blogod, minden nap megnézem, van e vmi friss:D Tök jó h leírsz róluk minden hírt! Grat!:)

xdittax írta...

Elöször is Kedves Névtelen Barátom, köszönöm a linket, kedves, h. postáztad! :D Nézze meg Mindenki, mert nagyon aranyos!
Évi, Neked köszönöm a gratulációt, jólesik, h. kapok visszajelzést, is bocsi, h. ma még nem volt friss, pedig kéne, h. legyen, de elég nyűgös volt a napom, sajog mindenem, inkább pihentem, és most is azt fogom tenni. Viszont azt tervezem, h. sokat fordítok a 7végén! :D Pusz!