2008. jan. 17.

Apró hírek!


Szijasztok!

Találtam még több candidképet V-ről, amik még 14-ről valóak.
Csak nézzétek meg, nagyon-nagyon-nagyon szomorúak! Talán még sírt is, sőt sztem ez eléggé biztos, a szeméből látszik. Tudom, h. Zac ekkor még nem volt kórházban(csak másnap került be), de a vakbélgyulladás se egy nap alatt alakul ki, biztos sz@rul érezte már magát Zachy előtte is, biztos nagyon fájt is Neki, mert ez a gyulladás is elég fájdalmas dolog. Nem tudom, h. tényleg ez okozta-e Vanessa bánatát, de mindenesetre jó tudni, h. már jobban van Ő is!
Képek: ITT.

Egyébként Zacnek hamar meg kell gyógyulnia, ugyanis 27-én, vasárnap részt fog venni a 2008-as SAG díjátadó shown, mint díjátadó, de ha jól értelmeztem a Hajlakk is jelölve van egy kategóriában. Sok szerencsét Nekik!

EDIT: Még egy apró, de annál érdekesebb szösszenet!
Attól, h. Zachy bekerült a kórházba, a 17 forgatása nem állt meg, tovább folytatódott. Matthew Perry-t kedden kapták le a forgatáson, ami önmagában minket nem is nagyon érdekelne, de aznap még egy Zac hasonmás is feltűnt, mégpedig egy gyönyörű, sárga Lamborghini-ben! Bizony-bizony, tényleg nagyon hasonlít a mi Zacünkre, kár, h. ilyenek bezzeg Mo.-n nem járkálnak...×P

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Iszonyú jó ez a blog!!
Őszinte elismerésem hogy ilyen jól megtudtad csinálni!minden nap olvasom,mert szinte minden nap van új hír!!!! xD

xdittax írta...

Szeretem az iszonyú szót! Ebben az esetben annyira pozitív, és ezt nagyon megköszönöm! ×) No azért nem a legjobb, legprofibb oldal, de mint mondtam szívből csinálom, és örülök, h. elnyerte tetszésed! :)