2008. jan. 13.

Mókás és merész hím

Helló!

A Zac-E.com bescannelte, a februári Cosmopolitan egy oldalát, amin egy rövidke Zac interjú olvasható, a Fun and Fearless Male=Mókás és merész pasi részlegben. Én megpróbáltam lefordítani Nektek, több-kevesebb sikerrel ugyan, és ha nem is szószereinti a fordítás, de a lényege mindenképp ez:


Igaz, hogy minden tele volt a HSM-mel, de Zac Efron nem egy múló dolog.
A 20 éves sztárnak - aki a HSM társ-csillagával, Vanessa Hudgens-sel van együtt - rengeteg női rajongója van, akik 13 éves kortól 30-ig terjednek, és az Ő csodálása gyorsan megsokszorozódik a bimbózó filmkarrierének köszönhetően. A múlt nyáron, a sokoldalú tehetség színész/énekes/táncos a Hajlakkban jelent meg. Következőre pedig egy vígjátékban a 17-ben fog. Szerencse nekünk, hogy Zac biztosan még sok évig vezető csillag lesz.

A siker hirtelen ért téged. Késznek érzed magadat ahhoz, hogy sztár világot kezeld?
Nyomást érzek, hogy maradjak egy Hollywoodi életen kívül. Meg fogom próbálni, hogy legjobban igaz tudjak maradni ehhoz a célhoz.

A verseny papparazzifigyelemmel görcsbe rándítja a stílusodat?
A magánélet hiánya sokszor egy kicsi hátrány. Magánéletet akarsz,
különösen az én koromnál. Szeretek futni és lökött lenni, és sajnos néha az én képeim távolról sem találkoznak a legjobbakkal.

Mi a legnagyobb dolog, amit a hírnévtől kapsz?
... én a világ nagyrészét láthatom.

Mitől lesz jóminűségű egy kapcsolat?
Az extrém tudásomtól (nevet), nekem a humort kellene mondanom és
kommunikációt.

Bármilyen rejtett tehetségek?
Szeretem a síelést és hódeszkázást, és jó időt szoktam futni. És ha van bármilyen eltronikus dolog, általában értek hozzájuk.

------

Eléggé szabad fordítás, sajnálom is, de ez van, ezt köll szeretni! :) Bocsi! ×P

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Nagyon ügyesen csinálod a blogot!:D Am tudsz még olyat, ami más HSM-sztárokkal foglalkozik?? Ha tudsz írhatnál a phoebe_charmed@citromail.hu

Nóry

Névtelen írta...

Szia! Nagyon ügyesen csinálod a blogot!:D Am tudsz még olyan magyar blogokat, ami más HSM-sztárokkal foglalkozik?? Ha tudsz írhatnál a phoebe_charmed@citromail.hu-ra olyan blogcímeket! Előre is köszi!

xdittax írta...

Szia Nóry!
Sajnos nem igazán vagyok jártas a magyar lapokban, mert csak-egy kettő van sztem, ami kiemelkedik, és amire érdemes, naponta, vagy legalábbis heti rendszereséggel feljárni. (Bocsi attól, akinek ez rosszul esik!) Blogokról meg semmit se tudok, ami magyar lenne. Ne haragudj, h. nem tudok segítnei, de majd nézelődök a neten. Köszi a dicséretet, puszi!

Ditta×××

Névtelen írta...

Kár!:( És tudnál írni weblapokat? Csakmert nemrégóta van netünk és még nem volt időm nézegetni és igyekszem a legjobbakat nézegetni...:) De a Te blogod igazán jó! Kb. mennyi oldalt nézel meg naponta?

xdittax írta...

Háát, általában mint már mondtam szinte csak az angol/amerikai lapokat bújom, azok közül is amit mindennap megnézek, az kb. 5-6, de nagyon jó magyar honlap pl.:
Oh-Zanessa
ZacEfron.hu
Just Nessa
Miss-Ash-Tisdale. Kb. ennyi, amit én nézegetni szoktam, ezek mind-mind figyelemreméltó, igényes weblapok. Volt egy fantasztikus HSM oldal, de bezárt, mert egy idióta állandóan feltörte a lapot. Most, h. így fölsoroltam a konkurenciát, búcsúzok is mára!
PáPá: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia!
A fordítások ha jól látom elég nyersek, ha kell aki "magyarosítsa" nyugodtan szólhatsz nekem és segítek :) nekem pár perc lenne, de az olvasmány sokkal könnyedebb lenne :) ha érdekel írj egy e-mailt: t_bibor@index.hu

xdittax írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
xdittax írta...

Jujj, szia Bibi,ne haragudj, h. csak most reagálok, de nem néztem mostanában vissza a megjegyzéseket. Segítségedet néha lehet, h. valóban igénybe venném. Megpróbálok saját lábra állni mindig mindenterületen, de van úgy, h. ez így döcögős, és nos, az angoltudásomon ez teljesen kiütközik. Próbálok minél magyarosabban fordítani, de ez nem mindig sikerül, és ha ebben tudsz és szívesen segítesz, örömmel veszem! Lehet, h. e-mailt is írok, talán ezt már nem fogod visszaolvasni...Mindenesetre puszi Neked, köszönöm, Ditta×××

Ui.: Túl sok volt a helyesírásihibám...:)