2008. jan. 28.

SAG Awards


Agyoncsapom Zacet, de most komolyan, hogy merészelte otthonhagyni a Szerelmét, akitől amúgy is majd egy kis időre el kell válnia, hiszen mindketten más városban, más országrészben fognak forgatni. De nem, ettől Ő még teljesen egyedül jelent meg ezen a jeles díjátadó shown! Így már teljesen elment a kedvem az egésztől, de ettől függetlenül kijelenthetem, h. azért nagyon aranyos Zac a képeken. (Most nem Zachy, mert azért kicsit még orolok reá! :P) Egyébként a gyűrűjét is otthon felejtette, így nagyon szokatlanul festett, de mostanában nem szokta nagyon viselni, gondolom a forgatások miatt, még akkor sem ha Nessával van.

Na jó, de azért nézzük reálisan a dolgokat! Vajon miért nem ment el Baby V az eseményre, és miért nem vonult végig Kedvesével a vörösszőnyegen?
Nos, igazából teljesen érthető és egyszerű a válasz.
Neki felkell készülnie az új filmjére, a Will-re, amit majd február 9-től forgatnak a texasi Austinban. Neki sok előkészülete van hogy feleljen meg ennek a filmnek, (ha olvastad a történetét – tudod, hogy miről beszélek).
És ne felejtsük el azt a jelentéktelen dolgot, hogy éppen végzett miközben a múlt héten felvette a 19. dalát. És még az is lehet, h. mégis felveszi az utolsó dalt, ezen a héten!
Oh, és szintén fogdalokat felvenni az új filmjéért. Bizony, bizony, ez is zenésfilm lesz! A felvétel erre a hétre van szintén beütemezve. Azért ez elég húzos, nemigaz?
Így már megbocsájtható, h. nem jelent meg a SAG-on, csakhát annyira szeretnék már új Zanessa-képeket látni, és ebből már az is érthető miért volt ennyire elveszve a múlthéten.

Nos, ettől függetlenül sztem biztos hogy élvezte legalább egy kis mértékben Zac a partit, hiszen bár Őt nem jelöltek egy kategóriában sem, díjátadószerepben azért még tündökölt! Emmelett, pózolt a vörösszőnyegen többek között a híres Kevin Bacon-nel, akiről mint ismeretes szerepelt a nagysikerű Footloose című filmebn, melynek újradolgozásában ugyanazt a karaktert Zachary Efron fogja játszani!

A díjátadó más vonatkozásban is HSM-es volt, ugyanis Zac mellett megjelent Ashley Tisdale és párja, a hawaii születéső Jared Murillo is. Tizzy nagyon gyönyörű volt, tényleg, fantasztikus!

Képek mindhármójukról: VABN
Képek Zacről:
-Zac-E.com
-Getty Images (itt nincs olyan sok)
-Wireimage



Forrás: a képek forrásai, a VABN & Zac-E.

--------
Megjegyzés: az aranyruhás hölgy, aki Zaccel együtt adta át a “Outstanding Performance by a Female Actor in a Drama Series” díjat, Debra Messing, aki pedig már a partin ül Zac előtt, az Ellen Pompeo. Egyébként még pózolt Vanessa Williams-sel is. (Hehe, nem bír szabadulni a Vanessáktól..:P)

Bekell hogy valljam, így, hogy Zanessa páros nélkül maradtunk, a díjátadó kedvenc és legszebb párosának Angelina Joliet és Brad Pittet jelölöm. Hihetetlen, milyen édesek, és mennyire szeretik egymást! <3

--------
EDIT: Zacet az egyik riporter megkérdezte, hogy hogyan birja hogy, mindig sok paparazzzo veszi körül, és válasza erre az volt:

"Segít ebben a barátnőm,a családom a testvérem és a barátaim!

Forrás: HSM Eternal.

--------
EDIT#2: Kattints IDE, h. megnézhess egy Zac interjút a vörösszőnyegről!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello! láttam, h a Zac-e.com-on vannak új hírek... Kül. naon szupi a blogod!:D Csak így tovább! Pux!

xdittax írta...

Először is köszi nagyon, majd jövök még azokkal a Zac candidokkal, csak hát épp most vágódtam haza a zenesuliból, még kajálok, tanulok és stb. De ma még jelentkezek! Puszi!:)