2008. jan. 21.

Zac..öhm...popsija :)



További Zac Efron candidképek kerültek napvilágra, ugyanúgy vasárnapról, amint elhagyja a lakását, és a Riverside Medical Building-be megy. (Orvosi kivizsgálásra.)

Az épületbe vezető útján Zac leejtette a kulcsait és ezzel olyan képeket ajándékozott nekünk, hogy tátva marad a szánk. Kicsit, de tényleg csak egy csöppet felfedte a kék alsógatyáját, és így, nos a popiját is! ×DDD




Zachyt később látták, ahogy vett egy forró italt a Coffee Bean & Tea Leaf-nél, majd egy másik itókát a Jamba Juice-ból. Zac fizetéskor a pénzt egy olyan, Louis Vuitton levéltárcából kapta elő, mint amilyen V-nek is van. Vagyis, sztem ez pont ua., nem azért mert ugye mindkettő tökugyanúgy néz ki, hanem mert akkor meg minek nekik 2? Miért ne lehetne nekik közös a kulcs/közös így a pénztárca is, ha úgyis, (néha) együttlaknak!?

Zac "magamutogatására" kitérve, ha Zacnek így jó, és egyáltalán kényelmes Neki így, és megfelel Vanessának is, akkor mi is kénytelenek leszünk beletörődni...! (Mintha az olyan nehezen menne...×P×D)

Több Zac kép vasárnapról ITT.

Nincsenek megjegyzések: