2008. jan. 20.

Vashley - közös ruci!


Jajj, már hamarabb föl akartam ezt adni, csak utána teljesen kiment a fejemből. A JJ észrevtéle alapján kiderült, h. a HSM legjobb barátnői Vanessa és Ashley osztozik egymás között néhány, de egy ruhán biztosan!
Ashley Tisdale ugyanazt a miniruhát vette fel a Hannah Montana & Miley Cyrus: Best Both Worlds Concert-re a csütörtökön tartott El Capitan Theatre-nél Hollywoodban, mint amit Vanessa viselt még a “Come Back to Me" videóklipjében.

Hozzáfűznivalóm nagyon nincs, végülis legjobb barátnők, vagy mik, így természetes valamilyen szinten az, h. cserélgetik a gönceiket, és ha Őket se zavarja az, h. mindketten hivatalos "eseményen" hordják, akkor minket minek zavarna?

Mindeketten nagyon csinik, bár én nem annyira kedvelem Ashley-n a fehér színeket, sztem anniyra nem állnak jól neki, és igazából ennyire egyenes hajjal se a legelőnyösebb nekem, de ettől függetlenül az Ő öltözködési stílusát is nagyon csípem. Az abszolútfavorit azonban V, sorry! ×D

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

sztem még a vak is látja h ez nem ugyanolyan ruha!CSak hasonló!A fehér rész lehet de a pánt, és mellén lévő rész nem ugyanolyan!

Névtelen írta...

jaja..pont igaz..és amugy ash a legjobb..