2008. jan. 15.

Vanessa Hudgens segít egy hajléktalannak (2)


Vanessa Hudgens egész hétfőjét kint LA-ben töltötte, Anyujával, Ginával furikázott a város körül, az Ő születésnapi Audijával!

Miközben várt egy piros jelzőlámpánál, a Disney csillag türelme elfogyott, és gesztikulált a lesifotósoknak. De szíve megenyhült egy hajléktalan láttán, és segített Neki egy kis "pénzadománnyal". Nessáról eddig is tudtuk, h. nemesszívű, ha emlékeztek, még december elején valahogy ugyanígy segített egy hajléktalannak.

Onnan Vanessa egy gyógyszertárhoz ment, és később összetalálkozott egy barátnővel hogy együtt költsenek el egy ebédet. Amikor haza ért, befogta az orrát a kezével amiatt, hogy az aszfalt erős szaga az utcáról a "felszínre emelkedett".
A nap végén megint elindult, hogy ruhákat vegyen az Urban Outfitters(na persze, már megint:D) boltnál Studio Cityben.
Vanessa nagyon édesen festett, főleg a kabátkája nyerte el tetszésem! <3



Képek és forrás: Celebrity Gossip.

-------------
Késő délután még visszatérek Zac új fotósorijával, és magazin interjújával, de nem hiszem, h. az egészet le bírnám fordítani, úgyhogy talán majd csak kiragadok belőle részeket! Addig is legyetek jók, vagy rosszak! :P:D

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

van még a justjared.com is... Am remélem sikerül lefordítanod az egész Zac interjút... :)

Névtelen írta...

na még vmi (az előzőket is én írtam.): vannak már paparazzi vidik is... asszem a vanessa-anne.org-on láttam, de nem bizti

Névtelen írta...

Cia! De írhatnál a többi HSM-fanról is... Bár tudom, h ez Zanessa-s és gondolom ők a kedvenceid, de sok rajongó van, akinek pl. Ashley a kedvence és ezt a blogot ismeri és itt csak Zanessa van... De így is jó... :D

xdittax írta...

Szijasztok! Ez a du. sajnos nem úgy sikerült ahogy terveztem, ezért nem jöttem a Zac-frissel, és őszintén megvallva nem is tudom, h. azzal mikor is lennék kész! Az van, h. ami magában a magazinban van, ez nem is (végülis) olyan sok fordítani való, viszont az sztem nem is anyira érdekes. Ami a neten van fent, és az Így készült a fotósorihoz tartozik, az iszonyú hosszú, pedig abban talán mégis érdekesebb dolgok vannak. Majd meglátom, nagyon szeretném, de nem ígérek semmit!
Valóban, jól gondolod, Kedves hsm-fan, Zanessáért vagyok oda elsősorban, a többieket is csípem, de az, h. mindenkivel foglalkozzak, az már kicsit sok lenne. De megpróbálok kicsit változtatni, az igazán fontos eseményeket/történéseket/gondolataimat le fogom írni Róluk, mert egyébként én is majd'mindennap megnézem mi az újdonság velük kapcsolatban is. Ez a blog mindenképp megmarad Zanessa-témájú, deszerencsére rengeteg más oldal van a neten, ami vigasztalást nyújthat azoknak, akik a Többiekről is minden információt tudni akarnak! ;)
Good Night! :)