2008. jan. 29.

Zac a SAG díjátadón

Halihó!

2 fontos bejelenteni valóm van!

Első: holnap kémia témazárót írok, és fuvolavizsgám lesz! Ergo: kevés időm van netezni, és ezáltal a bloggal foglalkozni! Szerdán viszont, érthetőmódon a fuvolavizsgám majdnem az egész délutánomat fel fogja ölelni, így sajnos holnapra se ígérek sok frisst! De majd meglátjuk!
A második: háát, arra már nem emlékszek:)))))


Na, és akkor hadd ugorjak máris Zacre! :D Pardon, ha ez most egy félreérthető mondat volt! :D Mint ahogy azt tudni illik, vasárnap este volt a SAG díjátadó show, amin Zac Efron is részt vett. (Még mindig nem Zachy! :P)
Ő volt az egyetlen High School Musical csillag, akit meghívtak, - nem tudom, h. nézik ezt, de Tizzy is megjelent - de Neki erre jó indoka volt. A 20 éves színész Debra Messinggel díjátadó volt, de érintett is volt végülis a Hajlakk című musical Link Larkinjaként) E! News utolére Efront a vörös szőnyegen az esemény előtt, ahol beszélt az év filmjéről, a karrierjéről, és arról, ami szerint Ő ilyen sikeres lett.

A fiatal hírességek jelentések szerint, szinte mindegyike mostanában komolyabb bajokba sodorta magát, és E! News hírriportere, Giuliana Rancic azon töpreng, hogy Efronnek hogyan sikerül elkerülnie mindezt. "Könnyen - felelte Efron. "Mostanában, sokat dolgoztam, úgyhogy igazán nem jártam el sehova. Csak otthon maradtam és gyakoroltam a jeleneteimet." - ismerte be. A vad népszerűsége ellenére Efronnek sikerült normálisnak maradnia, miközben mindig meglátogtja a családját, ha arra lehetősége nyílik. "Ha nekem egyáltalán van három egymást követő szabadnapom, San Luis Obispo-ba megyek, hogy az anyumat, az apumat és a testvéremet láthassam."

Amíg néhány színész megpróbálja lerázni magáról a tinédzserpop-bálvány-imázsukat,
Efron hálás azért a sikerért, amit High School Musical hozott neki. "Nekem annyira sok mókát okozott! Engem igazán megáldottak!" mondta az E! News-nak. "Igazán nagyon kevés dolog van, ami megkülönböztet engem Hollywoodban,a többi fickóktól, akik pont úgy néznek ki, mint. Köszönöm Istennek a High School Musicalt és azt, hogy ez annyi ajtót nyitott ki. Ez hihetetlen!"

Enyém a fordítás! Tartsd tiszteletben!

Forrás: Buddy TV; Credit: Zac-Efron.Us.

EDIT: Vanessáról 2 új csodás kép jelent meg az Ian White által a TEEN Magazinnak készített 2007-es fotósorozatból! Kattints értük IDE. Bár az egyik nekem már ismert volt!

Nincsenek megjegyzések: