2008. jan. 30.

Zac ismét edz


Ciao Mindenki!

Gyors akarok lenni, de ez úgyse fog menni!:P Az viszont mehetne, h. megint adtok életjelet magatokról! Lehettek gyorsak, rövidek, de mindenképp legyetek interaktívak, jelezzetek, h. nézitek a blogomat! Írjátok le a véleményeteket róla, a hírekről, és term. Zanessáról! Ok? Várom! :)

Nos, frissítésem legfontosabb oka most az, h. Zac Efron barátunkról megint készültek új candidképek. Mindig jó látni a kedvenc hírességeinket, ahogy formában tartják magukat. És tegnap Zac Efron és egy barátja, Bubba Lewis ment edzőterembe.

Efront és Bubbát a lesifotósok a fitneszközpontba vezető útjukon vették észre Los Angelesben.

Persze nem csoda, h. Zac ennyit edz, hiszen még mindig forgatja Matthew Perryvel 17-et, és az év folyamán később pedig meg fog birkózni High School Musical 3-mal, és az Me and Orson Welles-sel.

Mielőtt azonban a tornateremhez ment volna, kitette barátnőjét, Vanessa Hudgenst a lány családiházánál. Hogy ez mennyire igaz, mennyire nem, nem tudjuk, ugyanis képek erről nem készültek. Más források szerint Nesst már múlt héten látták Austinban, több alkalommal is.

Képek és forrás: Celebrity Gossip & Faded Youth Blog.

Ui.: Ha bárkit érdekel, túléltem a fuvolavizsgámat! Egészen jól! :)))

19 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jó a blogod.Szinte minden nap feljárok.Fantasztikus ahogy összeszedet ezt a rengeteg infót Zanessáról......

Névtelen írta...

Én is minden nap feljárok. :)

Névtelen írta...

Szia imádom az oldaladat nagyon király ez az eddigi legjobb oldal itt minden hir meg találhato és ez tük jo gratula neked
Laura

Névtelen írta...

Igen csak az előttem szólokhoz tudok szólnix)
Imádom én is Ditta oldalát fantasztikus:)

Névtelen írta...

szia ! azért írok megint mert lehet hogy az előbb nem ment el!
na szóval kiri az oldalad! minden nap megnézem hogy van -e új hír , (nagyon sajnálnám ha véletlenmódon bezárna:( ). léccives írjál a citromail.om-ra!:
kittikoko@citromail.hu
köszi kitti

Névtelen írta...

azia!!
Én is minden nap feljövök! Nagyon szupi az oldal, és remélem még sokáig az is marad!! forever zanessa!!!!!!

Névtelen írta...

Szerintetek Zac miért nem viseli a gyűrűt? Talán szakítottak?

Névtelen írta...

remélem nem.. bár az én fejemben is megfordult:S de bízom benne hogy nem szakítottak:)zanessa<3(L)

xdittax írta...

Sziasztok!
Minden kedves névtelennek, és neves emberkénel:) köszönöm a pozitív visszajelzéseket, nagyon hálás vagyok értük, de tényleg! Örülök, h. kapok visszajelzéseket, és továbbá annak is,kideült min. 60 erre tévedtek az utóbbi napokban! Ez hihetetlen egy kicsit számomra, nem hittem volna, h. ennyire sok emberke olvassa a híreimet! Szóval ezért is millió köszönet! és puszi! :)))

Az, h. Zanessa szakított, nem támogatom, de hát jó hogy nem, hisz' lelkesen hiszek bennük! Én cask arra fogom Zac gyűrűnélküli ujját, h. a kemény forgatások és edzések miatt nem hordhatja, hiszen a filmben nem kell benne lennie, az esetleges súlyzózásokkor pedig zavaró tényező lehet. Ebből kifolylógag pedig talán egy kicsit "leszokott" a hordásáról, és ez okozhatta azt is h. egy teljesen nyilvános eseményen nem viselte. Ami mióta megvan nekik a Kuuipo gyűrű, már többször is előfordult, mind Zacnél, mind Vanessánál, (bár nála jóval kevesebbszer), és ezzel bebizonyították, h. szerelmüket nem csak a gyűrű bizonyítja, és azok nélkül is ugyanúgy él!

Nos, remélem ennek van így igazságalapja!

Kitti szívesen írok Neked, köszi a címedet, csak nem tudom, mit is írhatnék. Ha ebben segítesz, akkor majd megy a levél is! ;)

És még egy fontos dolog, eszembensincs bezárni!!! :)

Csók: Ditta×××

Névtelen írta...

Nekem akkor is gyanús, hogy Zac már régóta nem viseli, még a SAG-on
sem volt rajta.

Névtelen írta...

Én mióta az Oh-Zanessa ideiglenesen bezárt, mindig idejárok a hírekért! nagyon jó kis blog, csak így tovább! ;)

Névtelen írta...

nem lehet h "megromlott" a kapcsolatuk vmi miatt? Mert mostanában nem látni őket sajnos :S Pedig olyan jó lenne!! Már annyira vágyom egy kis Zanessára, és olyan képekre, ahol látszik h mi van köztük!Mert az elmúlt 2 randin asszem nem is fogták egymás kezét :S :(

xdittax írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
xdittax írta...

Persze, lehetnek kisebb-nagyobb összezördülések köztük, de pont azért, mert nem egyik-pillanatról a másikra jöttek össze, tartósabb lehet a kapcsolatuk, mint hinnénk. Különben is, mint a legfrissebekben kiderült, Vanessa már pár napja nincs LA-ban, így nem is lehetünk sajnos Zanessapillanatok részesei, az elkövetkezendőkben. Zac is megy majd forgatni el LA-ből, és nekünk is segítenünk kell Őket, azzal h. bízunk bennünk, mert nehéz lehet egymást huzamosabb ideig nélkülözni! Tudjuk, h. voltak már HSM turnék, Hajlakk promóciúskörutak, de azért sztem a többmint, vagy majdenm 2éves kapcsolatuk már erősen mély lehet. :) Egyébként meg ismerjük Őket annyira, h. tudjuk, eléggé távolságtartóak a médiával kapcsolatosan. Persze a kézfogás még mehetne, de másra nagyon sztem nagyon ne számítsunk a nagy nyilvánosság előtt még egy ideig. De sajnos muszáj lesz kibírnunk egy darabig tényleges Zanessa nélkül, hiszen a másvárosbantartókodás miatt, ez lehetetlne. De remélem a Valentin-napocskát együtt töltik valahogy! :) Talán majd ezévben is időt szakítanak egy kis nyaralásra<3, természetesen ha valóban együtt vannak! De elég gázos lenne nekik ilyenkor elválniuk, mikor jön a HSM3 forgatása is lassan! Vigyáznak Ők magukra és egymásra! Lehet, h. naívnak tűnök, de valóban ezt gondolom, és ebben bízom!

Háát, igen, az Oh-Zanessa egy nagyszerű oldal, de az utóbbi időben ténylegesen el lett hanyagolva, és azért mertem egy kicsit hirdetni a blogom.:) De febr. 1-én nyílik meg az újhonlapja, és azt már én is nagyon várom!

xdittax írta...

+ a saját megjegyzésemet töröltem ki, mert még volt hozzáfűznivalóm, csak kihagytam! Bocsi! :)

+Ha kézfogás nem is volt, mikor elmentek Ashley-vel a Paty's-be, akkor Nessa egy kicsit "dörgölőzött" Zachez....<3

Névtelen írta...

szia !
kitti vok de leegyszerűsítem ezért:k.
na szóval ha lehet küldesz egy jó képet zanessáról?
utána majd ott is írok
köszi ... kitti

xdittax írta...

Kitti, ne haragudj, nem akarok ellenséges lenni, sőt, de pl. a blogomban ha visszanézed akkor is rengeteg Zanessa képet találsz, és csakis jókat! Pl. akár a legfrissebb hírnél is! :) Pusz!

Zanessa Forever!
Live in Love!

Ditta×××

Névtelen írta...

Ok nem baj , nem azért akartam. de nem akarok igazából itt beszélni veled , ezért mondtam neked , hogy oda külgyél valamit , és ott tudunk levelezni.
köszi ...és bocs a félreértésért
.kitti

Névtelen írta...

lécci írjál vissza!
köszi