2008. jan. 18.

Me and Orson Welles


Zac Efron főszerepet fog játszani a Me and Orson Welles=Én és Orson Welles című könyvadaptációban, (a regényt Robert Kaplow írta), amit Richard Linklater fog rendezni.

A történet 1937-ben játszódik, és egy középiskolai diákra irányul (Efron) akit, amíg New York utcáin csatangol, a Mercury Theatre előtt észreveszi az alapító Orson Welles. Az ember(sztem Zac) egy epizódszerepet vállal a "Julius Caesarban", ami a csúcsra röpíti Wellest, és azzal tölti a következő hetet, hogy az életről és a szeretetről tanuljon.

A szövegkönyvet Holly Gent Palmo írta. A filmet New York-ban, és Londonban fogják többek között forgatni februárban és márciusban, majd Zac visszatér Utahba, h. a Szerelmes hangjegyek 3. részét is leforgassa.

--------
Sztem ez igazán az jelenti, h. Zac végre kiemelkedik legalább egy kicsit a tinifilm kategóriából, és komolyabb filmekben is megcsillogtatja tehetségét. Továbbá azt is jelenti, h. így aztán már tényleg igazán elfoglalttá válik majd, hiszen egymás után 3 film forgatását is bevégzi, aztán pedig megkezdődhet a promotálásuk is. Ez szintén igaz Nessánkra is, hiszen Ő is forgat majd februárban Texas-ban, aztán szintén Utahban a HSM3-t, utána pedig jöhet 2. albumának kiadatása!
Ez mind mit hordoz magában?
Egy fantasztikus, sikeres, kemény évet, sok munkát, de reméljük ugyanúgy továbbégő szerelmet is!

Nincsenek megjegyzések: