2008. jan. 5.

A Hölgyek különösen szeretik Őt...


Hello!

Folytatja új filmje, a 17 forgatását Zac Efron. Erről árulkodnak a legújabb, az esős január negyedikei(×D) candidképei.

A High School Musical ifjú csillaga megosztott egy kis nevetést nagydarab biztonsági őrével,ki tartott egy ernyőt a feje fölé. Kettőjüket követette néhány lelkes fiatal női rajongó. :) Kislányok, na! :)

Időközben Zac HSM társ-csillag-barátnője, Vanessa Hudgens nemrég beszélt a 17 magazinnak a meztelen fotóbotrányáról - és szintén megkockáztatott néhány szót a Mr Efronnel való kapcsolatáról.

Zacről mondta Vanessa: "Mindig boldoggá tesz engem. Szó szerint tudja pontosan, hogy mit kell tennie, hogy elérje, hogy nevessek."

De a jó dolgokat mindig kíséri valami rossz, ahogy Hudgens elismerte, hogy különösen kemény azóta, mióta a kék szemű fiúval jár, aki annyira nagyon népszerű a hölgyek körében.

"Ez kemény, amikor neked van egy helyes barátod" - mondta. "Azt akarod a a pasidtól, hogy legyen a pasid. Nem akarod, h. minden lány rajta lógjon és ehhoz hasonló dolgokat.

Beszélt arról is, amit a jövő tartogathat számára. Hogy el tudja-e képzelni a jövőt Zaccel.A 19 éves lányka, attól, hogy Disney színésznő, mégcsak (egy) tizenéves!*

"Ez mókás, amikor van barátod. Ő(Zac) barát, és olyan helyes barát, akit kedvelsz. Ez jó. De ezt csak az idő tudja megmondani. Én még mindig nagyon fiatal vagyok, vannak barátnőim és nekem ott van a családom is."

-----
*Azaz, minek kéne Neki még annyira a jövőt tervezgetnie, éljen a mának, éljen a jelenben, és mint látjuk így is teszi. Attól, h. burkoltan, de azt mondta, h. nem biztos, h. eltudja a jövőt képzelni Zaccel, nem azt jelenti, h. nem fontos Neki. De 19 éves, és még előtte az egész, bonyolult élet, úgyhogy ne várjuk el Tőle, h. tisztán lásson. Fontosak neki a barátai, a családja, és a párja, és az időre bízza, h. mit hoz a sors, és ez így helyes.
Egyébként ezt a Vanessa interjút tervezem lefordítani, de nagyon sok, majd meglátom mire jutok vele! Az is lehet, h. csak részeket fogok kiragadni belőle! A scanneket mindenesetre "postázni" fogom.
-----

Képek és forrás Zacről: Gossip Girls

Nincsenek megjegyzések: