2008. jan. 15.

HSM3: Mostmár hivatalos!

Disney hivatalosan bejelentette hétfőn, hogy a High School Musical-es színészek közül mindegyik vissza fog térni a harmadik és egyben utolsó részben!

A filmet ugyebár tavasszal, április 21-től kezdik el forgatni, és ez a rész már nem a Disney csatornán fog debütelni. A HSM3-t októberben, pontosabban 24-től kezdik el majd játszani az amerikai mozik!


High School Musical 3: Senior Year (kb. a végzős évet jelenti)
A középiskolai rangidős Troynak és Gabriellának szembe kell nézniük azzal a lehetőséggel, hogy elkülönítik/elválasztják őket egymástól, ahogy főiskolára mennek különböző irányokban. A Wildcats többi tagjával színre visznek egy bonyolult tavaszi musicalt, ami a jövőjükről visszatükrözi a tapasztalataikat, reményeiket és félelmeiket, hihetetlen új zenével és izgalmas tánclépésekkel, amiket úgy terveztek hogy maximálisan kihasználják a nagy képernyőt, s ezzel az East gimisek fantasztikus szórakozást ígérnek a nézők számára!


Forrás: Vanessa-Anne.org

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

hello! fordíthatnál többet a Zac-e.comról!

xdittax írta...

Szia! Tényleg nem onnan fordítottam, de ott se írnak többet, kb. ugyanaz a szöveg, amit már lefordítottam. De köszönöm a jelzést! :)