2008. jan. 24.

In Memoriam


Tudom, hogy ez egy Zanessa blog, ami mellesleg él és virul, és ami nem tűri a "lopást", hogy csúnya szóval éljek, de meg kell hogy emlékezzek én is egy olyan személyről, aki rettentően fiatalon, karrierje kezdetén, rendkívül váratlanul és tragikusan elhunyt.
Heath Ledger-re! Ő volt a kedvenc színészeim közül az egyik, szerettem Őt, mert tehetséges volt, és kiváló alakításai voltak. Szívből sajnálom, hogy többet Őt már nem láthatjuk. A 28 éves ausztrál színész január 22-én elhunyt New Yorki-lakásán, sajnos eddig ismeretlen körülmények között. Ezúton fejezem ki részvétemet, és együttérzésemet ennek a különleges fickó családjának!
R.I.P. Heath!


----------
Másik fontos dolog, a saját bőrömön tapasztalom, h. rohanó világban élünk, én is egyik helyről a másikra rohanok, és egyik tanagyag után tanulom a másikat. Ezért lehet az, h. az utóbbi 2 napban nem adtam jelt magamról, semmilyen formában sem, de hétvégén jövök ígérem! Komoly téma az is, amit manapság az internetes szerkesztők tesznek. Mondtam már, a véleményemet erről és csak ismételni tudom önmagamat! Lehet felhasználni forrásként a híreimet, mások híreit, de szigorúan forrásként, és kötelező feltüntetni, azt hogy kitől származik az információ, ki a forrás! Hogy kinek köszönhető a fordítás stb.stb. Ez így illik, így helyes! Kérek mindenkit, ezt tartsa tiszteletbe, nem kerül sokba!
Majd jövök, puszi, szép estét!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Én is sajnálom Hetah-et!:( Am a vanessa-anne.org-on vannak új dolgok Vanessa-ról! Lécci fordítsd le!! És a Zac-es cikkel mi lesz???

Névtelen írta...

Nagyon tetszik a lapod és mindennap megnézem,pedig már nem vagyok fiatal,de a szívem összeszorult,hogy megemlékeztél egy nagyszerű emberről akit elveszített a filmvilág.Köszönöm neked.Tisztelettel:egy mindennapi olvasód

xdittax írta...

Háát, éppen ez az...fordítani fogok, de nem azért akarok, h. mások csakúgy hipp-hopp elvegyék. Elkezdetm már, próbálok mindennnap egy kicsit, és most ugye épp mintha egykis szünet lenne a napi frissek között ami Zacet és ami vanessát is illeti, de fogok hozni 2 interjút is, egyet Vanessáról, egyet pedig ugyebár Zachyről.

Annyira kedves, amit írtál Kedves Mindennapi Olvasóm! én természetesnek vettem, h. megemlékezzek erről a nemmindennapi fickóról. Annyira ledöbbentett, h. mitrötént, nem akartam és nem tudtam elhinni, és máig se tudom h. miért pont Ő. Úgy sajnálom! De köszönöm, igazán, annyira jólesett amit írtál, és szeretném kérni így egyúttal Tőled, és mindenki mástól, h. ha valóban rendszeresen látogatjátok a blogom, akkor rendszeresen írjatok megjegyzést is. Legyetek interakítvak, én Nektek csinálom elsősorban a blogomat! És ha lehet, adjátok meg a neveteket, beceneveteket, mert már belekavarodok a sok névtelen emberkébe! :) Köszönöm!