2008. febr. 2.

#61


Vanessát beválasztották a 100 legszexisebb nője közé(AskMen), és a 61. helyezést érte el! (Sztem még a 2oo7-es szavazáson, de a 2oo8-as-ban is lehet reá szavazni!)
Sokan megvitatták, hogy egy ilyen tinisztár, mint Nessa, mit keres a toplistán, hiszen ez nem az Ő "korosztálya". De íme az indoklás:
"Az olvasóink valószínűleg nem jártasak Vanessa Hudgens munkáiban, hiszen a High School Musical nem nekünk készült. De valószínűleg bizalmas módon, ismered őt azokról a botrányos, meztelen fotókról, amik 2007-ben lepték el a világhálót. És az, hogy láttad a fotókat - egy rövid pillanataig vagy tovább, esetleg a személyes gyűjteményed részét képezik ma is -, elég ösztönzést nyújtottak neked hogy előkelő helyre választottátok meg ezt a sötét hajú szépséget..."

Gratulálok Nessának! Bár én nem férfiból vagyok, valóban megérdemli, h. egy ilyen toplistán rangot szerezzen, és remélem ahogy egyre több komolyabb filmben is megcsillogtathatja tehetségét, és eléri a 21.es korosztály harátárát, egyre magasabbra lépdelhet a ranglétrán! Hajrá! =)

Forrás: HSM-eternal.

Nincsenek megjegyzések: