2008. febr. 21.

Zac Efron American Idol megszállott



Zac Efron bevallotta egyik titkos szenvedélyét - szereti az amerikai TV showműsort, az American Idol-t.(Ez a régebben futott magyar Megasztár megfelelője, és roppant népszerű! Erről jut eszembe, nézi valaki a Társulatot?:))

"Szeretem az American Idolt, mert ez olyan emberekkel foglalkozik, akiknek van egy álmuk és szeretnek "előadni"(~szerepelni). Volt egy olyan időszak, ahol ténylegesen eljártam az American Idol showjaira. Néhány évvel ezelőtt, és majdenm minden héten mentem. Ez az a szezon volt, amit Taylor Hicks nyert. Nagyszerű volt! Élőben ez egy teljesen különböző tapasztalat. Sikerül látnod, hogy ki a jó énekes, és hogy ki tudja elbűvölni a tömeget igazán. És meg tudod mondani, hohy igazak-e a befolyásos zsűritagok döntései." - nyilatkozta az MTV.com-nak a HSM csillag.

[Forrás: PR Inside; Credit: Zac-Efron.us]

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia!
én szoktam nézni a társulatot, néha jó , néha rossz. láttad a legutóbbit?
pux

xdittax írta...

Szia Kitti! Ugye Te vagy? Ha igen, akkor bocsi amiért már megint rég nem válaszoltam az e-mailedre, ha írtál már azóta, egyszerűen nem jutok odáig! Igen, én csak a legeslegelejét láttam, amikor elkezdték beharangozni, meg a mostani szombati adást. Nekem nagyon tetszett, bár a hangok között volt már, ami hidegzuhanyként ért! Alapjába véve tetszik, örülök, h. nem csak énekelnek, hanem kicsit színészkednek is díszlet előtt is akár. Zaccel egyetértve én is szeretem a tehetségkutató műsorokat, szeretek velük énekelni, de kritizálni is őket!:P Olyan jó megvitatni a látottakat és a hallottakat később a családdal, barátokkal! :) Én ezért szeretem. És Te?:)

Névtelen írta...

szia!
ifgen kitti vagyok , nem baj hogy még nem írtál , láttam , és gondoltam hogy elfoglalt vagy. egyrészben én is ezért szeretem nézni , meg ez olyasmi mint a megasztár , egyszerűen , jól énekelnek (néhány nem annyira jó ).ja és bocs ha kicsit sokat írtam az állataimról a citromail-ba!