2008. febr. 13.

A 'Will' forgatásán...


A ZA Angels Blghoz a minap érkezett egy kedves levél, amit két olyan szerencsés lány írt, akik ellátogattak Austin városában, és azonbeül egy konkrétabb úticélhoz is, a 'Will' forgatására! A levelet nem fordítom le, de a lényeg itt lesz.

Trent és Sierra fölkerekedtek, és meg is érkeztek Austinba, ahol célirányosan egy irodaházba mentek, ami telis-tele volt 'Will-es' poszterekkel, papírokkal, és ahol először is kívártak egy telefonáló, kissé gőgös hölgyet, majd elkezdtek informálódni. A nő azt mondta nekik, h. épp a helyszínen vannak, és sétával (végülis) mérik fel a terepet. A lányok elindultak egy meghallgatásra, majd miután onnan távoztak, hihetetlenül izgatottan elindultak a Bowie High School-hoz, Austin másik végébe. Persze kicsit ismeretlen volt számukra a hely, és mindössze egy baseball-játékossal találkoztak, de őt hasztalan kérdezgették. A végére zsákutcában kötöttek ki, és elkedvtelenedve inkább már nem folytatták. Másnap reggel, elindultak a stúdióba. Trent-nek volt bátorsága ahhoz, h. megkérdezzen egy idősebb embert, ma forgatják-e a 'Will'-t. Ő igent válaszolt, de szkeptikusnak tűnt, és megkérdezte, h. miért érdekli ez őket. Erre Trent rámutatott a barátnőjére, és azt mondta, ő egy extra(?-sztem ez azt jelenti, h. ő is szerepre pályázik), és meg kell tudniuk, h. hova kell menni. Végül a férfi pontos utasításokat adott nekik, mind en jelenet, minden forgatás közel zajlott a Bowiehoz. (?-megtudja nekem valki mondani, h. ez a sulira vonatkozik, vagy akár az énekesre, aki szrepel a filmben is?)
A lányok nagyon izgatottak lettek, rengetek igazgatói széket, kellékeket láttak, azok mögött álldogáltak. Egy gyanús ember megkérdezte tőlük, h. szükségük van-e bármire, erre Trent megint elmondta, h. Sierra egy extra. Ekkor elkisérték őket egy olyan szobába, ahol Sierrát hallgatták meg. Ezután szerencséjükre sétálhattak a forgatás helyszínén, és hamarosan, csodák csodájára, megjelent Vanessa Hudgens is(maga Ms. Gabriella Montez)!!! Ő szó szerint tíz lábra volt tőlük. Bámulatosnak tűnt és bodorított haja volt. De természetesen, és sajnos a szerencséjük rövid ideig tartott. Megjelent pár emberke, és kérték, h. mostmár sétáljunk el. Lassan elballagtak, de még egy kis ideig látták Baby V-t. A két szerncsés csajszi még mindig félellemmel gondol arra, h. látták Őt, és természetesn nagyon boldogok! Háát, én is az lennék, annyi szent! ;)

3 fotót készítettek, vagy legalábbis ennyit küldtek el a ZA Angels-nek, de ezeket én is fölteszem/tettem. Nem olyan érdekesek, de jobb, mint a semmi, és Vanessa se látható rajtuk, legalábbis én eddig nem találtam meg őt, de lehet, h. ott kukucskál valamelyik sarokban! ;)))

Természetesen köszönjük a beszámolót Trentnek és Sierrának!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia!
csak szólok , hogy sztem a 2. képen alul a jobb sarokban (a széken) ott ül vanessa!!!!!!!!!
sztem ,de nem tom pontosan.

xdittax írta...

Hát nem is tudom igazán...Én is benne láttam Őt, mármint én is arra gondoltam, h. Ő lehet az, de valahogy mégsem...nem tudom. :S:)