2008. febr. 6.

Egy gyerek, sok sminkkel

"A HSM csillag elhagyta már smink nélkül valaha is a házát?"
A Star Magazin azt jelentette, hogy Zac Efron egyszer műszempillával, arcán sok pirosítóval és ajkain szájfénnyel jelent meg egy partin. Még Jessica Alba is azt nyilatkozta egy interjúban, h. mikor találkozott vele(a 2007-es Teen Choice Awardson) nagyon megdöbbent, h. annyira meg volt csinálva. "Úgy néz ki, mint egy gyerek sok sminkkel."

Naggyából ennyi állt a Star Magazin februári számában. Na jó a műszempillás dolog kicsit durva, és túlzás, de Istenem, ma már minden magáraadó férfihíresség sminkelteti magát egy-egy nyilvános eseményre, ez így természetes. Sőt, az egyszerű férfiember is ugyanezt teszi. Ezen nem kell csodálkozni, nem kell megbotránkozni, és nem kell ezzel Zacet szapulni. Pláne, úgy nem, hogy azt állítják Róla, ki se teszi sehova se smink nélkül a lábát...! Idióták! De am. Zacet már azzal is "vádolták", h. lopja és ebből kifolyólag használja is Kedvese, azaz Vanessa sminkcuccait... ×D

Credit: Zac-E.Com.
A scant ITT> tudjátok megnézni, mivel most képet feltölteni nem enged...

Később: Ahogy így nézegetem a külföldi Zac fórumokat, rájöttem, h. ma, azaz február 6-án ünnepli Dylan Efron a 16. születésnapját! Háát, Dylan, Isten éltessen sokáig, és az időeltolódást figyelembe véve még nyugodtan kívánhatok Neked egy csodálatos napot! :)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello! Ditta engem mikor veszel fel msn-re??

Szerintem azért kicsit dúrva, h a férfiak is smineklik magukat... A végén nem marad semmi a nőknek!!:P:D

xdittax írta...

Hey, szia!

Nem tudom, hogy lehet, de én már még aznap felvettelek partnernek. Igaz, azóta még nem nagyon voltam fent, de most is gyorsan felugrottam, és újra fölvettelek, hátha most jó lesz. Majd egyeztessünk, ok? :)

Háát, igazad van, vannak pasik akik nagyon elcsajosodnak, de nem is annyira szeressük Őket, legalábbis h. én nem, az biztos!

Névtelen írta...

Hahó!

Ne higgy el mindent, amit írnak - továbbra sem! PH honlapján (szándékosan nem írom ki a nevét, de arról a bloggerről van szó, aki szidja a sztárokat és összefirkálja a képeiket)volt egy cikk Zacről, amely azt találgatta, hogy homoszexuális-e vagy sem. Nem is ez az érdekes, hiszen mindenki TUDJA, hogy nem az, s ez a pletyka mindig előjön, ha nem tudnak mit kitalálni róla. (Legalább olyan konstans, mint az, hogy Zac és Vanessa szakítottak.) A lényeg az, hogy a kommentek között volt egy lány, aki azt írta, hogy San Luis Obispo-ban lakik, így ismeri Zac-et, bár nem igazán közeli barátok, csak amolyan szomszédok. Ez a lány írta, hogy ahányszor a mi kis szívtiprónk hazamegy a szüleihez, úgy viselkedik, mint egy "normális" ember: vásárolni jár, elviszi a szüleit vacsorázni stb. Látszik rajta, hogy nem játssza meg magát: ő alapból ilyen kedves, udvarias és félénk. Majd hozzáteszi: alkalma volt Őt közelről is megfigyelni, így biztos benne, hogy NEM műszempillákat hord, hanem átkozottul szerncsés és szép, hosszú szempillákkal áldotta meg a sors.

Nem tudom, hogy ez igaz-e vagy csak kitaláció, hiszen a kommentek között volt, így nem hivatalos. Bár én hiszem, hogy ez igaz. Legalábbis én ilyennek látom Zac-et. Vagyis ilyennek akarom látni.

Mindenestre csodálkoztam, hogy egy ilyen bejegyzést megjelentettél a blogodon. Ez nem vall Rád, hiszen nem szoktál a pletykákkal foglalkozni (és különben is: kit érdekel, mit mond Jessica Alba?!).

Koncentrálj az igazi dolgokra, Dittám! A Za Angels például felrakta a HSM3 új karaktereinek kiszivárogtatott (így nem végleges) listáját, vagy ott van az MTV interjú a Seventeen Again forgatásáról. Ezek szerintem fontosabbak. Szerintem.

A segítségemet persze továbbra is felajánlom (pl. Details-interjú fordítása stb.).

Pusszka!!!!
Névtelen Barátod

xdittax írta...

Én nem fogok védekezni, nem is akarok, de azért mert közzétettem egy kis pletykát, még nem hiszem el. Igaz, nagyon nem írtam le a véleményemet, de egy ilyen sminkes szóbeszéd, még nem fog kirajtam. Azért adtam fel, h. mindeki elolvashassa, és mert ez is Zachez tartozik, de nem kell feltétlen elhinni.

Én is csatlakozok hozzád, NB, és ahhoz a lányhoz aki Zac közelében él, hiszem, és tudom, h. Ő is csak egy egyszerű emberke, akit, mivel már mindehol ismernek, örökké támadni fognak. Ettől függetlenül sajnálom, hogy egy kicsit csalódtál bennem, de sztem végülis egyáltalán nem baj, ha ilyen cikkeket és apróságokat is közzéteszek, ugyanúgy, mint a fontosabb híreket, interjúkat stb. Mikor mi van, azt fordítom. :)

Nemrég értem haza, és alig néztem szét a neten, csak elkezdtem Vanessát fordítani. Nemsokára föl is adom majd, de úgy fordítottam ahogy nekem jólesik, és ezt kérek Mindekit, tartsa tiszteletben.

Utána majd gyorsan megnézem azt az általad említett, cikket. Mert tényleg fontosabbak, de tegnap mikor keresgéltem, még azokat nem találtam. Ezek csak a mai anyagok lennének, és lesznek is! :)

Azthiszem lehet, h. egy kis részben, vagy nagyobban, de igénybe venném a segítségedet, de csak ha ez nem probléma, és megoldható.

Cupppok Neked:
Ditta×××

Névtelen írta...

én örülök, h ezt a pletykát is megosztottad velünk! szerintem ez is érdekes!:) am a VanAshBreNique-en is vannak új hírek... :D:P

csak így tovább Ditta! :D:D

xdittax írta...

Köszönöm nóryyy, végülis egy kis pletyka tényleg nem árthat, de attól maradjon csak szigorúan annak! :)))