2008. febr. 10.

The Future Is Green!

...de ha a jövő nem is lesz zöld, Zacen ez a szín akkor is jól mutat...×P

Na jó, ez egy kicsit csúnya és gonosz megjegyzés volt, mert mindeképp zöldnek kell lennie a jövőnek! És ezért persze nekünk kell tenni, minél hamarabb, és minél többet! De ez a hír, ahogy ez a blog maga se a környezetvédelemről szól, még ha én magam is a szívem ügyének érzem, és ha csak apró dolgokkal is, 15 évesen de próbálok hozzájárulni a szebb, boldogabb és zöldebb jövőhöz!
Nos Zac Efronunk egyenlőre nem a legnagyobb tettekkel de egy kicsit hozzájárult ahhoz, h. mindezt észrevegyük, és a pólójával fölhívta arra a figyelmet, h. a jövőnknek valóban zöldnek kell lenni, bár ezt már Ő tényként hirdeti, csakúgy mint mikor abban a 'The War Is Over' felíratú pólójában járt-kélt.
Most Zacet egy étteremből jövet videózták le, nemmeglepőmódon a Paty's-ből távozott, tegnap, azaz febr. 9-én. Vajon ki hívta fel Őt?:)



EDIT: Közzétették az idei, 2008-as Nickelodeon Kids Choice Awards jelöltjeit, de sem Zacet, sem Vanessát nem jelölték díjra. De azért érintettek, mert a High School Musical: Sing It nevű videó/karaoke játék esedékes díjra a Legjobb Videójáték kategóriájában.
A díjátadó ceremónia március 29-én lesz Jack Black levezénylésével!
Reméljük, h. megjelennek az eseményen kedvenceink!

Nincsenek megjegyzések: