2008. febr. 8.

Vanessa album infók!



A VABN fantasztikus híreket osztott meg velünk, bár csak közvetíve a Hollywood Records-tól. De kezdjük az elején!
A kiadó létrehozott egy olyan blogot, amin a rajongók kérdezgethetnek a kedvenceikről. (Természetesen azokról, akik a kiadóhoz tartoznak!)
Nos, a VABN egyik barátja, Tim is tett föl néhány kérdést, és persze arról a személyről, aki minket is nagyon érdekel. És szerencséjére, és így a mi szerencsénkre is, egy pár kérdése válaszra talált!
Pont azért, mert mindenki annyra várja Vanessa 2. alumát, az első és egyik legfontosabb kérdés a kiadatási dátumról szólt, és arról mikor hallhatjuk első dalát a rádiókban. A válasz pedig a köevtkező volt:
"Vanessa Hudgens jelenleg is dolgozik a második albumán, és a munkálatokat kb. a tavasz végén fejezi majd be, tehát ezáltal mi a nyárra tervezzük a kibocsátását."

Aztán egy másik igazán fontos kérdést is megválaszoltak, mégpedig azt, h. esetleg előferülhet-e, h. Vanessa nem csak az USA-ban reklámozná, promótálná az albumát. És hihetetlen módon azt válaszolták, h. megeshet, h. Van az Egyesült Királyságba is mehetne, továbbá Európába, vagy akár Japánba is!
Az, h. tényleges túrnéja lenne, még egyenlőre beszélgetésekben sem esett meg, de kitudja?!

Tim azt is megkérdezte, hogy Nessa JR Rotem, Sean Garett, Tim James és Antonina Armata producerek mellett dolgozik-e valakivel az új albumán.
A HR válasza pedig újdonságokat rejtett magában. Az biztos, hogy Robbie Nevil, Matthew Gerrard és Jon Lind is részt vesz a produceri munkálatokban, de akár még az lehet, h. V Timbaland-del is együtt fog dolgozni, és tudjuk, h. ez már önmagában nagy sikert kecsegtet!
A klippek száma, pedig az eladási eredményektől függ majd. Mi bízzunk a legjobbakban!

És most következzen egy kis információ azokról a producerekről akiket megemlített A HR.
Robbie Nevil neve az 1. Hannah Montana filmzenéhez, és a High School Musical 1 zenéjéhez fűzűdik. Ő egyébként énekesként, és dalszerzőként is működik.

Matthew Gerrard Vanessa Let's Dance és Never Underestimate A Girl című dalaiban segédkezett.

John Lind olyan neves emberekkel dolgozott együtt, mint például Madonna, Natasha Bedingfield, és mostanában a Jonas testvérekkel.

És természetesen mindenki ismeri Timbalandet, őt nekem sem kell bemutatnom. Timbaland szintén rgengeteg híres zenésszel dolgozott együtt, elég csak a Justin Timberlake és Nelly Furtado számra gondolni, vagy a méltán híres Apologize-ra.

Viszont nemcsak a Hollywood Records-nak, és így ennek a Timnek, ill. a VABN-nek mondhatunk köszönetet az albuminfókról, hanem a Popstar! Magazinnak is! Merthogy bejelentették, h. Vanessa Hudgens 2. szólólemezének kibocsátási dátuma nem más, mint (a nyakunkon lévő) június 24.-e!

Hip, hip, hurrá!^^

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

És mi annak a blognak a címe???

Névtelen írta...

szia!
te fordítógéppel fordítasz?
szép a blogod!
dennis

xdittax írta...

Hmmm, ez egy nagyon jó kérdés nóryyy, és engem is érdekelne, de egyenlőre
eddig hiába kerestem, nem találtam meg a címét.

dennis, a Te kérdésedre a válaszom, az, h. so-so. Vettem már igénybe fordítógépet, vagyis ilyen online segítséget, nem is egyszer, nem is tagadom, de ugyanúgy használom a szótárat, és a józan paraszti eszemet, ahogy azt az egyik tanárnőm szokta volt mondani, és ez a legfontosabb!:)
Köszönöm a dicséreted: Ditta

Névtelen írta...

Névtelen barát! Akkor tudnál segíteni? Divattal kapcsolatos cikkről lenne szó. Lécci ha tudsz írj mail-t a phoebe_charmed@citromail.hu-ra vagy a highschoolmusicalfan@citromail.hu mail címre!
Am Ditta ha Te is tudnál segíteni, akkor lécci Te is írj vmelyik címre! Köszi!

Coffee Cat írta...

Szia Ditta!
Véletlenül akadtam rád. Beírtam a Google keresőbe a coffee bean szót és a Te blogodat dobta ki elsőnek. Nem ismertem Vanessa Hudgens-t, de már a YouTube-on meghallgattam a blogod miatt a számait. Közben rájöttem, hogy láttam az egyik amerikai sulis filmben. Szuper a blogod! Tényleg 15 éves vagy? Hát, gratula még egyszer!
szia
Zsuzsa

xdittax írta...

Oh, Robin, én sztem visszautasítom az ajánlatodat, de kedves, h. rám is gondoltál. Én még mondom nem vagyok annyira nagytudásúfordító, és én is segítségre szorulok még! Ráaádásul időszűkében is szoktam szenvedni, remélem megérted, és nem haragszol! De mégegysezr, köszönöm!

Háát, Kedves Zsuzsa, ez fantasztikus! Úgy értem hihetetlen véletlen, nagyon kedves és mókás! :) A blogom alanyai híresek arról (is), h. sokat kávézgatnak, de akkor is meglepő, h. ezmiatt pont itt kötöttél ki! Köszönöm a "bókodat", és tényleg, valóban 15 éves vagyok, ezt nem tagadhatom.
Remélem még visszatévedsz erre az oldalra, és írogatsz ide, pláne ha elnyerte szeretetedet Vanessa Hudgens, és elbűvölő hangja!:)
Köszi, puszi: Ditta

Névtelen írta...

sya Ditta Ewii vagyok!!!
Tudnál nekem valakit keresni aki a napi híreket Zanessáról le fordítaná nekem külföldi oldalakról???
És ha valaki olvassa az irjon nekem vissza ide a Ditta oldalára és akkor megbeszéljük!!!Köszy előre is!!
És ha valakinek van velem blogot nyitni ami a hsm-ről szól akkor annak is örülnék!!!
Köszy:Ewii♥