2008. febr. 1.

GirlFriend(s)


A mi Nessánk pózol az ausztráliai Girlfriend magazin márciusi címlapján, tehát az újság belső oldalain is többször felbukkan. Őt emlegetik az új Rachel Bilsonként, és stílusát is elemezgetik. Barátságát Ashley-vel teljesen igaznak tüntetik fel, és ezt nagyon is jól teszikl! Bezzeg a magyar pletykalapok...! Az egyik legújabbban pl. azt írják nagy szalagcímnek, h. Zac Efron csakis kizárólag a pénzre hajt...Eszementek, erre tényleg nincs jobb szó!

Nem is szoktam megvenni ezeket a lapokat, a suliban látom másoknál, és úgy sajnálom azokat akik tényleg ezeket a lapokat veszik forrásként, akik mindent elhisznek nekik. Nálam ezért se láthattatok eddig magyar újságok scannjeit, de ha valaki nagyon akarja megoszthatja másokkal! Én magam bár lehet, h. elolvasom a cikkeket, nagyon nem foglalkozok velük, és nem is kell.

Mindezek mellett más fontos közlendőm is vagyon, ami Baby V új, Will című filmjéhez kapcsolódik! Mint azt tudjuk, Zac Efron még mindig Matthew Perry-vel forgat, és most úgynézki, Vanessa is kap egy Barátot. Méghozzá egy Jóbarátot! Bizony, a Variety jelentette, h. Lisa Kudrow is feltűnhet majd a filmben! Sőt, állítólag még David Bowie is kapott egy aprócska szerepet! Ha mindez valóban igaz, nagyon hamar türelmetlenné válok! ×D

Egyébként megerősítették, h. a tegnap említett Scott Porter valóban erősíti a Will szereplőgárdáját!

Forrás: VABN.

Nincsenek megjegyzések: