2008. febr. 12.

Zanessa @ Oprah Show

Egy boldog családot hatalmas meglepetés ért, ésszemmel láthatóan nagyon örültek is neki, persze csak az első nagy megdöbbenés után.
Sajnos én igazából nem vagyok otthon ebben a témában, és az Oprah Winfrey show-ban, de a videóból és pár leírásból azt veszem ki, h. vannak emberkék akik segítenek megvalósítani családoknak, jelen esetben kisgyermekes casládnak az álom házat, vagy álomszobát! Ebben a részben egy tündérmesébe is beillő kis lakosztályt "készítettek" el, és két erre nagyon érdemes rajongó, Izzy(10) és Lily(8) a HSM filmekből kapott hiteles kellékeket!
A Hale család megnyerte három unokahúguk törvényes gyámságát. Beküldtek egy szalagot Oprah-nak, és reménykedtek benne, h. őket is kiválasztják, és segítenek megépíteni nekik az álomotthonukat! Hát ez megtörtént! Ez alkalomből pedig, egy előre felvett, különleges üzenet érkezett a HSM filmek (fő)szerelmespárjától, Zac Efron-tól és Vanessa Hudgens-től! A fantasztikus ajándékok között, amiket küldtek Nekik, egy helyes ruha, amit Gabriella viselt a HSM 1-ben, és Sharpay rózsaszín köntöse a HSM 2-ből. Felbecsülhetetlen!:) És a kislányok reakciói annyira aranyos!

Zanessával kapcsolatosan pedig, nem tudni, mikor vették fel az anyagot, és az se biztos, h. együtt voltak akkor, az is lehet, h. csak egy kis időt szakítottak rá a forgatási szünetükben..Mindenesetre akkor is Zanessa, mégpedig nagyon helyes Zanessa!<3 Még egy kis megjegyzés, Vanessán pedig jól láthatóan rajta a gyűrű! Ha ez számít valamit...


Forrás: ZA Angels.

Ma már nem hiszem, h. többet is tudnék nyújtani, iszonyú elfoglalt vagyok, becsszó, és többek között ezért sincs elég időm a citromail-re válaszolni! Mindenkitől bocsi!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kár, h nem tudsz fordítani, mert láttam, h a Za angels-en is vannak új hírek... De azért köszi!:)

xdittax írta...

Egy kis pluszt még gyorsan feltettem, mert végülis fontos, de rövid is! ;)