2008. febr. 18.

Vége az Austin-i csöndnek?!


Szép estét Mindenkinek!

Pont erről beszélgettünk az egyik kedves olvasómmal, h. lassan-lassan nagyon-nagy lesz a felhajtás Zac és Vanessa körül. Ezt most legeleőször, és jelenesetben Nessán érzékeljük, merthogy...:
Vanessánk vasárnap(17.) megjelent a LAX repülőtéren, és ahogy sejteni lehetett, beigazolódott, h. csak egy röpke hétvégét töltött LA-ben, de ez idő alatt minden egyes napon utolérték Őt a fotósok. De úgy néz ki, ennél tovább is mentek, és a landolás után Austin-ban is megtalálták Nessát. Innentől kezdve akár az is mgeshet, hogyha V épp a szabadidejét tölti, és nem a Will forgatáson robotol, akkor azt is megfogják örökíteni, ahogy azt eddig nem tették...Ez pedig elég fárasztónak hangzik, vagy nem? Vélemények? Még szerencse, h. Zac nyomába nem szegődtek, pedig Ő egy szép nagy világvárosban forgat feltehetőleg, mégpedig London City-ben!

Mindenestre az összesített, két repcsiteres fotókat megnézni, ITT tudjátok!
A Just Jaredazt is megoszotta Velünk plusznak, h. Vanessa csini öve Diesel márkájú, de ez csak egy majdnemlényegtelen apróság! :)

Ui.: A 16.-ai Vanessa candid képek 3 újjal lettek gazdagabbak a Miss Vanessán, ezekből jól látszik, h. Vanessa a nap folyamán egy kis bevásárlást is megejtett. A képeket ITT találod!

3 megjegyzés:

Szaszy írta...

szia!minden elismerem az oldalhoz folyamatosan járok ide...szinte ez a legjobb amit valaha láttam!!imádom a Zanessa párost élek halok értük:Dés azok a pletykák ugy feltudnak idegesiteni..ma egy olyat olvasok a bravo-ba hogy Zac nem is "igaziˇ" férfi!igaz nem tudom miért irták de holnap megveszem az ujságot és utána nézek!Vanessa meg egyre szebb<3Példakép:) és tééleg csak igy tovább az oldalal..Szaszy

Névtelen írta...

Én is nagyon imádom ezt a Blogot!Egyszerűen fantasztikus!:D Így tovább!;) A cikhez meg hozzászólva:én nem tudom elképzelni,hogy hogyan bírják elviselni,hogy állandóan követik Őket!A helyükbe én...(még jó,hogy nem olyanok,mint én:D)
puszi:Taki

xdittax írta...

Sziasztok!
Osztozok felháborodásotokban, nagyon elviselhetetlen lehet számukra, h. ennyir kíváncsiak rájuk, és persze így azt lehet mondani, h. mi is azok vagyunk, és ezért olyan fura érzés ez az egész. Vágyok az új Zanessa-képekr, de azt is szeretném ha békénhagynák Őket, hadd lehessen egy kis nyugtuk. És arra, h. Zac meleg... Zac azt nyilatkozta, persze nem a Bravo szerint, h. ez Őt nem érdekli, elviseli, ezért minket is hidegen kell, h. hagyjon, de akkor is mégis, nagyon idegesítőek ezek a magyar szennylapok által kitalált rágalmazások, hazugságok.

Mindenesetre mindkettőtöknek köszönöm a "bókokat", artó aranyosak vagytok! Puszi Nektek: Ditta