2008. febr. 1.

Összekötik életüket?


"A HSM népszerű szívtiprója megakarja mutatni az elkötelezettségét!

A tinédzserbálvány Zac Efron a barátnőjének, Vanessa Hudgens-nek adott egy gyémántgyűrűt.

A High School Musical csillag(20), egy a szív alakú, Paloma Picasso által tervezett gyémántgyűrűt vett kedvesének, ezzel bizonyíva be, hogy ő milyen elkötelezett a kapcsolatukat illetően.

"Ez az imádnivaló és korban megfelelő Vanessának lesz' - nyilatkozta egy barát az In Touch Weeklynek. "Ez tőle van(Zactől), hogy szereti Őt."

A pár a High School Musical 2 kibocsátása óta távol tartották a virágzó romantikájukat a reflektorfénytől.

De múlt októberben Vanessa bevallotta azt, hogy Ők valóban egy párt alkotnak. A publicistája megerősítette, hogy Vanessa zenei videója, a Say OK annak a hírnőke volt, h. Ők egy pár!"


Forrás: Now Magazine.

Na, most lehet találgatni! Hozzáfűznivalóm, sztem már azért kiderült, h. csak többé-kevésbé bízok, és lehet bízni egyáltalán az ilyen cikkeknek, magazinoknak, de ezt Mindenki eldöntheti maga. Kötelességemnek éreztem, h. ezt megosszam Veletek, de szigorúan vegyétek pletykának, hiszen tudjuk, h. Ők még fiatalok. Nem azt mondom, h. a házasság korhoz van kötve, és szeretek eljátszani azzal a gondolattal, h. előbb-utóbb úgyis a lagzi jön, de azért csak óvatosan. Mindenesetre ez is egy magyarázat lehet arra, h. Zac miért nem hordja a Kuuipo-gyűrűjét...;):P...<333

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Tök jó a blogod! Am mi van a Zac interjúval: Már nem emlékszem, h milyen újságnak adta... De remélem Te tudod és hamarosan megosztod velünk...:D További sok sikert!:)

xdittax írta...

Szia Nóryyy! Nem, nem felejtettem el a Zac-interjút, amit amúgy a Details magazin késszített Vele, és már mondtam, h. majd egy Vanessa interjú is jön, és nem is olyan soká! Jövő héten lesz egy 3 napos szünetem+a hétvége, és akkor nagyon neki esek! :))) Legyetek türelemmel! Puszi, és nagyon köszönöm a dicséretet! ×)

Névtelen írta...

Ok, köszi! Annyi munkád van ebben a blogban és igazából már az egy nagy kincs, hogy így lefordítod nekünk ezeket a dolgokat! Tartalmilag, nyelvtanilag is nagyon szuper! Alig, sőt 1általán nincs ilyen jó Zanessa-s blog, mint ez! Ha van msn címed, lécci vegyél fel, mert szeretnék tőled kérdezni rengeteg mindent! vnora133@msn.com

xdittax írta...

Köszönöm, mégegyszer csak megköszönni tudom az elismerésed, nagyon sokat jelent ez nekem! Valóban nagyon sokat fektetek be a blogmba, és örölök, h. ez meg is látszik! Nem félvállról csinálom a dolgokat, soha semmilyen egyéb területen se ez jellemző rám, hanem megpróbálok minél pontosabb lenni! MSN-em van, föl is veszlek Téged, de nagyon nem szoktam ott tartózkodni, sőt szinte semmit, mert teljesen elveszi az időm, és nagyon kiakaszt örökké, mert azt se tudom már néha hol áll a fejem, akkora zűrzavar uralkodik ott olyankor! :D De majd időt szakítok rá, ígérem! ×)