2008. febr. 23.

Baby V frissek!

Sziasztok!

Szörnyen röstellem magam, de fáradt vagyok, néha levert, de a hétvégém annál zsúfoltabb lesz! Rengeteget fogok okosodni, de akkor annál kevesebbet frissíteni. Remélem megértitek! Ha letudom a hétfő-keddet, akkor visszatérek a megszokott tempóhoz! :)


Viszont Vanessa nem lassít, és most is vele fogok frissíteni, na meg a Will-lel!
A minap a 'Will' stábja a Mills Elementary sulinál jelent meg, és az iskolát arra használták, h. ott forgassanak. Természetesen a mi egyetlen Vanessánk is jelen volt a forgatáson!
Darlene Case másodikos tanár szerint, Mills Principal Patricia Butler engedélyt adott meg a stábnak a használatra,tehát a nagy teherautókat és a nehéz berendezésekjet is

Case fia, Graham olyan szerencsés volt, h. odamehetett Vanessához, és kaphatott Tőle egy autogrammot. A korábbi Mills diák és a mostani Small Middle School hatodikis diákja azt mondta, ő is egy ideig Hudgens rajongója volt.

"Láttam őt a High School Musical 1-ben és 2-ben" - mondta fiatal Case. "És Ő nagyon jó énekes!"

A "Friday Night Lights" sztár Scott Porter, aki a filmben Ben Wheatley karakterét játssza szintén aládedikált Graham-nak. További csillagok között,akik kavarogtak a diákok között, ott volt Lisa Kudrow (Jóbarátok Phoebe-je), Aly Michalka (énekesnő) és Gaelan Connell, aki Will Burton szerepét játssza.
"Mindenki igazán nagyszerű volt!" - mondta Case.

Azonban a Mills Elementary nem az egyetlen Oak Hill-i hely, ahol a múlt héten forgatott Hollywood. Az autósok, akik Highway 71 mentén cirkálnak, nagy aktivitást észleltek Jim's Restaurant-nál hétfőn, és kedden a Walden Media/Summit Entertainment co-termelésként, és az Albertson's fűszerraktárnál, de ezek már valószínűleg nem a 'Will'-hez kapcsolódnak!

A mellékelt képen Graham Case látható Nessánkkal!

Videó is felkerült arról, amint Vanessa autogrammot osztogat, tessék csak megnézni!


Továbbá 2 olyan fotó is napvilágott látott a Will próbáiról, amin V is felbukkan! Ezekért köszönet illeti a VABN-t!




És a legfrissebb, Vanessa nagyon cselesen kifogott a papparazzikon, és mióta múlthétvégén visszautazzot Austinba, nem hallotunk róla. Viszont 22-én úgy láthattuk Őt viszont, amint épp megérkezik a LAX repülőtérre, - egyenes hajjal, rengeteg cumóval, és kiskutáyájával, (csak az az eszeveszett jópasi, Zachary hiányzott mellőle, nem gondoljátok?×P) - és elutazik, mondjuk hová is...?! Azt hizsem a lesifotósok csak nézhettek, mikor észrevették Nesst, aki kitudja hány napot tölthettett nélkülük nyugiban!
A képekért kattintsatok IDE!

Majd még megpróbálok jelentkezni, de ez még egy kicsit kilátástalan. És a commenteitekre is minél hamarabb válaszolok! Puszi Nektek: Ditta×××

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Éppen távozik Austinba, s nem pedig megérkezik LA-be. A vicc az, hogy a fotósok nem is tudtak arról, hogy valószínűleg pár napig otthon volt.

De olvasd el a 215-s bejegyzést a JJ-n a kommentek között. Nem tudni, hogy igaz-e, mindenesetre hihető: http://justjared.buzznet.com/2008/02/22/vanessa-hudgens-crimson-cutie/

Pussz! Rita

Ui.: A beszélgetést majd egyszer folytatjuk...

xdittax írta...

Szia!

Tudom, már tegnap észrevettem a bakimat, de már nem volt energiám kijavítnai, persze meg kellett volna tennem. Ezért mindenkitől elnézést kérek, és köszönöm, h. Te is rámszóltál! :)

Wow, a történet, mármint a story fantasztikus! Persze hihetetlen, de jó értelemben. És én elhiszem. Valahogy a csajszi stílusából is, ráadásul miért is ne fordulhatna elő! Köszi szépen, h. szóltál róla, mert így most tök szupi kedvem lett! :)

Egyébként úgy érzem, Vanessának nem lenne muszáj kerülgetni az Őt is Zacet illető kérdéseket. Végülis annyiból még nem lesz nagy gond, ha megmondja, h. még mindig együtt vannak. Oké, ha ennél többet nem mondnanak, de ennyit azért mégiscsak, nem igaz? :)

Puszi Néked is: Ditta