2008. febr. 19.

Oscar/Bat Mitzvah

Figyelem! Figyelem! A következő sorok szigorúan csak óvatosan kezelendőek, és egyelőre nem tekintendők igaznak, kizárólagosan csak pletykáknak kell venni! Majd meglátjátok miért, kicsit hihetetlen, és én is kétkedésel fogadtam!

Hollywood — A tinikirálynő Miley Cyrust hozzáadták az Akadémia Díjátadójához, hogy megajándékozza Zac Efron színészt egy életre szóló Oscar szobrocskával, kitartó és sok munkájáért.
"Megtisztelt vagyok, hogy nekem alkalmam lesz arra, hogy segítsek tisztelni egy ilyan kiváló színészt"
- mondta Cyrus. "A rajongói sürgették az egész karrierjét, amin már évek óta dolgozik."

Az az elhatározás, hogy megajándékozzák Efront egy Oscarral, rengeteg vitát váltott ki, hiszen Efron-nak eddig csak egy nagy mozifilmje készült.

"Szerepelt a Hajlakkban, de ez minden!" - mondta Amy Williamson, aki már 1964 óta az Akadémia tagja. "Úgy gondolom, ez egy szégyenletes és kétségbeesett kísérlet, arra,
hogy a gála producerei a fiatalabb közönséget is vonzani tudják."


De a gála producere, Gil Cates, megvédi azt az elhatározást, hogy megtiszteljék Efront azáltal, hogy rámutatnak a sok munkájára.

"A munkája legnagyobb része televízióban volt, ez igaz. Mindazonáltal sokunk azt hiszi, hogy a színjátszása túlszárnyalja a televíziót vagy bármely más médiumot" - mondta Cates. "A bámulatos karrierében senki nem tudja elfelejteni, amikor megjelent a 'The Suite Life Zack és Cody' Trevorjaként 2006-ban, vagy a lélegzetelállító előadását Dannyként az 'NCIS'-ben, vagy a fiatal Simonként a 'Firefly'-ban. Ez a fiatalember megérdemel egy Oscart."

A tiszteletbeli Oscarról azt hitték, hogy Robert F Boyle-nak, egy olyan művészeti igazgatónak adják, akinek neve többek között a 'The Birds'-hez, és a 'North by Northwest'-hez..

"Az Akadémiából valaki tegnap éjszaka felhívott engem, és tudatta velem, hogy a díjat valami Efron fickónak adják." - mondta a 98 éves Boyle. "Szintén visszavitték a jegyeimet a gálára. Azt mondták, hogy már nincsenek rendelkezésre álló ülőhelyek, mert nekik más embereknek kell helyet csinálniuk."

"Megpróbáltuk elszállásolni Robert Boyle-t, de sajnos nekünk szükségünk volt az extra ülőhelyekre Zac és a HSM beli sznésztársai miatt." - mondta Cates.

Forrás: DateLine Hollywood + Charming Efron

***
Most gondolom Ti is elképedtetek, de én sehol máshol nem olvastam ezt a hírt, csak a forrásnál, és ezért se hsizem el annyira. Az egész olyan lehetetlennek tűnik, ráadásul nekem nem is tetszik annyira. Ne értsetek félre, nagyon szereteném majd Zacet Oscarral látni, de majd. Egyszer. Nem érzem úgy, h. már megkéne kapnia. Hiszen számtalan más színészemberke van még, akik talán még érdemlegesebbek lennének az Oscarra, mert ez mégis csak az Oscar, és szívem szerint, bár nem ismerem, de biztos vagyok benne, h. ez a 98 éves bácsika is megérdemelné a díjat! Szóval egyelőre kacsának nézem ezt az információt, majd kiderül, h. tényleg az-e, legkésőbb magán a gála estéjén, vasárnap, azaz 24-én!
Persze azért örüllnék ha Zachary megjelenne ezen az igen neves, méltán híres díjkiosztón, díjjal, vagy anélkül, de ha valóban ígylenne, akkor muszáj Neki 2 nagyon fontos, betartandó tanácsot adnom, úgyhogy kérlek zac, nagyon figyelmesen olvasd el, rendben?;)

1. Erre a díjkiosztó hacacáréra nem illendő, nem ajánlott, és egyáltalán nem is megengedett egyedül érkezni, muszáj legyen valakit vinned magaddal, akivel végigvonulsz a vörös szőnyegen, akit magadhoz tudsz ölelni, akikvel végig tudod élvezni a páratlannak ígérkező estét. És ez a személy, ha lehet, ne az Édesanyukád legyen (bocsi Starla), hanem mondjuk a Szíved választottja! <3 Remélem elég világos voltam, és vetted a célzást! Ha igen, akkor elintézettnek tartom a dolgot, mert szerintem szívesen és römmel elvállalja majd ezt a szerepet, de csakis Érted és Miattad! ;)
2.
Eszedbe ne jusson ilyen frizurával megjelenni!



Ne haragudj, nem akartalak megbántani, és nem mondom, h. szörnyen áll Neked, mert tényleg nem áll, csakhát első látásra nagyon meglepett. Aztán hozzászoktam, és már tetszik is, de azért az Oscaron szerintem Te se ilyen frizuval szeretnéd a tiszteletedet tenni, persze mégegyszer mnondom, igazán helyes! De úgy hiszem, ha szépen megkéred a fodrászod, akkor a hétvégre még "rendbe tudja tenni"! :) Egyébként persze tudjuk, hogy azért változott a hajad viselete, mert forgatsz egy "régiidőkben", pontosan 1937-ben játszódó filmet, szóval elnézzük Neked, és mégjobban várjuk a filmet, pláne mostmár a hajad miatt. Amiről ugyebár most jelentek meg az első képek, amikor a 'Me and Orsoen Welles' producerének a lányának a Bat Mitzvha-ján készültek, csakúgy sunyiban, Londonban. (A Bat Mitzvah [a fiú megfelelője: Bar Mitzvah] egy ünnep, amelyen a zsidó származású gyermek nagykorúságát ünneplik 12-13 éves korban, ahonnan számítva felnőttnek számít az illető és felelősséggel tartozik a tettei iránt. - köszönet érte Ritának!)
És most ha nem haragszol, viszatérek kedves olvasóim körébe! Mégegysezr köszönöm a figyelmedet, és örülnék ha akkor is megfogadnád tanácsaimat, ha esetleg mégse az Oscarra látogtanál el a közeljövőben.

Ami egyébként megeshet, mint már eddig is hajtogattam, de az is kiderült, a Man nevezetű szigeten február 24-én kezdik a 'Me and Orson Welles' című filmet forgatni, és valószínű, h. Zachary is már az első napon ott munkálkodik. Szóval az első hír valóban csak egy kis, pontosabban nagyonn pletyka lehet! De azért elég érdekes, és muszáj volt Veletek megosztanom! Ti meg ossztátok meg a hozzáfűznivalóitokat! :)

Puszi!

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Mi bajod a sérójával?

xdittax írta...

Szia!
" nem mondom, h. szörnyen áll Neked, mert tényleg nem áll, csakhát első látásra nagyon meglepett. Aztán hozzászoktam, és már tetszik is!"
Nincs semmi bajom, csak egyszereűen először furcsának találtam! :)De már megtetszett, és nem állt szándékomban kemény kritikával illetni! Csak jobban szeretem a megszokott hajával, ennyi az egész! :)

Névtelen írta...

Szia!

3 megjegyzésem van:

1) a cikk szatíra, ne vedd komolyan, direkt csinálnak viccet abból, hogy Mr. Efron karriere és népszerűsége ilyen intenzíven pozitív irányban változik, miközben más színészek nem részesülnek ekkora elismerésben csak azért, mert már nem fiatalok és eszméletlenül jóképűek (bár nekem az új frizuja nagyon tetszik - kövezzetek meg!). Erről szerintem nem ő tehet, ahogy arról sem, hogy ilyen helyes pali. Én személy szerint utálom az ilyen cikkeket, mert azt sugallják, hogy ő nem érdemli meg a sikereit, vagy hogy nem jó színész, csak egy csinos arc. Ami pedig szerintem nem igaz, én például nagyon szeretem a színészi játékát is (magam is színészféle vagyok, értek hozzá egy keveset), csak a csókjeleneteleken kellene dolgoznia! Komolyan mondom! Nézzétek meg akár a Hajlakkot, akár a HSM2-t: nem hiszem el, hogy átéli a pillanatot (még Vanessával sem). Biztos izgul vagy fura neki a szituáció, mindesetre szerintem dolgozhatna rajta - mondjuk vállalnám a korrepetálását... (Viccelek, arra ott van neki Nessa!) Juj, elkalandoztam, bocs...

2) a Bat Mitzvah (a fiú megfelelője: Bar Mitzvah) egy ünnep, amelyen a zsidó származású gyermek nagykorúságát ünneplik 12-13 éves korban, ahonnan számítva felnőttnek számít az illető és felelősséggel tartozik a tettei iránt.

3) a hely neve Isle of Man és nem Man. Zac pedig jelenleg olvasópróbán van Londonban.

Ne érts félre, csak gondoltam, tisztázok ezt-azt. Mindenesetre imádom a blogodat!

És véleményt várok Zac csókjeleneteiről!!! Nem baj, ha nem értünk egyet, csak kíváncsi vagyok..

Pusz: Rita!

xdittax írta...

Szia Rita!

Először is, felkeltette az érdeklődésemet, h. színészféle vagy!:)
Gondoltam, h. kacsa a hír, ez majdnem egyértelmű is volt, de ezt már írtam a cikkben is. De azért alapjába véve elég érdekes hír, és ha az első mondatotad olvastam, akkor meg máregy cseppet rosszinulatú is! Mostanában Zac már tényleg annyira közkedvenc, fura is, h. eddig nem "támadták" meg. (kiv. a magyar lapok, meg Perez H.)
Zac tartózkodási holléte tiszta volt, de ez a Bat Mitzvah-os segítséget nagyon köszönöm! Eszembe se jutott, h. ennek jobban utána kéne néznem, és fantasztikus, h. ilyeneket tudsz!
A csókjaihoz, főleg a Nessával valóhoz egyetértek, márt bár maga a csók gyönyörű volt, és nagyon romantikus, mikor vége lett, Zac - és most bocsi- de olyan fura fejet vágott, nem volt boldog, nem mosolygott, szóval igazából nekem ez jött le furcsán!

Köszönöm az észrevételeidet, megjegyzéseidet is, is a 2. pontban a segítségedet is!
Most sietnem kell, puszi: Ditta

Névtelen írta...

Szióka!

"Szakmailag" csak annyit tudok mondani róla, hogy a testbeszéde nem árulja el azt, hogy ő tényleg átélné a pillanatot, ami pedig csodaszép kellene hogy legyen. Ha a forgatásról készült fényképeket nézzük, látható, hogy legalább 30-40 cm-re van egymástól a csípőjük, így a meghittség pedig eleve lehetetlen. OK, ez az első csókuk a film szerint, nem kell lerohanni a másikat, de azért odahúzodom a partneremhez, nem?

A másik bajom vele meg az, amikor elveszi a száját akár Nessáéról, akár Nikkiéről: olyan, mintha csak kipipálta volna a dolgot és kész. Nem mozog a szája (ez furán hangzik, de nézd meg nyugodtan), mármint nem lehel még egy utolsót egyik lány ajkára sem.

Szerintem egyébként a HSM2 extrái között található "elrontott" csók sokkal igazibb, mint a filmben meghagyott. És ha megnézzük a csókjelenetet, egyértelmű, hogy többször vették fel (és a vágás is rossz, mert hol az egyikőjük keze van felül, hol a másik fogja a partnere arcát). Ám ha jobban megfigyeljük, amikor távoli képet mutat a kamera, egyszer látható az, hogy teljesen közel állnak egymáshoz és majdnem felfalják a másikat (és nem mellesleg forrón ölelkeznek). Na, azon a csókon látszódik, hogy igazi, arról elhiszem, hogy átélik! (Tudom, a Disney gyerekeknek forgat, így ki kell vágni a túlfűtött dolgokat, de nem lett volna jobb azt a pillanatot meghagyni?)

Amúgy meg az arcjátéka és a színészi teljesítménye páratlan! Látom a szemében a tüzet és tudom, hogy teljes mértékben átéli a karakterét. Persze a HSM-ben könnyű dolga volt: elhitetni azt, hogy szerelmes Gabiba/Nessába nem olyan nehéz. És tudjuk, hogy Nikkivel is jóban vannak, szóval vele is könnyen ment a forgatás. Én azért várom a "Me and Orson Welles"-t, mert kíváncsi vagyok, mit tud nyújtani új környezetben és szerepben. Bár biztos vagyok benne, hogy jól fog teljesíteni. És Nessát is szeretném már látni és főleg hallani "kigyógyult" dadogósként. Még ha nem is kapnak erre Oscart, azért kíváncsi vagyok.

Nem akarom persze kritizálni őket, mert imádom mindkettőjüket, csak úgy gondolom, van hová fejlődniük. De az is biztos, hogy nincsenek elkésve semmivel...

(Jó, még egy utolsó kritika, azután abbahagyom: beszédhang-képzésre is kellene járniuk, mert ha valaki eredetiben megnézi pl. a HSM2-t, amikor a szakítás előtt Troy/Zac azt mondja, hogy "You can't quit", vagy amikor Gabi/Nessa a cipőjével és a nyakkendőjével szivatja a medenceparton, majd azt mondja, hogy "Kidding", az egyszerűen fülsértő. Bocs, de így vélem.)

Mindesetre jó, hogy nem csak én látom így. :)

Amúgy érdekel a színészet?

Pusz: Rita

Névtelen írta...

Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol találhatom meg az elrontott csók jeleneteket? (Gondolom a youtube.com-on de mit írjak be ott a keresésbe?)
Ja, és jó az oldal!

Névtelen írta...

hsm 2 blooper

xdittax írta...

Hello!
Nem szabadna itt lennem, meg is fogom bánni, de muszáj!:)
A legutolsó kérdésedre a válaszom Rita, az hogy nem, nem mondanám. A zene a mindenem, persze együtt a kettőt is nagyon imádom. ja és persze eltudom magam képzelni egy Oscarral!×D
A filmben meghagyott csókjelenet akár kissé bakis, akár nem, nekem végülis tetszik, mert annyira vártunk rá, h. meg vagyok vele elégedve, mondom csak az utóhatás elmaradása Zacnél, és valóban a csípőjük nemérintkezése miatt vagyok "csalódott". A bakiparádéban látottra pedig csak annyit, az is valóban annyira helyes! :)
Teljesen egyetértek, én is azt szeretném ha minélérdekesebb szerepeik lennének, és nem csak egy egyszerű tinit játszanánnak el. Persze ebben a korban vannak, ez érthető is, de valagogy azt annyira nem értékelik, és pedig szeretném a maguknak tudhatnának minél több és jobb szakmai elismerést, de igazad van abban is, ez még ráér!

A kiejtésükre nem tudok igazándióból mit mondani. Az ilyenekben nem vagyok jó, pláne ha angol, főleg mert én se tudok mindig "rendesen" beszélni! :D
De valószínűleg igazad lehet!:)

Puszi: Ditta

Ui.: Remélem már megnézted kedves "névtelen" a bakikat, én annyira imádom őket, nagyon viccesek! Főkeg Zachary! De azthiszem ezt már elmondtam több soron, így nem ismételem magam! :) Cupp!