2008. febr. 7.

MTV News visit a 17 forgatásán


A 20 éves megasztár az MTV New-s/zal viccelődött legújabb filmjének, a Seventeen Again forgatásán,(Eddig csak simán 17 volt.)amiben egy középkorú férfit játszik, aki hirtelen újra 17 éves lett.

"Mindent, amit teszel, meg kell nézned az apud perspektívájából" mondta Efron, és felfedte, hogy hogyan próbált azonosulni egy felnőtt ember "fejével". "Megpróbáltam úgy csinálni a dolgokat, ahogy azt megtanultam az apámtól - azokat a dolgokokat, amiket coolnak, de igazán tökösnek is hisz. És ez úgy tűnik, elég jól működik" - nevetett.

Manapság Efronnak minden nevetésnek tűnthet, most hogy elkezdi a felnőttebb filmekért levetni magáról a tizenéves képet.
Ő játsza a fiatal Mike O'Donnell-t - aki azt kívánja, hogy hadd mehessen vissza a középiskolába - és ez egy tökéletes út Efronnak az átalakuláshoz, pont mint a 'Me and Orson Welles'.

"Elmehettem volna és játszhattam volna valahol egy gyereket és jól szórakozhattam volna. De most én egy 40 éves fickót játszom" - mondta. "Eléggé vicces egy felnőttet játszani."

Ez egy olyan szerep, amit kényelmesen hord. Valóban, azon a napon, mikor meglátogattuk, Efront egy olyan házban találtuk, amire csak egy felnőtt gondolhatna mókaként, Az üveg mögött több száz Star Wars és Gyűrűk Ura játék áll, amit örökkévalóságért dobozoltak be, hogy értékeket halmozzon fel.

"Ez a legjobb barátom háza" - magyarázta, miközben egy óriási stormtrooper(ez egy Star Warsos akármi lehet, droid, vagy klón nem tudom.) előtt állt. (És ezt a rész itt annyira nem értettem)

Egy jelenetben, amiben egy V nyakú pólót és egy piros skótkockás inget visel, Efron karaktere gőgösen navigálja az útját egy nagy tömegen keresztül, miközben elbocsát egy közeledő lányt,miközben lepasszol egy sört egy barátjának és miközben még elég cinikusan kipróbál egy fénykardot forgatni.
De ez nem meglepő, amikor tudod, hogy Mike O'Donnell idősebbkori szerepét Matthew Perry játsza, és csak a fiatalkorit Zac Efron.

"Matthew-nak nagyon száraz humorérzéke van" -nyilatkozta Efron. "Hogy ha volt bármi is, amin nekem dolgoznom kellett, akkor valószínűleg az ez volt."

Ironikus, ez gyakorlatilag a védjegye. Efron bevallotta azt is, hogy a másik dolog, amit neki különösen keményen gyakorolnia kellett a filmért, az a tánc volt. A HSM-ben teljesen máshogy mozognak a gyerekek.
"Ez mind '80-as tánca, és ez teljesen véletlen" - mondta, miközben említett egy olyan jelenetet, amiben pomponlányokkal táncol.

Igaz, hogy Zac Efron főszerepben játszhat a filmben, de Ő nem szeretne újra 17 éves lenni.
"Mit tennék, ha visszamehetnék a középiskolába?" - kérdezte Efron nagy vigyorgással. "Soha nem akarok visszamenni!"

Szabad, saját és nem a legjobb fordítás...×D

[Forrás: MTV News]

A vele készült tényleges videóinterjúért katt IDE!
További 5 fotóért pedig IDE!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nessáról mostanában nem tudni semmit.....

Névtelen írta...

Ditta visszaigazoltam MSN-en!:D:D Remélem minél előbb tudunk beszélni!:)

xdittax írta...

Hááát, ige, sajnos Nessa valóban el van veszve, de legalább tudjuk, h. Ő nagy serényen munkálkodik. De biztosra veszem, h. hamarsoasn róla is ki fog szibűvárgni valmi új infó, ahogy majd szép lassan a filmjéről, és az albumáról is!

Nóryyy, oké, örülök, h. sikerült, de ma már biztos nem fogunk beszélni, bocsi! Versenyt kell csinálnom, és olimpiát kell tanulnom! :)
DE mihamarabb sort kerítünk rá, ok? :)

Puszi:
Ditta×××

Névtelen írta...

If you're like millions of young fans of "Hairspray" or the "High School Musical" franchise, you probably think Zac Efron is just about the epitome of cool.
Ha te egyike vagy a több millió fiatal Hairspray vagy High School Musical rajongóinak, azt gondolhatod, hogy Zac Efron a nagymenők megtestesítője.
Wait'll you get a load of his dad, the 20-year-old megastar joked with MTV News from the set of his newest film, "Seventeen Again" (formerly called just "Seventeen"), in which he plays a middle-age man suddenly transported back to his teenage years.
Megismerheted az apját, viccelt a 20 éves megasztár az MTV News riporterével új filmjének, a Seventeen again (Megint 17, vagy csak hívjuk Seventeen-nek) kapcsán, melyben egy középkorú férfit játszik, aki hirtelen visszatér tinédzser éveibe.
"Everything you do, you have to kind of view it from your dad's perspective," Efron said, revealing how he got in the head of an adult for the role. "I tried to do a few things that I learned from my dad — things that he thinks are cool but are really dorky.
“Bármit is teszel, meg kell nézned az apád szempontjából” – mondta Efron, ezzel leleplezve, hogyan jutott egy felnőtt gondolataihoz a szerep kedvéért. “Megpróbáltam olyan dolgokat csinálni, melyeket az apámtól tanultam – olyan dolgokat amikről azt gondolta, hogy nagyon klasszak, de igazán bolondosak.”
"That seems to be working pretty well," he laughed.
“Úgy tűnik elég jól sikerült” - nevetett.
It's seemingly all laughs these days for Efron, now that he's beginning to shed his teenage image for more grown-up films.
Úgy tűnik Efron mindenen nevet manapság, most, hogy kezdi levetni tinédzser imázsát a felnőtt szerepekért.
Playing the young Mike O'Donnell — who gets his wish for a chance to go back to high school and redo his life — is the perfect way for Efron to transition from tween heartthrob to adult thesp in flicks like "Me and Orson Welles." This is especially true given that the character offers him a shot at growing up without the side-effects of actually, you know, growing up, Efron teased.
A fiatal Mike O'Donnell-t játszani — akinek az a kívánsága, hogy lehetőséget kapjon, hogy visszamehessen a középiskolába és újra élhesse az életét - a tökéletes út Efron számára, átmenet a szívtipró és a drámai színész között, mint például a „Me and Orson Welles” („Orson Welles és én”) című mozifilmben. Ez különösen igaz arra való tekintettel, hogy a karakter valójában lehetőséget nyújt neki abban, hogy mellékhatások nélkül nőhessen fel, „Tudod, felnőni” - kötekedett Efron.
"I could have gone out and just played a kid somewhere and had a blast. But now I'm playing a 40-year-old guy," he said. "It's kind of fun playing an adult."
“Elmehettem volna valahova egy gyereket játszani és mókázhattam volna. De most egy negyven éves fickót játszom “– mondta. “Fenőttet játszani is egy fajta móka.”
It's a mantle he wears comfortably. Indeed, the day we visited with Efron we found him in a house only an adult could think of as fun, where hundreds of "Star Wars" and "Lord of the Rings" toys stood behind glass, boxed for eternity to accumulate value. Think the collection in "The 40-Year-Old Virgin." Now think of the collection from "The 40-Year-Old Virgin" times 10.
Ez egy olyan lepel, amit kényelmesen visel. És valóban, aznap, mikor meglátogattunk Efront, egy olyan házban találtuk, amire csak egy felnőtt gondolja, hogy móka, ahol százával álltak vitrinben Star Wars és Gyűrűk ura játékok, mint az örökkévalóságnak felhalmozott értékek. Képzeld azt, hogy ez gyűjtemény negyven éve érintetlen. Most képzeld azt, hogy a négyszáz éve érintetlen készletből való.
"This is my best friend's house," Efron explained, standing in front of a giant stormtrooper. "He was a nerd his whole life. His house is a big clue to that."
“ Ez a legjobb barátom háza” – magyarázta Efron, egy óriási birodalmi klón előtt.
“Törtető volt egész életében. A háza a nyoma ennek.
In one scene, wearing a V-neck T-shirt and a red plaid shirt, Efron's character haughtily navigates his way through a gathered crowd, dismissing an approaching girl, passing a beer to a friend and even proving that there's a way to act cynical while twirling a light saber.
Az egyik jelenetben, egy V nyakú pólót és egy piros skótmintás inget viselve, Efron karaktere gőgösen megy át egy zsúfolt tömegen, elhajt egy közeledő lányt, sört passzol egy barátjának, és ráadásként még azt is eljátssza, hogy mérgesen megforgat egy fénykardot.
But, then, this isn't surprising when you know that, before he was Zac Efron, Mike O'Donnell was Matthew Perry.
Ezek után nem meglepő, hogy Zac Efron előtt Matthew Perry játszotta Mike O’ Donnell- t.
"Matthew has a very dry sense of humor," Efron understated. "I guess if there was anything I had to work on, it was probably [emulating] that."
“Matthew-nak nagyon száraz a humorérzéke” – bagatelizálta Efron. “ Azt hiszem, hogy ha volt bármi is, amit nagyon nehéz volt megoldani az valószínüleg ez volt.
Ironically, given that it's practically his trademark, Efron admitted that the other thing he had to work particularly hard at for the movie was a dance sequence. "High School Musical" or no, turns out the kids just don't move like they used to.
Ironikusan - a védjegyére való tekintettel - Efron bevallotta, hogy a másik, amiért különösen meg kellett dolgoznia a film kedvéért, egy táncos filmjelenet volt. „High School Musical” ide vagy oda, a dolgok megváltoztak és a gyerekek nem úgy táncolnak már, mint Ők annak idején.
"It's all '80s dance moves, and it's completely random," Efron said, referring to a scene in which he dances with a bunch of cheerleaders. "The running man, a few moves from MC Hammer — what is it, 'Can't Touch This,' right? Yeah, it's pretty funny."
„Ez mind a ’80 –as évek mozgásvilága, és teljesen összekuszált” – mondta Efron, hivatkozva egy jelenetre, melyben pompomlányok társaságában táncol. „ A főszereplő egy csomó mozgáselemet vesz MC Hammertől – ez, a „Can’t Touch This”, ugye?, Elég vicces.”
But don't be fooled by the dance number, the actor insisted. Zac Efron may star in the movie, but he has no desire ever to be "Seventeen Again."
De nem kell aggódni a táncszám miatt, bizonygatta. Zac Efron lehet főszereplő a filmben, de nem vágyik rá, hogy újra 17 éves legyen.
"What would I do if I could go back to high school?" Efron asked, grinning. "I never want to go back."
„ Mit csinálnék, ha visszamehetnék a középiskolába?” - kérdezte Efron vigyorogva. „ Soha többé nem akarok visszamenni.”

Névtelen írta...

Na ezt most jól idepakoltam Neked...Ha van türelmed próbáld meg összehasonlítani a Tiéddel. Sajnos nem volt több időm rá, de talán honosabb lett kicsivel.
hajrá Ditta, csak így tovább.

Névtelen írta...

És akkor felejtsd is el majdnem az egészet, mert a video nem egészen erről szól. Kár, hogy ennyire meg van vágva....

Névtelen írta...

Csak egy megjegyzés: a "40-year-old virgin" egy film címe, magyarul: A negyvenéves szűz. Amúgy nem rossz a frodításod, bár néhol sántít.

Go! Go! Go!

xdittax írta...

Fantasztikus, köszönöm, bár bevallom kicsit még rosszul is érintett először. Egy kis keserédes pofáraesést, de csak először, mert rájöttem, én nem is tudnék ilyen minőségű fordítást kiadni a kezeimből, egyenlőre persze, és ennyi csak, mi tőlem telik, de azt hiszem azért nem olyan szörnyő, figyelembe véve, h. 15 vagyok, és még csak pár éve tanulok angolt, úgy igazán. Te viszont ellenben sztem cask úgy a kisujjadból kiráztad az egészet, és ahogy elolvastam, eszméletlenül. Sok-sok tanulás és tapasztalat állhat mögötted, ha jól gondolom. Csak hálákodni tudok érte, és gratulálni hozzá! :) Tudom, h. egy kicsit inog az enyém, és ami nem is ment, azt inkább kihagytam, de pl. a 40 éves szűzt, tudtam h. egy film, csak nem értettem, hogyan jött ide.:)
Nem tudom mit mondhatnék...
...köszönöm!

Ditta×××

xdittax írta...

Kedves itteni fordítóm! Szeretném kérni Tőled, h. olvasd el a következő, jelenleg a legfrisebb hírnél lévő kommentemet is, abban is csak köszönetet mondok a fordításodért, és NB fordításáért! Valamint azt is szerteném kérni, h. tovvábra már ne 'néveteln' ként írj, mert teljesen összezavar a sok anonymus! :) Köszönöm, köszönöm, jó éjt! :)