2008. febr. 25.

Zac in the Isle Of Man

Sziasztok!

Most tényleg rövid leszek, és még arra sincs időm, h. a "lopásokra" megfeleően reagáljak, de itt is köszönöm Cilinek, h. értesített.

Ahogy az várható volt, Zac valóban megérkezett tegnap Isle Of Man-re, (s nem az Oscar-ra) és készült ott róla egy röpke, de annál őrültebb videó. Őrült, mert a lányrajongói éles sikongatással reagáltak, mikor meglátták Őt...×D Hogy én mit tennék, ha meglátnám Zacharyt azt nem tudom, de talán egyszer majd ez is kiderül...:)

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Miért nem frisselsz? :(

Névtelen írta...

Szia!úgy látszik nagyon tetszenek a híreid más honlapok szerkesztőinek, ugyanis azóta még legalább két honlapon láttam ugyan azt a szöveget amit te írsz!durva
hogy ennyien lekoppintják az oldalad friss hireit!
megint csak szólni akartam4
pußi Cili

Névtelen írta...

Szia!
Ez komolyan durva, hogy mások ellopják azt amit Te irsz!
Én is várom a friss híreket!
Hogy vagy amúgy? Én jól
Pussz Kitti!

xdittax írta...

A frisselés elmaradásáért itt is bocsánatot kérek Mindenkitől, tudom, h. vártátok volna, és ezért nagyon sajnálom!

Megint csak a fejemet tudom fogni, és rázni, Cili, mert nem tudom mit tehetnék az ellen, h. innen lopkodjanak! De köszönöm, h. megint értesítettél! Persze már oldalról furcsán hízelgő ez az egész, h. mégicscak arra találják érdemesnek a cikkeimet, fordításaimat h. megbízhatóan föltüntessék az oldalukon, persze itt jön a bökkenő, h. sajátjuként. Megtehehtnék, h. föltüntetnnének forrásként, de úgy néz ki az ilyen kezd kimenni a divatból...Szerinted tudnék bármit is tenni ellen, azon kívül, h. írok egy "felszólító" levelet?

Kitti, Neked is köszönöm, h. együtt érzel velem, és remélem megérted, miért nem jelentkeztem az elmúlt napokban!
És attól függetlenül, h. mennyire elfoglalt vagyok, és rohanok, persze csak úgy mint egy kissikolás, egész jó a közérzetem, megvagyok naphosszatcsak nevetgélek, így tűröm a fáradságot. Persze a napvégére már elhagyom magam, és szó szerint beesek az ágyamba, de ez valahogy így természetes, és hál' Istennek most nyugisabb napok jönnek, és megpróbálok valamivel normálisabb időbeosztást "összeeszkábálni"! xD
Veled mi újság?:)
Ditta

Névtelen írta...

sok oldalon láttam már, hogy ha megpróbáltam egy képet lementeni: megjelent egy felszólítás hogy: ne lopj az oldalamról hanem kérd el!igy nem lehet semmi sem le szedni az oldalról!ez egy lehetőség!bár nem értem ha saját honlapot üzemeltetnek mért nem képesek saját szöveget írni!!!
pußi Cili

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Mivel szimpatikus vagy ezért szeretnélek felvenni MSN-re, mert szerintem jól eldumálgadnánk. Köszi megvagyok. Igaz nekem is sok a suli, de megvagyok.
Várom a válaszodad, továbi kellemes hétvégét.
Hello Kitti

xdittax írta...

Háát igen Cili, de felőlem a képeket vihetik, azokat én is más oldalról szúrom be, rajtuk is van a "jel". A cikkek, hírek szövegeinek elvitelét azonban ilyen módon nem lehet megakadályozni. Ez csakis az emberek gerincességén múlik.

Kitti, msn-re nyugodtan felvehetsz, ahogy más is felvett már, és felvehet, de mindenkinek mondom nem igazán szoktam msnezgetni főleg nem mostanában. Ennek ellenére próbálkozni lehet, előbb vagy utóbb mindenkivel szeretnék megejetnei egy-egy beszélgetést! És elnézést azért, mert ez eddig még nem sikerült!
A címem: xdittax@hotmail.com
Egyébként milyen suliba jársz? Mit tanulsz?

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Felvettelek remélem tudunk majd beszélni!
Én kertészeti szaközzépbe járok. Most fogok érettségizni. Azért ilyen késön mert már 5 évet jártam szakmunkásba.Dísznövénykertész a szakmám. És most szakma után elkezdtem az érettségit ami 3 éves és most végzek vele.
És Te mit akarsz továbbtanulni? Hova valósi vagy?
Pussz Kitti