2008. febr. 16.

Mégtöbb információ V albumáról!


Sziasztok!

Mostmár megvan arra az okunk, h. miért érkezett vissza Vanessa Los Angeles-be...

Az e heti Vanessa zenei információ - megtudtuk a Hollywood Records bennfentesétől, hogy az eddig felvett dalok közül 2-t levették az albumról, mert teljesen más hangzása van, és így eltér az album többi részétől. Ez azt jelenti, hogy Vanessának március végéig még 3 dalt kell felvennie! Ráadásul a 2 levett dal közül az egyik a többek között Hilary Duff által írt, I Will. Ezt én nagyon sajnálom, mert már annyira vártam, nagyon kíváncsi lettem volna rá!

Továbbá az is kiderült, a Hollywood Records nagyon eltökélt, hogy bevonja Timbalandet Vanessa albumának produceri munkálataiba! Azon szerencsére nincs változtatás, h. az albuma ez év június 24-én jelenik meg! Az első dalt valószínűleg április elején kezdik majd el játszani, és a premiere a Ryan Seacrest álatl vezett rádiós showban lesz, a KissFM-n "csatornán".

A HR szerint, az album teljes hangja pop/dance/r&b lesz!

***
Az ide mellékelt kép, tegnap készült V-ről, azaz 15-én, amint egy barátnőjével sétált, majd később, amikor épp a stúdióba tartott. Innetől kezdve akkor egy kis Austin-LA ingázásra számíthatunk Nessától.
A helyes képeket IDE kattintva nézheted meg!

Forrás: VABN & Just Jared.

***


KÉSŐBB: További rengeteg új kép került fel még, a Celebrity Gossip jóvoltából! A képekhez csatolt cikk:
"Vanessa Hudgens megszakította új filmje, a Will forgatását Texasban, és visszajött a Californiai Studio City-be pénteken (február 15).

Farmerben és egy fekete felsőben a High School Musical csillag foltos volt, miközben elhagyott egy rezidenciát a San Fernando Valley kerületben, ami saját otthona közelében van.

Egy bennfentes szerint délelőtt körülbelül 11 órakor érkezett meg, és fél 5-kor távozott onnan egy barátjával. A forrás azt gondolja, h. Vanessa egy fotózáson vett részt. Majd miután a barátnőjével elment sétálni, megállt, h. egy fiatal rajongónak adjon egy autogrammot.

Amellett, hogy Vanessa a Will-en és azt követően a High School Musical hárman dolgozik, szintén fáradozik a második stúdióalbumáért, ami június 24-én kerül a boltok polcaira. (próbaképpen) Az első dala pedig április 24-én fog debütálni a rádiókban."

A képekért kattintsatok IDE!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

hali.
te ezt honnan fordítod hogy levettek három számot??? :O nekem nem ezt adta ki a fordító... most nemértem mivan...

Névtelen írta...

hali!

és arról nincs hír h zaccel volt-e Valentin-napon?

xdittax írta...

A források megvannak jelölve, és sztem -persze fenállhat-, de jelenesetben biztos nem fordítottam mellé. De csak 2 számot vettek le, nem ahogy azt Te írtad 3-t. Azért kell így akkor még további 3 számot felvenni, mert egy még hátra maradt, és azzal h. 2-t levettek, az összesen 3 felvételre váró számot jelent!

Arról nincs hír, de nem is kell, tudjuk, h. nem ünnepeltek közvetlenül együtt, mert Vanessa LA-ben volt, Zac pedig feltehetőleg Londonban, mert múlthétvégén elutazott LA-ból. Így semmiképp nem lehettek együtt, mert nem utaztak egymáshoz ez alkalomból, sajnos.
De azért biztos sokat csevegtek egymással - telefonon...:(:)

Ditta×××

Névtelen írta...

ja értem már,bocs én más oldalt néztem és ott nem volt erről szó,de már megtaláltam a vabn-on,köszi és bocsii :9 szupi a blog =)
üdv: 1. bejegyző vok xD

xdittax írta...

Semmi baj, semmi baj, nincs miért bocsánatot kérni! :)
Köszönöm a dicséretet, puszi Néked: Ditta