2008. febr. 21.

HSM jelölés a Young Artist Awards-on



A Disney Channel nagysikerű filmjét, a High School Musical-t a "The Best Family Movie Television or Special" (Legjobb családi televíziós film) díjra jeölték a 29. Young Artist Awards-on. Ha érdekel, kattints IDE a további jelöltekért!

EDIT: A nagysikerű újraforgatott Hajlakkot is jelölték, csak éppen ezt én nem vettem észre! Szerencsére Jankababa igen, és jelezte, h. a The Best Family Feature Film (Comedy or Drama) kategóriában díjra esedékes, olyan vetélytársak mellett, mint az Evan, a minden6ó, a Nancy Drew, vagy a nagy nevekkel elkészített August Rush. Persze ugyanezt a jelzőt elmondhatjuk a Hajlakkra is, sőt, talán ehhez a musicalhez még jobban is illik. Szóval, mi csak továbbra is szurkoljunk Zacéknek, h. egy újabb elismerést zsebelhessenek be! Hajrá! :)

[Credit: Zac-Efron.us]

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

a Hajlakk is kapott jelölést: BEST FAMILY FEATURE FILM (Comedy or Drama) kategóriában.

tökjó a lapod!

Jankababa

Névtelen írta...

Ja, és még vmi: a legutóbbi Nessa-képeken (amikor visszatért LA-be), láttátok a szívecskés nyakláncot a nyakában? Ezt eddig nem hordta sztem. Képzelem, kitől kaphatta, s remélem, igazam van!

Szerintetek?

Jankababa

Névtelen írta...

szia!
megnéztem ,és télleg , igazad van , anyakába egy szivecskés nyaklánc van!

Névtelen írta...

NAGYOM JÓ AZ OLDAL:)
MINDEN ELISMERÉSEM A TIÉD,MINDIG HA TEHETEM EZEN AZ OLDALON VOK.
JA ÉS 1 KÉRDÉS:MIKOR TALÁLKOZNAK MÁR ZANESSÁÉK?/ZAC+BABY V/
MERT HOGY UGYE FORGATNAK MIND 2-EN.

ÉLŐRE IS KÖSZI
PUSY

AT OLDAL PEDIG KIRÁLY:)

xdittax írta...

Sziasztok!

Jankababa: Tényleg, köszi h. szóltál nem is vettem észre a Hajlakkot, pedig többször is átböngészgettem a jelölteket. :)
És köszönöm a dicséretedet is!
Arra a kicsi arany szívesckére ondolsz a nyakában? Mert ha arra, akkor támagatom az álláspontodat! ;)))

Arra a kérdésre, h. mikor találkoznak már Zacék, sztem nem sokan tudnának választ adni, pláne nem én. Ez rajtuk múlik, és az időbeosztásukon. Más helyeken távol vannak egymástól, így egy randi is nehezen összehozható, de bízzunk benne, h. hamaraosan pihenhetnek egy kicsit, és talizhatnak! :) Elvileg mindaketten március végéig forgatnak, de reméljük annál előbb azért kapnak egy kis szünetet és akkor "egymásratalálhatnak"! :)
Köszönöm Neked is a gartulációkat, nagyon jólesnek ám nekem!
Puszi: Ditta×××