2008. febr. 10.

Access Hollywood - 17 Again


Zac Efron már hozzászokhatott ahhoz, hogy a High School Musical csillagaként nagy ember lett, de most először bizonyít főszerepben egy mozifilmben.

De ahogy azt az Access Hollywood embere, Billy Bush megtudta, Zac még nem áll készen arra, hogy otthagyja a High Schoolt Musicalt.

"Milyen közel voltál ahhoz, hogy ne csináld meg a High School Musical hármat?" - kérdezte Billy Zacet. "Itt az ideje, hogy őszinte legyél Bushy nagybácsival. Gondolj erre!"

"Oh a mindenit. Nem, komolyan, én nem leszek az a fickó, aki megfossza a High School Musicaltől a rajongókat" - mondta Zac. "Túl sokkal tartozunk mindenkinek. A High School Musical egy olyan projekt, ami nagyon közel áll a szívemhez, és be fogom fejezni!"

Mivel Billy az új filmének forgatásán látogatta meg Zacet, egyértelmű, h. kérdezett a filmről is. A 17 Again egy 37 éves férfiről szól, (Matthew Perry), aki hirtelen újra egy 17 éves középiskolai diákká válik - és itt jön a képbe Zac.

"Miért választottad ezt a szerepet?"

"Igazán könnyű lett volna egy gyereket eljátszni, és ezt bármilyen filmben megtehetem. De egy 37 éves felnőtt fickót játszani, kicsit érdekesebb, mint egy gyereket." - magyarázta Zac. "Az jó, hogyha van személyes tapasztalatod, amikor játszol egy karaktert. Például, a High School Musical. Ez elég könnyű volt.
Egy középiskolai gyereket játszottam, az első szerelemmel. Mindenki túl esett már rajta, ahogy én is."


Ez az első szerelem, amit Zac említett, biztosan kedvesére, Vanessa Hudgens-re vonatkozik. A most nagyon népszerű bulvárlapcélpont pár, már túlélte Vanessa meztelen fotóbotrányát és így nem csoda, hogy Zac jobban szereti a magánéletét privát kezelni.

"Miért nem beszélsz a személyes életedről?" - kérdezte Billy.

"Speciálisan gondolok a kapcsolatokra, és szerintem ez szent terület. Olyan valami, aminek két ember között kell lennie. Senki más ne üsse bele az orrát!" - mosolygott Zac.


Eredeti riport ITT,videó pedig ITT!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Olvastam egy másik lapon, hogy Zanessáék szakítottak és Zac ezért nem viseli már a gyűrűt.Szerintetek ez igaz lehet?

xdittax írta...

Sztem...még mindig kiratok az eddigi véleményem mellett, és még jó ideig eltántoríthatatlan maradok. Azért mert nincsenek mostanában Zanessás képek, nincsenek Zanessa hírek és észlelések, nekünk nem kell rögtön elbizonytalanodnunk, valamilyen szinten inkább örülnünk kéne, h. nyugton hagyják őket..egyébként meg nagyon elfoglaltak, külön élnek, más városokban forgatnak, és ez megviselheti Őket, úgyhogy nekünk csak a bizakodás és a támogatás maradt! De az megy, legalábbis nekem! ;)

Névtelen írta...

szia!
írjál mát lécci a citromaiilom-ra!
kösz