2010. júl. 16.

2010 Comic-Con előzetes

Az Entertainment Weekly legújabb számában újra megtalálhatjuk Vanessa Hudgens nevét, sőt, mi több, egy soha nem látott képet róla - a Sucker Punch-ból!

Zack Snyder legújabb filmje foglalja el a központi helyet az újságban helyet kapó 'Comic-Con előzetes' cikkében, ami elhozta nekünk az első képet a San Diego-i fesztiválon ízelítővel debütáló fantasyból.

"Július 22-25-ig Hollywood a legforróbb új filmekből és TV műsorokból fog ízelítőket kínálni a Comic-Con-on" - olvashatjuk a magazinban, ami felvonultatja többek között a Harry Potter utolsó részeit, a The Cape című sorozatot, a The Green Hornet című akciófilmet, a Thor-t és szintén kiemelten a Sucker Punch-ot.

Zack Snyder 300-a nagy vihart kavart 2006-ban a Comic-Con-on akciójával, gazdag vizualitásával, és hiányosan felöltöztetett fickóival. Idén Snyder egy olyan filmmel tér vissza, ami az akciót, a gazdag vizualitást és (igen!) a hiányosan felöltöztetett csajokat vegyíti össze. A film Babydollt (Emily Browning) követi, akit goromba mostohaapja elmegyógyintézetbe küld, ahol elképzel egy alternatív valóságot, ami életre kel. Sárkányokkal, zombikatonákkal, steampunk sci-fivel és masszív gépekkel megtöltött fantázia álomképeket várhatunk. "Mindent, amit coolnak gondoltam belekerült a filmbe." mondja Snyder. Tehát készen áll rá Emily Browning hogy a következő Gerard Butler legyen? "Soha nem hittem volna, hogy ez lehetséges lesz." mondja a színésznő, aki Amanda Seyfried helyére lépett. (Seyfriednek időbeosztási konfliktusai voltak az HBO-s sorozatával, a Big Love-val.) Browning és társai a forgatás előtt három hónapig Navy SEALs-szel edzettek. "A végére saját szörnyverzióinkká változtunk." meséli Browning. "Hihetetlen, hogy azért fizettek nekünk, hogy fittek legyünk." (Warner Bros.)

Igen, én is csak annyit tudok mondani: hihetetlen. HIHETETLEN!

Credit: ZA Angel's.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Hm, nem semmit kép :) Nagyon izgalmasnak tűnik ennyiből a képi világ, a rendezőt ismerve persze a csalódás lehetősége erről a részről kizárva.
V kapcsán pedig érdemes egy képet Gabriella-ról ennek a mostaninak mellé képzelni :)

Nagyon várom a Comic-Con-t, nem csak a Sucker Punch, hanem a cikk elején szereplő összes film miatt :)

A szörnyverziós kijelentés nekem újdonság, kíváncsi leszek mit is takar pontosan.

LL írta...

Eddig nagyon jó, amit a SP-ről láttunk, aligg várom, hogy lássuk végre az első videót. Mindenképp szerencsés V, hogy ilyen rövid időn belül sikerült egy ilyen szerepet kapnia, a képek ezt cak megerősítik.

A szörnyverzió szerintem a rosszabbik ént, vagy valami ilyesmit takar :)

xdittax írta...

Szerintem ez a szörnyes kijelentés nem teljesen szó szerint értendő. Meg nem is igazán a filmre. Hanem, hogy annyit erősödtek és edződtek, amire nem is számítottak és ezt a testük felépítésén is észrevették. Így változtak meg és váltak egy kicsit félelmetesebbé. :) Mit gondoltok? :)