2010. júl. 11.

SP: július 24-én!

Ahogy az már korábban kiderült, a Zack Snyder barátságról szóló filmjéből, a Sucker Punch-ból az idei Comic-Con fesztiválon láthatjuk az első képkockákat. A nagyszabású rendezvénysorozat a San Diego-i Convention Centerben lesz megtartva, július 22-25-ig, plusz egy előzetes estével július 21-én.

Mint minden esztendőben, ezúttal is a szombati nap lesz a legizgalmasabb, legőrületesebb, számunkra pedig annál is inkább, ugyanis ezen a napon érkeznek majd meg a vancouveri lányok a San Diego-i Nemzetközi Képregény Találkozóra.

Szombat, Július 24.

11:45-1:15 Warner Bros.: Green Lantern, Sucker Punch és Harry Potter és a Halál ereklyéi — Warner Bros. három várva várt új filmjét mutatja be ebben a Hall H bemutatóban!

Sucker Punch— Csatold be a biztonsági övedet a sötét akció fantasy Sucker Punch ízelítőjéhez, a rendező Zack Snydertől, aki a 300 és a Watchmen című filmjeit is az elmúlt Comic-Con-okon mutatta meg először. A fiatal lányokból álló csapat életük sötét valóságából menekül el élénk képzeletükön keresztül, ami különböző fantázia helyekre viszi el őket különféle birodalmakban. Az együttes szereposztást Emily Browning, Abbie Cornish, Vanessa Hudgens, Carla Gugino, Jena Malone, Jamie Chung és Jon Hamm alkotja.

Forrás: Comic-Con.

Nincsenek megjegyzések: