2010. júl. 27.

Sucker Punch trailer!

A “Sucker Punch” egy epikus akció fantasy, ami egy fiatal lány élnék képzeletbe visz minket, akinek az álomvilága biztosítja neki a szabadulást a sötét valóságból. Hely és idő határán kívül szabadon mehet oda, ahova elméje viszi, de hihetetlen kalandjai elmossák a vonalat aközött, hogy mi a valós és mi az elképzelt… potenciálisan tragikus következményekkel.

Nos, az ígéret szerint megérkezett az első hivatalos előzetes - egy első hivatalos poszterrel is - Zack Snyder döbbenetes filmjéhez, amit a hétvégén a Comic-Con-on mutattak be. És ha összeszedtétek magatokat, és újra és újra végignéztétek tátott szájjal, melegen ajánlom ezt az oldalt is, ahol 30 kivágott képet nézhettek meg belőle első körben, csak hogy ne kerülje el semmi apró részlet, egyetlen képkocka sem a figyelmeteket - ami majdnem lehetetlen. Mert ez az 1 perc 27 másodperc iszonyatosan gyorsan lepereg!


Mrs Shulz/Madam Gorski: Biztonságban vagy. Minden biztonságos. Amit most elképzelsz, az a hely olyan valóságos, mint bármi más.

Csukd be a szemed…

Mrs Shulz/Madam Gorski: Ne félj! Megvan minden fegyvered, amire szükséged van.

Engedd el magad…

Mrs Shulz/Madam Gorski: A harcod, hogy túléld… most kezdődik.

A 300 és a Watchmen rendezőjétől

Babydoll: Megszököm innen.

Sweet Pea: Mindenhol őrök vannak, ha Blue rájön, végünk!

Rocket: Már így is végünk.

Kezdd meg az utadat… ha megteszed… ki fog szabadítani!

Jövőre

Nem

leszel

felkészülve

Sucker Punch

2011 március

Fordította: LL.
Forrás: HeyUGuys!.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

omg!!!!!!
sokkot kaptam jó értelemben:D
azt tudtam hogy ez a film zseniális lesz de hogy ennyire zseniális
egy nagyon cool király filmet kapunk az tuti
xoxo Laura

Névtelen írta...

Hát én nem tudom .....
Nagy a látványvilág meg minden , de nem hiszem hogy akkor siker lesz. Pedig szeretem Vanessa-t nem arról van szó , csak valahogy úgy érzem .

Fant írta...

Basszus, állat, kész, beőrültem!! Én ezzel kezdtem a napot és amit gondoltam, az tényleg, ahogy LL mondta valamelyik nap, így jelenne meg itt: **********!!!!!!!!!
Elkapott, kész, végem van, ez eddig zseniális, ez a látvány még Snyder-hez képest is elképesztő, a trailer alatti zene őrjítően fergeteges, és megnéztem az egészet mostmár vagy tízszer, de ebből nem elég ennyi! Az ilyen filmekért találták ki a mozit! Ez egy olyan film, amit ha valaki majdan letölt kamerás verzióban, az emberiség elleni bűnt követ el.
A film feelingje a létező legmaximálisabb mértékben átjön az előzetesből, magával ragad és nem enged el. Ez így telitalálat egész egyszerűen! Ilyen film még nem is volt talán, ennyi csaj, ilyen látványos filmben, non-stop akció, pörgés, hihetetlen. Fantasztikus!
Már csak az maradt a kérdés, hogyan fér bele a játékidőbe annyi cselekmény, amiket ismerünk, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem lesz túlzsúfolva a film, a Watchmen is elég bonyolult sztori volt, mégis simán követhető benne minden.

Nem mellesleg külön köszönet a villámgyors és remek magyarításért :)
És most meg kell hagyni, Ditta régen volt ennyire percre kész, mint ezzel az anyaggal, ez most jó teljesen :)

Én viszont nagyon úgy gondolom, hogy világsiker lesz ez a film. Jó, nyilván szubjektív bizonyos fokig, de az ilyen jellegű akció-fantasy nagyon-nagyon széles körű érdeklődésre tart számot.

(f.é.) írta...

Helló!
Ez egyszerűen kultuszfilm lesz szerintem!
Végre eljött az idő,amikor is a fiatal szexi csajokból előtör az állat,és helyrerakják azt,amit kell.:) Oltári az előzetes,jaés még valami Fant:ez a film is sötét erőketrejteget a számodra.:))

LL írta...

Tegnap én is ezzel kezdtem a napom, király volt, most már kezdhetjük érezni, miért őrültek be Vanessáék is :D Ez a film verhetetlen lesz abban az egész hónapban, mikor bemutatják, kíváncsi vagyok, hogy a Beastly forgalmazója most mit érezhet :D A siker egyik mutatója - a lelkes amcsik mellett, akik azt se tudták, ki V, de még többet akarnak belőle - még a magyarok is beőrültek, nézzétek meg a filmbuzi.hu-t ha nem hiszitek. Ez az a film, ami V számára meghozza végre a megérdemelt férfi közönséget, akik eddig Disney-s kislánynak tartották. Alig várom a következő előzetest, ez őrületes volt!

Egyetértek f.é utolsó mondatával (is), Fant sajnos áldozatul esett a Sucker Punch sötét erőinek, de a harcot sosem késő elkezdeni :D Mindent bele :))

Amúgy most néztem, hogy ez csak egy kivonata annak, amit a Comic-Con-on vetítettek, de az egyik Team-Hudgens-es csaj szerencsére megosztotta, miről maradtunk így le, itt meg lehet nézni. Lehet, hogy lesz belőle egy vázlatos ford itt kommentben, erről még nem tudok konkrétat mondani. :)

Fant írta...

Jó újra látni, f.é. :) Abszolút igazad van, nagyon könnyen meglehet, hogy ez lesz az új Sötét Filmem :)) Sőt lehet, hogy ez lesz az a Sötét Film, ami neked is annyira tetszik majd, mint nekem :)) De tényleg jó megállapítás, lehet sötétebb lesz, mint a TDK, szóval lehet, hogy március végétől a Sucker Punch lesz A Sötét Film?! :))

Oké LL, a sötét erők foglyul ejtése ellen küzdeni fogok, becsszóra, hogy ne szippantson be 100%-ig, de azért azt el kell ismerned, hogy vannak a sötét erők mellett kimondottan pozitív energiák is, az ember felpörög egy ilyen előzetes után :D Meg aztán az egész film egy adrenalinbomba lesz, ez kimondottan jó hatás szerintem :D:D

Közben kikerült a netre a bővített verzió is, de kamerás verzió, gyakorlatilag élvezhetetlen, úgyhogy várnunk kell amíg a WB-nél rászánják magukat arra, hogy normál verzióban kitegyék az anyagot :)

Ditta elhallgatta eddig a véleményét az előzetesről, remélem, ez a múlt idő hamarosan indokolt lesz :)

Fant írta...

A Beastly forgalmazója szerintem szúró fájdalmat érez bal oldalon mellkas tájékán, illetve fejjel töri az asztalokat pillanatnyilag :D
Maximálisan egyetértek LL, ez a film óriási durranás lesz, legfőképp majd a férfi közönség őrül meg érte, de persze nem úgy, ahogy az origo írta nagy elmésen. Végre eldobja a Disney-s kislány klisét V magától, a SP után Blondie-ra fog emlékezni mindenki nem Gabriella-ra, ez 100%. Mindenképpen hatalmas előrelépés lesz a karrierjében, ezzel a filmmel válik felnőtté a vásznon az elsöprő többség szemében.

A filmbuzit nagyon tanulságos olvasgatni, egyesek ott jobban beőrültek, mint én, ami hatalmas teljesítmény :) És az is biztos, hogy akik ennyire el vannak ragadtatva az előzetestől, és főleg a látványtól, azok moziban fogják csekkolni a filmet először. Egyébként megkockáztatom, hogy nem is lesz elég egyszer látni majd, ebből több kell.

Névtelen írta...

helo mindenkinek
srácok olyan vidit találtam hogy azta
a sucker punch comic-con vidit a minöség nem a legjobb de szerintem egy kukkantást megér
xoxo Laura
http://www.youtube.com/watch?v=vV_LGwgkzAY&feature=related